Παίδες, τι λέτε γιαυτό ;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,229
Παίδες, τι λέτε γι' αυτό ;

http://www.ebay.com/itm/SMSL-SD-195..._Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item460857a8c9

Τόσο καιρό παίζω στο γραφείο με λαπτοπ και την emu 0404 τροποποιημένη με τροφοδοτικό μπαταρίας και λαμπάτο μπάφερ με δική του τροφοδοσία ... επειδή όμως όλο αυτό το σετάκι μου ακούγεται πολύ καλό, λέω να το κατεβάσω στο καλό σύστημα μέχρι να πάρω το mytec που μου έκλεψε την καρδιά... για το λαπτοπ που θα μείνει ορφανό, το πραγματάκι αυτό με 78 ευρώ για παράδοση στο σπίτι μας, με βάση και τις όποιες γνώσεις μου από τα τσιπάκια που φοράει μου φαίνεται καλό ... κάποια δεύτερη γνώμη, αν τυχόν κάποιος το έχει ή γνωρίζει κάποιο ανάλογο configuration ;

Last edited:
Δεν ξέρω για το μηχανάκι, όμως σ' αυτά τα θέματα από λόγους αρχής το πρώτο πράγμα που κοιτάζω εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτά καθαυτά είναι οι drivers και η υποστήριξη...

Κοίτα, από ότι κατάλαβες ψάχνω για μια προσωρινή, άρα οικονομική λύση ... τι υποστήριξη να απαιτήσω με 78 ευρώ .. από drivers πιστεύω ότι κάτι σε στυλ asio4all θα είναι αρκετό ... αν ο θεούλης του χαι-φαι μου το επιτρέψει το mytec θα κατέβει κάτω, η emu θα ξανανέβει στο λαπτοπ και εγώ θα χαρίσω το προσωρινό ...

ποιο mytec, το dsd φανταζομαι...
που το ακουσες?
σουπερ επιλογη...

Πάρε τον Κινέζο με κλειστά τα μάτια, βάλτου και σταθεροποιημένη τροφοδοσία αργότερα και είσαι μια χαρά για το pc.

Δεν νομίζω να χρειάζεται drivers είναι native 24/96... κάνω λάθος?