Παιχνίδι PS3 με όπλο

Γιατί τι άλλαξε; δεν νομίζω να κολλάνε στην τεχνολογία. Στο PS1 είχα μάλιστα συλλογή από 3 και υπήρχαν και πολλά παιχνίδια που υποστήριζαν τέτοια χειριστήρια. Και καλά την έχουν δει τώρα peace και έτσι;

Πάντως ένα House of the Dead μόνο με όπλο παίζεται...

Παιδιά να ρωτήσω αν το πιστόλι "δουλεύει" καλά στις plasma/lcd τηλεοράσεις;
Είχα ακούσει παλιότερα πως δεν δούλευε καλά ούτε στις 100άρες crt.
Ισχύει κάτι από αυτά;

τα νεα πιστόλια με την led bar δουλεύουν παντού.

τα παλιά που διάβαζαν την σάρωση των CRT μόνο σε CRT/50/60Hz

Στο Wii υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία για την οργάνωση του οπλοστασίου μας.

Joytech Sharp Shooter
131-Wii-Sharp-Shooter.jpg

Exspect Wii Rumble Light Gun
thumb_ex986.jpg

Nyko PerfectShot
PerfectShotWii.jpg

Re: Απάντηση: Re: Παιχνίδι PS3 με όπλο

Thanks sfortis.

Πες μου ότι δουλεύει και σε πανί (προβολέα) :aktion033:

Τασο, το ψαχνω και εγω το συγκεκριμενο και διαβασα αυτο που με εχει βαλει σε σκεψεις... απο το play.com :furious3: :chinscratch:

Gun-Con 3 Controller: The most advanced Guncon ever, redesigned specifically to enhance next-gen gameplay. Change camera angles, switch out weapons and control your character's movement, including crouching and jumping, using the new dual analog stick design. Enjoy the adrenaline pumping action in HD quality graphics whether you have an LCD, plasma or widescreen display. Fully compatibility with all displays from 13" to 50" and standard definition displays.

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3475815/Time-Crisis-4/Product.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παιχνίδι PS3 με όπλο

Τασο, το ψαχνω και εγω το συγκεκριμενο και διαβασα αυτο που με εχει βαλει σε σκεψεις... απο το play.com :furious3: :chinscratch:

A στο play είσαι εσύ; εγώ είμαι στο ebay :flipout::flipout:

Το ξεχνάς από Play , δεν στέλνει αντικείμενα εκτός UK. μόνο δισκάκια.

ΜΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ 50 ΙΝΤΣΟΥΛΕΣ!!!

ADD TO CART NOW!!!

stars40.gif
Response to abzy48

mickster505 | 11/01/2009 | See all mickster505's reviews (4) »
Yep can confirm it works on a projector - just need something to rest the sensors on, i project onto a wall and balance the sensors on the picture rail. Its not the most convieniant set up but great fun when your shooting at an 80+" screen! Forget playing at the arcade when you have that option haha.

στο psfan διάβασα ένα κακό review, κακό από συντακτικής άποψης αφού το συμπέρασμα είναι ΜΑΠΑ χωρίς όμως να έχει επιχειρήματα επι τούτου.

Ετσι λοιπόν πάμε στα ξένα reviews όπου ο καθένας λέει ότι γουστάρει και τα ratings είναι από "Impressive (IGN)" μέχρι "disaster (Game informer)"

http://www.gamestats.com/objects/896/896236/articles.html

Θα έλεγα οτι πρόκειται για ένα μέτριο απο τεχνικής άποψης παιχνίδια το οποίο όμως θα απολαύσουν οι fan του είδους. Και σίγουρα σε ένα προβολέα θα γίνεται διασκεδαστικο.

κατάλαβα...μου φαίνεται θα πάρω κανά μεταχειρισμένο από ebay με λίγα λεφτά κι αν αποδειχθεί μάπα το δίνω στα παιδιά για να "ανακαλύψουν" πως δουλεύει...:flipout:

Το Time Crisis 4 για το PS3 μου το έκαναν δώρο πριν λίγους μήνες. Εντάξει, δεν είναι και ότι καλύτερο από γραφικά και ήχο κυκλοφορεί, αλλά είναι αξιοπρεπές. Η εμπειρία όμως του πιστολιού κάλυπτε τις όποιες αδυναμίες και του έδινε αυτό το κάτι διαφορετικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι ξεκόλησα όταν τελείωσε...(μάλλον γρήγορα).

Το πιστόλι δούλευε άψογα σε 40" LCD.

Απάντηση: Re: Παιχνίδι PS3 με όπλο

Το Time Crisis 4 για το PS3 μου το έκαναν δώρο πριν λίγους μήνες. Εντάξει, δεν είναι και ότι καλύτερο από γραφικά και ήχο κυκλοφορεί, αλλά είναι αξιοπρεπές. Η εμπειρία όμως του πιστολιού κάλυπτε τις όποιες αδυναμίες και του έδινε αυτό το κάτι διαφορετικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι ξεκόλησα όταν τελείωσε...(μάλλον γρήγορα).

Το πιστόλι δούλευε άψογα σε 40" LCD.

που είσαι άνθρωπέ μου;;;-bye- να ρωτήσω, οι σένσορες έχουν αρκετό καλώδιο για να μπουν π.χ. σε μια οθόνη προβολέα; το πιστόλι είναι ασύρματο; μπα ε;

Τα σπαει το παιχνιδι θυμιζει παλιες εποχες!

Τεχνικα τωρα το καλωδιο που εχουν η σενσορες δεν ειναι αρκετα μακρυ και συμφωνα με το manual καλυπτει μεχρι 50" οθονη. Απο την αλλη το G-con δεν ειναι ασυρματο αλλα με προεκταση USB παιζει εξισου καλα. Επισης πανω στο πιστολι υπαρχουν δυο μοχλοι που εξυπηρετουν την FPS εκδοχη του παιχνιδιου!

Σε 42" οθονη προσωπικα παιζω μια χαρα και απο αρκετη αποσταση!