Ουφ... ευτυχώς ήταν εφιάλτης...

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Ακόμα το σκέφτομαι και δεν μπορώ να συνέλθω...

Ονειρεύτηκα χθες το βράδυ, οτι ξαφνικά έγινε πραξικόπημα στην Ελλάδα...
Υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες - όνειρο είναι, δεν ψάχνεις την λογική - βγήκαν τα τανκς στους δρόμους. Ο κόσμος φοβισμένος κλείστηκε στο σπίτι, τα κανάλια στην τηλεόραση και το ράδιο σίγησαν, και μονο τα κρατικά κανάλια μετέδιδαν ειδήσεις. Ελεγαν οτι στρατιωτικές μονάδες αφόπλισαν τις αστυνομικές και συνέλαβαν σχεδόν το σύνολο των βουλευτών και των κομματικών στελεχών. Οι Παπανδρέου, Σιμίτης,Καραμανλής και Σαμαράς πρόλαβαν και έφυγαν κρυφά στο εξωτερικό. Μετα απο συνοπτικές διαδικασίες, ακολούθησαν μαζικές εκτελέσεις. Στο μεν Γουδί βουλευτών, και μεγαλοκομματικών στελεχών, στην δε Καισαριανή το χώμα βάφτηκε κόκκινο απ'όσους τραπεζίτες καναλάρχες, μεγαλοεργολάβους και διοικητικά στελέχη απο τις ΔΕΚΟ δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν. Η χώρα ακύρωσε οτι συμφωνίες είχαν υπογραφεί, μας πέταξαν έξω απο την Ευρώπη, γυρίσαμε στην δραχμή και κάποια στιγμή άρχισαν τα πράγματα να χαλαρώνουν. Μετά απο μήνες διεθνούς κατακραυγής, χαλάρωσαν δε τόσο, ωστε προκυρήσσονται εκλογές . Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι απο το όνειρο - να, στο σταυρό που σας κάνω ρε παιδιά - δεν ξέρω πως βρέθηκα εκεί, αλλά είμαι μέσα σε μια λαοθάλασσα στο Ελ Βενιζέλος, με χιλιάδες ελληνικές σημαίες να κυματίζουν την ώρα που σταματάει λίγο πιο πέρα ενα αεροπλάνο. Ανοίγει η πόρτα και μέσα σε ενα πανζουρλισμό απο επευφημίες, χειροκροτήματα, ζήτω, κλάματα και λιποθυμίες, βγαίνουν μαζί χέρι-χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης, Καραμανλής και Παπανδρέου...

Last edited:
. .... βγαίνουν μαζί χέρι-χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης, Καραμανλής και Παπανδρέου...

Ήμαρτον δηλαδή δεν σωνόμαστε με τίποτα πάλι στα σκ@τ@...?

:flipout::flipout:μακάρι φίλε μου τον εφιάλτη που είδες να γίνει πραγματικότητα.:grinning-smiley-043

Είσαι σίγουρος οτι είδες αυτούς τους 2 μαζί να κατεβαίνουν απο το αεροπλάνο;:D
Για θυμίσου καλά....

Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι απο το όνειρο - να, στο σταυρό που σας κάνω ρε παιδιά - δεν ξέρω πως βρέθηκα εκεί, αλλά είμαι μέσα σε μια λαοθάλασσα στο Ελ Βενιζέλος, με χιλιάδες ελληνικές σημαίες να κυματίζουν την ώρα που σταματάει λίγο πιο πέρα ενα αεροπλάνο. Ανοίγει η πόρτα και μέσα σε ενα πανζουρλισμό απο επευφημίες, χειροκροτήματα, ζήτω, κλάματα και λιποθυμίες, βγαίνουν μαζί χέρι-χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης, Καραμανλής και Παπανδρέου...

Άρα υπόμνημα για την επόμενη χούντα: να μην μείνει στις εγχώριες εκκαθαρίσεις, αλλά να στείλει και εκτελεστές στο Παρίσι για όσους προλάβουν να διαφύγουν :flipout:

... βγαίνουν μαζί χέρι-χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης, Καραμανλής και Παπανδρέου...
... ναι, Καραμανλής και Παπανδρέου αλλα ποιοί; οι Α; οι Β; ή καποιοι ...μελλοντικοι ;

Μια Παπαρηγα θα μας σωσει και μακαρι να μπορουσε το ΚΚΕ να παρει την εξουσια παρεα με τον Τσιπρα

Re: Απάντηση: Ουφ... ευτυχώς ήταν εφιάλτης...

τι έφαγες χθες το βράδυ?

Λαχανοντολμάδες σμυρναίικους απο λάχανο τουρσί - τους τσάκισα, αλλα με πείραξαν... Ευτυχώς στο σημείο που κορυφώνεται ο εφιάλτης πάντα ξυπνάς...
LOL

Re: Απάντηση: Ουφ... ευτυχώς ήταν εφιάλτης...

Ευτυχώς στο σημείο που κορυφώνεται ο εφιάλτης πάντα ξυπνάς...
LOL

Είχε και μουσική υπόκρουση το κρεσέντο; Ο πατήρ είχε τα Κάρμινα Μπουράνα, ο υιός; Φαντάζομαι να κατέβηκε από το αεροπλάνο με κάτι αντιστοίχως επικό, και να μην έβαλε τπτ Σουίτ Χομ Αλαμπάμα και ξενερώσατε :flipout:

ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ" ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΕΝΑ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ......

Last edited by a moderator: