ΠΑΕΙ ΤΟ iphone...

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Εχθές το βράδυ και μετά από πολύ καιρό,είπα να κοιτάξω για κανένα καινούριο προγραμματάκι από τις "πηγές" μέσω WiFi.
Βρήκα ένα κωλοπρόγραμμα -δεν θυμάμαι το όνομά του- που έλεγε ότι σου υπενθύμιζε όλα σου τα notes.
Το κατέβασα,έγινε η εγκατάσταση και...
Το τηλέφωνο άρχισε να σέρνεται.Δηλαδή,ότι και να πάταγες,ανταποκρινόταν με καθυστέρηση 15-20 δευτερολέπτων.Στο τρίτι πάτημα,το τηλέφωνο κόλλαγε ή έκλεινε.
Αφού προσπάθησα με hard reset 2-3 φορές,τα παράτησα.Σήμερα το πρωί,βρήκα το τηλέφωνο κλειστό.Το έβαλα στον φορτιστή,αλλά τίποτα.
Τώρα τι κάνουμε;

Το ρημάδι,δεν πάνε 3 μήνες που το έχω...

Τελικά πατώντας κάνοντας hard reset,το τηλέφωνο άνοιξε,αλλά μόλις σύρω την μπάρα για να φύγει το screen saver και με βγάλει στην κεντρική οθόνη,κολλάει.
Καμιά βοήθεια;
To τηλέφωνο έφτασε ξεκλείδωτο από τις ΗΠΑ,και τα μόνα προγράμματα που του έχω εγκαταστήσει είναι όσα κατέβαζα μέσω WiFi.
H έκδοσή του είναι η 1.1.3

...όταν το συνδέω με usb στο pc,ακούγεται ο ήχος σύνδεσης,αλλά στο iTunes μου αναφέρει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνο.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μπας και συνδεθώ και απεγκαταστήσω την τελευταία εφαρμογή;

αχ βρε Σωκράτη έμπλεξες... Τί το ήθελες το iphone? αυτά είναι για κάτι παληκαράκια που έχουν χρόνο αλλά και πού διάθεση για δοκιμές και μπλεξίματα...

ανοιξετο κρατοντας πατημενο το home και συνδεστο ,επελεξε restore sto itunes και μετα ξαναξεκλειδωστο

Τελικά το έκανα restore,αλλά τώρα κλείδωσεεεεε...
Υπάρχει κάποιος οδηγός για το ξεκλείδωμα;

Y.Γ.
Λογικά πήγε σε 1.1.4. έεεε;

Το ξεκλείδωσα με το Ziphone!!! όμως τώρα,ενώ βρίσκει το Wifi του Fritzbox,δεν μπορεί να συνδεθεί.
Υ.Γ.
Πάνε τα τηλέφωνα,πάνε οι σημειώσεις,πάνε τα γενέθλια...

wifi fix
πιο ziphone εκανες?
κατεβασε το 3 και επελεξε να κανει μονο wifi fix

Απάντηση: Re: ΠΑΕΙ ΤΟ iphone...

..ο κόσμος παιρνει μπακαπ.... τωρα το εμαθες κι εσυ σαν κι εμενα.

Ευτυχώς είχα πάρει και όταν το σύνδεσα στο iTunes με ρώτησε εάν είναι νέο τηλέφωνο ή θέλω να κάνει restore από backup.
'Εκανα το δεύτερο και όλα είναι πάλι στη θέση τους.

ΟΥΦΦΦ!!!
Καλή περιπέτεια,έμαθα και το ξεκλείδωμα και το αναβάθμισα σε 1.1.4.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν.

back up θελω και εγω .σε περιπτωση που το χρειαστω
πως κανω?
τι αποθηκευετε προγραμματα φωτο,μουσικη,βιντεο,επαφες ,ολα?
πως να το κανω?
αν το βαλω να κανει sync με το itunes τα σβηνει ολα μουσικη-βιντεο-ringtone γιατι τα εχω περασει με το iphone pc suite.
γινεται και με το pc suite back up?

αν δε θες να κανεις μπακ απ μεσω itunes, μπαινεις με sftp απο το cyberduck και παιρνεις χειροκινητα οτι θες.