Οθονη σε τριποδο

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Οι οθονες με τριποδο του Πλαισιου με τα 70 ευρω ειναι ικανοποιητικες για μπαλκονι ? Εχει παρει κανεις αυτη τη μαρκα q-connect ? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη μηπως?

Ριξε μια ματιά στις M-SCREEN. 175 Χ 175 Πρέπει να έχει κάπου 100 ευρώ.

Εχω μια και δεν είμαι δυσαρεστημένος αλλά δεν είχα μέτρο σύγκρισης. Αν φυσάει θέλει κάποιο τρόπο για να μην κουνιέται ( ίσως μπετονιά και δέσιμο αριστερά/δεξιά ). Γενικά το να την φέρεις στην θέση που θές και να είναι αλφαδισμένη στον κάθετο άξονα ( δηλαδή να μην πηγαίνει αριστερά/δεξιά ) και ας μήν φυσάει είναι ένα πρόβλημα.

Ανεβαίνει αρκετά σε ύψος ώστε να βρεις την θέση που σε βολεύει, ένα βράδυ την δοκίμαζα απο τους 75 πόντους απο το έδαφος μέχρι 120.

Για μία ματιά www.bsi.gr ( Φαντάζομαι τις φέρνουν και άλλοι )

Το σπαστικό με αυτές είναι η αποθήκευση και το χαρτόκουτο που την συνοδεύει δεν είναι ότι καλύτερο. Εκτός και αν την κλείνεις και την αφήνεις στο μπαλκόνι με το τρίποδο ανοιχτό.

Last edited:
Έχω κι εγώ μια q-connect 1.80*1.80 για το καλοκαίρι στο μπαλκόνι.
Από gain κλπ μην το ψάχνεις γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχουν και τα φώτα της πόλης, σε ανοιχτό χώρο θα βρίσκεσαι.
Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι ότι μετά από 3 χρόνια που την χρησιμοποιώ παραμένει τεντωμένη τέλεια, χωρίς ζάρες λόγω του μηχανισμού που χρησιμοποιεί και είναι αξιοπρεπέστατη συνολικά.

Ειδα οτι εβαλε μεχρι και το Μακρο οθονιτσες με τριποδο και αποτι λεει με gain 2.0. Αραγε να λενε τιποτα?

attachment.php

Attachments

• mak.JPG
    mak.JPG
    34.3 KB · Views: 53
Last edited:
Πολύ υψηλό δεν είναι το gain Νίκο? Ασχετα εάν παίζει έξω, θα χάνεις τα μαύρα όλα σχεδόν. Ετσι δεν είναι? Η τα είπα ανάποδα???

Νίκο, υπάρχει κάποιος στους Αγ. Αναργύρους που πουλάει οθόνες σε τριπόδια.
Είχα πάρει μία πρίν 2 χρόνια για το Mundial καί ήταν πάρα πολύ καλή, το τριπόδι αρκετά στβαρό, όχι σαν κάτι ωεύτικα, και οι διαστάσεις της ήταν 2 X 1.5 m.
Υπήρχε δυνατότητα με μιά ασφάλεια να ξεκλειδώσεις το τύμπανο από το τριπόδι και να την χρησιμοποιήσεις ξεχωριστά, σαν χειροκίνητη για τοίχο και στοίχιζε περίπου 90 Ε.
Προχθές πήραμε μιά άλλη, πάλι 2 Χ 1,5 m αλλά χωρίς τριπόδι (δεν το χρειαζόμαστε) με 60 Ε. Σε λίγες μέρες, είπε, θα φέρει και τις ίδιες με τριπόδια, αυτή τη στιγμή δεν έχει.
Αν σ' ενδιαφέρει να μάθω οδό και αριθμό.

Πολύ υψηλό δεν είναι το gain Νίκο? Ασχετα εάν παίζει έξω, θα χάνεις τα μαύρα όλα σχεδόν. Ετσι δεν είναι? Η τα είπα ανάποδα???

What’s Gain? Gain is the amount of light that is reflected back from the screen surface. A standard of 1 gain is measured with a photometer as light is reflected off a piece of magnesium carbonate. As the gain goes up more light is reflected. As you reflect light you are not creating light, just reflecting it. So, as the gain goes up all you are really doing is reflecting more of the light directionally, like back toward the viewer. Since you cannot cheat the physics the more light you send back toward the viewer, the less gets reflected off to the side, thus a smaller viewing cone.

Η διαφήμιση γράφει μεγαλύτερη από 2.0 gain. Για έχε το νού σου μήπως είναι καρακρυσταλιζέ και σου κάνει έναν "ήλιο" μες την μέση και δεν μπορείς να δεις.
Κάτι μου λέει ότι είναι για slides αυτές οι οθόνες πιό πολύ.

Νικο εχω και εγω μια 2Χ2 από το πλαισιο 1 χρονο .
απροβληματιστη χρηση χωρις ζαρες , εχει και μια ασφαλεια για να βγαλεις το πανι απο το τριποδι .
όσες φορες το εχω χρησιμοποιησει στην βεραντα , δενω παντα με αντηριδες και τις τεσσερις γωνιες του πανιου.

Χτυπησα τελικα του Πλαισιου. Οφειλω να πω οτι δεν περιμενα να ειναι τοσο στιβαρη η κατασκευη της . Περιμενα να ειναι πολυ χαλια. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει μαυρη μπορντουρα γυρω γυρω. Κατα τα αλλα σουπερ αγορα. Για μπαλκονι παντα, μην ξεχνιωμαστε.