Παιχνίδι για δύο παίχτες?

boltsis

Senior Member
11 April 2007
445
ΛΑΡΙΣΑ
Γειά σας φίλοι μου, πριν απο κανένα μήνα έγινα και εγώ κάτοχος του PS3.Μόλις τερμάτισα το uncharted 2 και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!!
Θέλω να μου πείτε προτάσεις για παιχνίδι που να παίζετε με 2 παίχτες, όχι online.Δηλαδή να κάτσω με τη κοπέλα μου να παίξουμε μια περιπέτεια καθοδηγώντας ο καθένας τον δικό του παίχτη.Πήρα το call of duty 2 αλλά δεν είναι έτσι όπως το θέλω, δε σε ξεκινάει απο την αρχή αλλά σου βάζει καιδιαλέγεις πίστες.Βέβαια το βαρεθήκαμε κιόλας.Καμια άλλη προταση?Όχι αυτοκινητα η τύπου TEKKEN, μιλάω καθαρά περιπέτεια η πολεμικό..

Κάντε κάτι γα να μη την ακούω να γκρινιάζει..

Βέβαια αν θες παιχνίδι για να παίξεις με την κοπέλα σου καλύτερα κοίτα προς platform games.... Δηλαδή το ανυπέρβλητο Little Big Planet

Little big Planet einai MUST gia diplo me kopela. dokimasmeno...

Bomberman Ultra episis dokimasmeno kai petiximeno.

Burn Zombie Burn an tis aresoun ta zombies!

Episis to Buzz pou vgike kai sta ellinika einai diaskedastiko.

GTA IV και Medal gear solid 4 δε πρέπει να παιζουνε με 2 παίχτες απο ότι είδα απο τα εξώφυλλα παρά μόνο on line.
Resident evil 5 και Army of two απο ότι είδα παίζουνε.
Θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα αν και μου φαίνονται λιγάκι παιδικά.Τείνω προς Resident evil 5 και Army of two.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Εχθές πήγαμε στο Video club να νοικιάσουμε παιχνίδι για να παίξουμε όλοι μαζί με τους φίλους μου και πήραμε μια μεγάλη απογοήτευση βλέποντας πως τα Need for speed shift, grand turismo 5,colin mc ray dirt 2 και πολλά άλλα παρόμοια παιχνίδια παίζουνε μόνο με ενα παίχτη.ΑΙΣΧΟΣ έχω να πω μόνο!!Εννοείται πως on line μπορείς να παίξεις με πολλούς παίχτες.Αλλά αυτός είναι ο σκοπός?Να μας αποξενώσουνε τελείως?Με αυτά τα παιχνίδια μεγαλώσαμε παίζοντας όλοι μαζί, ήταν μια ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί.
Εγώ δεν έχω ίντερνετ σπίτι αλλά στο μαγαζί μου.Δηλαδή πρέπει να πάρουμε απο μια κονσόλα και να βάλουμε απο ένα ιντερνετ στο σπίτι?Τέλος πάντων ευτυχώς υπάρχουν τα Pro kai Fifa που σώζουν τη κατάσταση, απλώς ήθελα να εκφράσω το παράπονό μου.
Πήρα το resident evil 5 το οποίο είναι ένα απο τα οποία έψαχνα.

Πάνω σε αυτό που λες, το φαινόμενο Split-Screen τίνει να εξαφανιστεί. Λογικό κατά την άποψη μου, διότι το παιχνίδι πλέον, χωρίζωντας την οθόνη στα 2 ή ακόμη και σε 4 μέρη δύσκολα θα το ευχαριστηθείς. ( Μάλλον θα βγάλεις τα μάτια σου. ) Απλά παλιότερα, χωρίς την ύπαρξη γρήγορου ίντερνετ, ήταν μία αναγκαστή κίνηση των εταιριών για να μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι από 1 παίχτες.

Απ´την άλλη, για τις παρέες που μαζεύονται, προωθούνται πλέον ομαδικά ( κ´ ανταγωνιστικά) παιχνίδια που δεν χρειάζεται η χρήση του Split-Screen, όπως το LBP, το Buzz, ( κι γι´ αυτούς με πιο καλλιτεχνική φλέβα ) singstar. Ενώ φυσικά υπάρχουν και τα Fifa, Pro.

Υ.Γ. Αν θεωρείς το Buzz (παιδικό) και δεν το έχεις παίξει ήδη, μία δοκιμή με τη παρέα σου πιστεύω μπορεί να σου αλλάξει γνώμη.

Ναι έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε.Αλλά σε μια τηλεόραση 42" και πάνω τα πράγματα είναι πιο εύκολα.Τώρα όσο πάνε και οι τιμές των τηλεοράσεων πέφτουνε.

Το buzz το γνωρίζω και δε το θεωρώ παιδικό, απεναντίας έχω ακούσει τα καλύτερα.Παιδικά εννούσα για 1-2 παιχνίδια που αναφερθήκανε.Έτσι μου φανήκανε δηλαδή..