Παίδες...την βοήθειά σας παρακαλώ...

18 June 2006
7,544
...

Καλό μεσημέρι σε όλους...

λοιπόν..έχω ζοριστεί...

θέλω να εγκαταστήσω μέσω του Cydia την εφαρμογή video recorder...για δείτε εδώ:

http://www.iphonevideorecorder.com/

παιδιά είναι πολλή καλή εφαρμογή...σκάλες καλύτερη από το Cyconder....

πως την εγκαθιστούμε???

εδώ :http://www.iphonevideorecorder.com/download.html διαβάζεις τι πρέπει να κάνεις...

έχω κάνει το πρώτο βήμα,δηλαδή:

Please add iPhone Video Recorder source http://www.iphonevideorecorder.com to your Cydia installer, and install it.

τα άλλα δύο πως τα κάνω???...δηλαδή:

2) Create a folder called “Documents” in /var/mobile/ and set permission to 777.
3) Create a folder called “Documents” in the /Applications folder and set permissions to 777.

ΥΓ1: για να σας προλάβω...έχω εγκαταστήσει το WinSCP στο PC μου και μέσω WiFi έχω καταφέρει να μεταφέρω Video και φωτογραφίες από το Iphone στο PC..αλλά μέχρι εκεί...μετά μπερδεύομαι...με τα βήματα 2 και 3 δεν βγάζω άκρη...είμαι ακόμα "στα δέντρα"...

ΥΓ2: έχει εγκατασταθεί το εικονίδιο της εφαρμογής video recorder στην επιφάνεια εγρασίας του 3G και μόλις πάει να φορτώσει με πετά έξω...

οι έμπειροι για δώστε ένα χέρι βοηθείας στον "αώματο"...

Πρέπει κατ' αρχήν να συνδεθείς μέσω του WinSCP στο κινητό σου.
Μετά πήγαινε στη δεξιά πλευρά (αν θυμάμαι) που βλέπεις τα περιεχόμενα του iPhone. Πλοηγήσου πρώτα στο κατάλογο var\mobile και με δεξί κλικ φτιάξε ένα νέο φάκελο και ονόμασέ τον "Documents". Για να φτιάξεις τα permission σε 0777 πρέπει να πατήσεις δεξί κλικ στο φάκελο που έφτιαξες, να πας properties και να τσεκάρεις όλες τις επιλογές στα Permissions.
Δηλαδή: Owner,Group και Others να είναι τσεκαρισμένα τα Read, Write και Execute.
(Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ στο Mac που έχει το Fugu -αντίστοιχο με το WinSCS σε OSx λειτουργικό.)
Μετά κάνεις το ίδιο και για το 2ο φάκελο που τον δημιουργείς μέσα στο φάκελο Applications.

Οκ Γιώργο...σ' ευχαριστώ πολύ..τώρα είμαι στο δρόμο και γράφω από το iphone...αργότερα θα πάω στο pc και θα ενημερώσω..

Νάσο,την έχω εγκαταστήσει στο πρώτο iphone και είναι αγορασμένη από το επίσημο site.
Δεν ξέρω για την άλλη που αναφέρεις,η συγκεκριμένη πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο.
Κολλάει πάρα πολλές φορές,τα βίντεο που τραβάς για να παίξουν πρέπει να τα κάνεις μετατροπή(γίνεται μέσω του ίδιου προγράμματος),όμως αν κατά τη διάρκεια της μετατροπής σε πάρει κάποιος τηλέφωνο,το βίντεο πάει άκλαφτο.

Re: Απάντηση: Παίδες...την βοήθειά σας παρακαλώ...

Νάσο,την έχω εγκαταστήσει στο πρώτο iphone και είναι αγορασμένη από το επίσημο site.
Δεν ξέρω για την άλλη που αναφέρεις,η συγκεκριμένη πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο.
Κολλάει πάρα πολλές φορές,τα βίντεο που τραβάς για να παίξουν πρέπει να τα κάνεις μετατροπή(γίνεται μέσω του ίδιου προγράμματος),όμως αν κατά τη διάρκεια της μετατροπής σε πάρει κάποιος τηλέφωνο,το βίντεο πάει άκλαφτο.

