Δλδ. έτσι όπως τα λες, είναι το πιο εύκολο πράγμα για 11.000.000 Έλληνες να γίνουν βουλευτές ή υπουργοί.
Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν 2 κόμματα που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια. Είναι ζήτημα να έχουν αλλάξει 10.000 άτομα στις εκάστοτε βουλές και στα υπουργεία.
Και εφόσον κάποιος ΔΕΝ έχει περάσει από εκεί (αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις, ιδιαίτερα σε κόμματα ΜΗ εξουσίας), έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να γράφει.
Τώρα η σύγκριση ενός κειμένου σε ένα blog με τους καρεκλάτους είναι το λιγότερο αστεία.
Δημήτρη άντε να είναι 10000 αυτοί που δεν ονειρεύτηκαν τον εαυτό τους βουλευτή... :crown:
Σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση......αλλά, αμέσως όμως.......![]()
Αφού ξέρεις ότι μόνο μουσικούλα ακούω... Που και που ενημερώνομαι βέβαια και για τον καιρό...![]()
Δλδ. έτσι όπως τα λες, είναι το πιο εύκολο πράγμα για 11.000.000 Έλληνες να γίνουν βουλευτές ή υπουργοί.
Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν 2 κόμματα που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια. Είναι ζήτημα να έχουν αλλάξει 10.000 άτομα στις εκάστοτε βουλές και στα υπουργεία.
Και εφόσον κάποιος ΔΕΝ έχει περάσει από εκεί (αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις, ιδιαίτερα σε κόμματα ΜΗ εξουσίας), έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να γράφει.
Τώρα η σύγκριση ενός κειμένου σε ένα blog με τους καρεκλάτους είναι το λιγότερο αστεία.
Γιατι εσυ πιστευεις οτι οσοι εχουν γινει βουλευτες η υπουργοι ,εκτος καποιων εξαιραισεων,διαφερουν απο τον μεσο Ελληνα?Δεν ξερω ποσους εχεις απο αυτους εχεις γνωρισει,αλλα οσους εχω γνωρισει εγω ,απο ευρυ πολιτικο φασμα,δεν θα τους χαρακτηριζα ως τιποτε περισσοτερο απο τον μεσο Ελληνα.Τωρα κριτικη μπορει να κανει ο καθενας,αλλα το ζητημα ειναι αν αυτα που γραφει εχουν την δυνατοτητα να γινουν.Οσο για τα διαφορα blogs,απλως αρκετοι εχοντας την<καρεκλα> του διαδικτυου γραφουν οτι καλο η κακο τους κατεβει,και εμεις το αναπαραγουμε.Ειναι ενα ειδος εφημεριδας ,με αγνωστους πολλες φορες συντακτες που παιζουν τον ρολο του δημοσιογραφου.Οσο αστεοι ειναι ο περισσοτεροι καρεκλατοι,αλλο τοσο αστειοι ειναι και οι αλλοι
Εγώ άτομα τα οποία από μικρά παιδιά μπήκαν στα κόμματα (τους περισσότερους τους πήγαν οι γονείς τους) δεν τους θεωρώ μέσους Έλληνες.
Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών, είχε λύσει το οικονομικό του πρόβλημα.
Η καρέκλα του διαδικτύου φίλε μου, είναι ότι πιο δημοκρατικό υπάρχει σήμερα.
Όποιος θέλει διαβάζει, όποιος θέλει απλά δεν....
Και στα blogs δεν απαιτείται ούτε κεφάλαιο, ούτε συμφέροντα, ούτε μεσάζοντες, ούτε κουμπαριές, ούτε δημόσια έργα.
Οσον αφορά τα blogs η μόνη αντίρρηση μου είναι ότι μοιάζουν με κάποιον άγνωστο , που , την ώρα που περπατάς στο δρόμο , έρχεται και σου λέει "φίλε , θέλεις να σου πω την γνώμη μου για την πολιτική κατάσταση;"
Δηλαδη αν περπατουσαμε και ερχοταν ο Αδολφος και μας ελεγε ετσι απλα την γνωμη του θα μετρουσε?Ακραιο παραδειγμα βεβαια,αλλα αν δεν γνωριζεις ποιος μιλαει ,μαλλον αυτα που λεει ειναι υπο αιρεση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.