οθονη προβολης

Ποσα χρηματα διαθετης;
Οι os screen και οι screenline ειναι αξιολογες σε τιμες περιπου 1200-1500 πανω κατω.
Οι stewart ειναι κορυφαιες οθονες και για 120'' ηλεκτικη θες πανω απο 4χιλ.
Για κατω απο χιλιαρικο ριξε καμια ματια σε lumene.
Υπολογισε και κανα μηνα για την παράδοση σχεδον σε ολες τις εταιριες.
Καλο ψαξιμο..

To budget ειναι 4 χιλιαρικα για την ολη εγκατασταση.Λογικα αν παρω 3κ των προβολεα θα εχω 1 χιλιαρικακι για το πανι.

Κατι ακομα,το πανι μπορει να περναει πανω απο τα ηχεια? θα εχουν απολειες?

Θελω να προβαλω 125" ,ειναι ψυλα να ξεκιναει η οθονη στο 1.10 απο το πατομα?

Εγώ έχω οθόνη 106 ίντσες και η θέση θέασης είναι στα 3.3μ. Η οθόνη(το πανί)ξεκινά στα 59 εκατοστά(το πλαίσιο ξεκινά στα 51) Είμαι σίγουρος οτι θα νομίζεις οτι είναι πολύ χαμηλά, το ίδιο πίστευα και εγώ μέχρι που έβαλα ταινία. Λές και είσαι σινεμά!

Με 125 ίντσες η προτεινόμενη ελάχιστη απόσταση θέασης είναι 3.9μ. Πιστεύω οτι γύρω στους 80-90 πόντους είναι μια χαρά σε τέτοια απόσταση.

Αλλά πρόσεξε αυτό δεν είναι νόμος πρέπει να το κοιτάξεις αφού πρώτα καθίσεις στο καναπέ/καθισμά σου και στοχεύσεις τα μάτια σου στην ευθεία όπου εκεί φαντάσου οτι πρέπει να είναι οι υπότιτλοι(ίσως και λίγο χαμηλότερα απο την ματιά σου για πιο ξεκούραστη θέαση)

Θέλει μελέτη και φαντασία, εμένα μου έφαγε σχεδόν μια ώρα μετρώντας και φέρνοντας στο μυαλό μου πόσο μεγάλη θα είναι η εικόνα, αλλά δικαιώθηκα:award:
Καλές νύχτες πρεμιέρας!!!

Tην έχω φέρει και 5 πόντους πιο αριστερά τώρα είναι κέντρο, αλλά την βάζω έτσι να πάρεις μια εικόνα
dsc00615resize.jpg

Eδώ η φωτογραφική είναι στο 1.30μ πάνω κάτω και απ'ότι βλέπεις είναι στη μέση της εικόνας.
dsc00647resize.jpg

Και εγω θα ηθελα να την βαλω να ξεκιναει απο τους 50 ποντους αλλα δυστιχως τα τουιτερ των ηχειων μου ειναι στο 1.10 .Αν βρω κανενα πανι που ειναι ηχοδιαπερατο θα μπορεσω να κατεβω.

Ηχοδιαπερατη οθονη στο χιλιαρικο;

Δεν νομιζω οτι θα βρεις

Με οθονη στο 1,10 θα κουραστεις σιγουρα,ανεβα λιγο στο μπατζετ και παρε ηχοδιαπερατη.Mεχρι τους 80 ποντους κατι γινεται απο κει και περα το αυχενικο παραμονευει.
Νομiζω πως μεχρι 1500 ευρω θα βρεις screenline,invideo(adeoscreen).

Εκτος αν παρεις μικροτερη οθονη και κατεβενη αναμεσα στα ηχεια.

SCREENLINE υπολογισε +100 ευρω περιπου τον τηλεχηρισμο +100 περιπου τα μεταφορικα.
Ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει αντιπροσωπος αν το γνωριζει καποιος να μας πει.
Για adeoscreen παρε τηλεφωνο για τιμη εδω

Aαναφερη καπου για το αν ειναι ηχοδιαπερατο το πανι?

Αναγκαστικα θα ανεβω στο κοστος οπως παντα.Στο 1500 χιλιαρικο 130 '' ηχοδιαπερατο τι αλλο υπαρχη?Αν βρω ηχιδιαπερατο μπορω να ξεκιναω απο τους 75 ποντους.Κατι ακομα,ο Sony VPL-HW30ES παιζει σε 2,35:1 ?Αν ναι να παρω σε τετιες αναλογιες οθονη