ουσιες και μουσικη δημιουργια

τελικα η κλασικη μονο δεν εχει τιποτα ?


και δεν υπαρχει για πρακτικους λογους. οι συναυλιες της κρατουν πολυ χρονο
και εχουν συγκεκριμενο εθιμικο ειναι σχεδον αδυνατον να αντεξει κανεις φτιαγμενος την πειθαρχια που απαιτει.
 
Απάντηση: Re: ουσιες και μουσικη δημιουργια

τελικα η κλασικη μονο δεν εχει τιποτα ?

Ο Cortot έλεγε πώς παίζει Chopin όπως ο Συνθέτης ,επηρεασμένος από τήν οσμή τού Αψεντιού(αλκοολούχο ποτό μέ περιεκτικότητα σέ αλκοόλ απο 45-82%,πού συνήθως προσέθεταν και ζάχαρι για να το αντέξουν κατά την πόση).
 
Mία άλλη παράμετρο που πρέπει να συζητήσουμε είναι η ταύτιση των διάφορων ουσιών, με μουσικά είδη, γεωγραφικές περιοχές, ηχητικές συχνότητες, χρονικές περιόδους κ.τ.λ.

Δεν είναι δυνατόν για π.χ. να ακούς southern rock και να μην πίνεις Jack.
Νόμος.

Oι Μαργαρίτες μόνο στη Ρακεντιά.


Τα φθηνά ουίσκι-μπόμπες, με τη Βάσω Χαρακίδα, τον Τερλέγκα και την Μπέλα Κούνια.


Υ.Γ. Για τη μόνη μουσική εποχή που τα έχω λίγο μπερδεμένα είναι αυτή που πρωταγωνίστησαν η Bonnie Tyler, η sabrina, η Sandra, Radiorama, Kazagoogoo
k.τ. λ.
Βέβαια λόγω εμπειρίας έχω την αίσθηση ότι η ουσία που ξεχώρισε ήταν η ΛΑΚ.

1.Επίσης η Ρακεντιά είναι άχρονη .Πίνεις μαργαρίτες το 75 παρέα με την Έλενα Ναθαναήλ και την Βarbara bouchet και το 2032 παρέα με φουτουριστικές αστρογκόμενες. Το ότι το 2032 στο αίμα μας οι μόνες ουσίες που θα ρέουν πιθανώς να είναι οι αντιβιώσεις είναι θέμα που δεν θα εξεταστεί στο παρόν thread.


2.H Βάσω Χαρακίδα και η Μπέλα Κούνια είναι πρόσωπα υπαρκτά με αξιόλογη επίδραση στην σύγχρονη σκυλογραφία – δισκογραφία ή είναι σαν την Αλέκα Χρεμωνίδου , Ρούλα Φρύνη και την έντεχνη Ερατώ Φορμίωνος ?:flipout:

3.Σαμάνθες Σαμπρίνες Κιμγουάλντες και Μπελίντες έβγαλαν τα 80ς με τόνους λακ αλλά αποζημίωσαν και με το παραπάνω το κοινό που μπήκε σε μια διαδικασία ανεξέλεγκτης έκκρισης ορμονών, κοινώς "έτρεχε" από τα μάτια…."Ουσίες" είναι και οι ορμόνες.