P3300 - Καμμια βοηθεια?

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Λοιπον χθες την επαθα...

Εψαχνα να βαλω ενα προγραμματακι για διαχειρηση επαφων και αφου δοκιμασα 1-2 που δεν μου αρεσαν εβαλα ενα SSContact (μην γελατε...)
Δεν μου αρεσε ουτε αυτο, το εκανα απεγκατασταση αλλα κατω δεξια στην οθονη (εκει που κανονικα λεει "Επαφες") συνεχιζει να λεει SSContact
Δεν φευγει με τιποτα!
Δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω καποιο αλλο προγραμμα επαφων αλλα ενω ολα γινονται εγκατασταση στην οθονη παραμενει το shortcut "SSContact"
Εψαξα να βρω πως στο @#$%^&* αλλαζει αυτο αλλα δεν....

Καμμια βοηθεια από κανεναν πιο μπασμενο στα κολπα?

Αυτο που στην ουσια εψαχνα (αλλα δεν ρωτησα εδω-καλα να παθω) ειναι ενα προγραμμα που να μου επιτρεπει να βρω επαφες χωρις γραφιδα. Να μου εμφανιζει για παραδειγμα στην οθονη το κλασσικο πληκτρολογιο και πατωντας το "2" μια φορα να εχω το Α, δυο φορες να εχω το Β κτλ.
Αν εχει καποιος κατι αντιστοιχο ας βοηθησει...

Απάντηση: Re: P3300 - Καμμια βοηθεια?

Μετά από την απεγκατάσταση ίσως χρειάζεται ένα soft reset

Το εκανα αλλα δεν... μεχρι και την μπαταρια εβγαλα αλλα δεν...

Το πρόγραμμα αυτό αν και δε το γνωρίζω χρησιμοποιεί το λειτουργικό της συσκευής. Κάνε μια αναζήτηση αρχείου στη κεντρική μνήμη στο φάκελο windows με το όνομα του προγράμματος και κατάληξη κατά πάσα πιθανότητα dll. Διέγραψε το και κάνε soft reset. Αν αυτό δε κάνει κάτι, αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα έχει πειράξει τη registry και προσωπικά το θεωρώ το πιο πιθανό. Χρειάζεσαι έναν registry explorer για να κάνεις διαγραφή αρχείων και paths που έχουν σχέση με το πρόγραμμα. Εγώ χρησιμοποιώ το sk tools. (πολυπρόγραμμα !!!)