Οθόνη προβολής με ειδικές ανάγκες.

atomic

New member
4 January 2011
77
....και εκεί που ζουσα σε ενα σπίτι με μια τοιχάρα ΝΑ 4 μετρα πλάτος 3 μέτρα ύψος σε μακρύ σαλόνι και έβγαζα χίλιες ίντσες να ούμε καθώς ό προβολέας είναι 7 μέτρα μακρυά μετακομίζει η δικιά μου μαζί μου και δεν της αρέσει το σπίτι μου σου του δεν καταλαβαίνει τίποτα.... Εντάξει είναι ψιλο άθλιο παλιό κτλ το σπίτι μου αλλά είναι φτιαγμένο για projectora (που για μένα είναι νο 1 παράγοντας σε ενα σπίτι λεμε :flipout:)..

και τώρα πάω σε μια σπιταρόνα καθαρή και μεγαλη με τα σεα και τα μεα της χόρους πολύ δυνατούς αλλά τοίχάρα πουθενά. Η θα είναι παράθυρο ή θα έχει ντουλάπες η δεν θα έχει αρκετή απόσταση κτλ.. Εμένα που λέτε μετα από ένα χρόνο incha power άνοιξε το μάτι μου και όταν βλέπω οθόνη 60 Inchων μου φαίνεται σαν game boy, για 2 χ 1,5 και τετοιες χαζομάρες ουτε για αστείο.

Θέλω την συμβουλή σας σε 2 πράματα.

1. Το σπίτι θα το νοικιάζω και δεν ξερω καθόλου ποσο θα κατσω και που θα πάω κτλ. Θέλω πανί προβολής που να είναι portable και όχι mountable. (τρίποδας ίσως αλλά οποιαδήποτε συμβουλή από τους ειδικούς καλοδεχούμενη)

Θέλω 3 χ 1,5 μέτρο ή άντε 2,50 χ 1,5 με πολύ βαριά καρδιά λεφτά όσο λιγότερα γίνεται - 160 - 300 Ι guess)

2. Θέλω να μπορ´β α μεταφέρω τον projectora από δωμάτιο σε δωμάτιο (αν και θα πάρω και 2ο συντομα ο ένας θα είναι 3d o άλλος Hd 2d) και φαντάζομαι κάτι σαν καλόγερο με ρόδες (???) που στην κορυφή θα μπαίνει το projectoroni. Φαντάζομαι θέλει υψος κοντά 1.60 - 170 να μπορεί να κάτσει πάνω απο καθιστό κεφάλι (για να βγάλουμε μέγιστη απόσταση προβολής να βγένουν οι Inches)

3. Μένω Κύπρο πλέον (bye bye greece :fahne90:) οπότε θα πρέπει να μπορούν να μου τα στείλουν

Πείτε ρε παιδιά καμιά ιδέα. Ξέρω ότι τα λεφτά είναι κάπως λίγα αλλά πριν σε τοίχο ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος οπότε δεν νομίζω να θέλω και την ΑΑΑ ποιότητα..

Πείτε καμιά ιδέα ρε παλικάρια.