Πάντως εγώ μόλις έβαλα το cyconder το videorecorder το έστειλα για τσαϊ...

Για τους λόγους που αναφέρεις... Αυτή η μετατροπή σαν λειτουργεία είναι ένα αίσχος.....

Τι θέλεις να κάνεις?? Να τραβάς video και καπάκι άλλο ένα, και σε ποίοτητα mov... Oύτε zoom και χαζομάρες..

Λοιπά χαρακτηριστικα:1222527653.mov
2946755925_37f7656149.jpg

MIA ΧΑΡΑ!!!

λοιπόν ερώτηση γιατί προβληματίζομαι:το video του cyconder μπορείς να το στείλεις με MMS ή με mail??...ή Να το ανεβάσεις στο you tube...λέμε τώρα...

Re: Απάντηση: Παίδες...την βοήθειά σας παρακαλώ...

λοιπόν ερώτηση γιατί προβληματίζομαι:το video του cyconder μπορείς να το στείλεις με MMS ή με mail??...ή Να το ανεβάσεις στο you tube...λέμε τώρα...
Aυτό δεν το ξέρω για το mms...

Aλλά όλα τα άλλα γίνονται....

Last edited:
Καλημέρα..

έκανα πίσω και δεν εγκατέστησα (πληρώνοντας) το video recorder μετά από αυτά που γράψατε και αυτά που διασταύρωσα από το διαδίκτυο...το cycorder-όλοι γράφουν-ότι είναι καλύτερο και δωρεάν .....

και-μάλλον-μεταφέρεις video και με MMS....θα το ψάξω σήμερα...

Μακαρι να υπηρχε τροπος να "ριξεις" λιγο τη ποιοτητα του Cycorder γιατι οταν το video εχει κινηση κανει πολλες διακοπες. Θα προτιμουσα λιγο χειροτερη ποιοτητα εικονας και καλυτερη κινηση.

Καλημέρα..

έκανα πίσω και δεν εγκατέστησα (πληρώνοντας) το video recorder μετά από αυτά που γράψατε και αυτά που διασταύρωσα από το διαδίκτυο...το cycorder-όλοι γράφουν-ότι είναι καλύτερο και δωρεάν .....

και-μάλλον-μεταφέρεις video και με MMS....θα το ψάξω σήμερα...

Το θέμα με το mms είναι αν υποστηρίζει το mov για μεταφορά....

Και μαλλόν δεν θα γίνετε, αλλά κάνε τις δοκιμές και πές μας..

Μα τι κάνεις ακόμα εκεί??..??...:p

'Εεεεε,χμμμμμμ,να, λέω να μείνω εδώ για να έχω όλες τις εφαρμογές που έχω πληρώσει (Ελληνικά,videorecorder).

Για βάλε αυτό το sourse στο cydia και δες....
http://apt.saurik.com/

cydia???
Από τον installer θα το κατεβάσω;

Στην 2.0 είναι διαθέσιμο και από τον installer....
Βάλε αυτό sourse...
m2.iphoneall.org

Για την 1.1.4 θα σε γελάσω αν παίζει...

ΕΔΙΤ:
Tώρα τα είδα τα κόκκινα γράμματα.......

Εσύ χάνεις...... Και μάλιστα πολλά.... Ασε που όλα αυτά ειπάρχουν και στην 2.0...

Anyway You Know......

Last edited:
Πατώντας το Manage μου βγάζει μία αλφαβητική λίστα με Installed Packages.Δεν έχει πουθενά κάποιο κουμπί "Add sources" ή "Sources".

Πάλι καλά που το iPod είναι ακόμα στην 1.1.4

Ναι έχεις δίκιο..
Στην 2.1 έχει αλλάξει αυτό, γιατί άρχιζαν να παίζουν πολλά repo στο cydia και έτσι έχει επιλογή...

Στην 1.1.x τώρα που το βλέπω, δεν βάζεις από cydia μόνο από installer...

Γιαυτό σου λέω....:vroam:

EDIT:
Εκτός και αν μπορείς να βάλεις τον καινούργιο στην 1.1.χ κάτι που δεν το ξέρω... Και το ipod έτοιμο είναι για Update...

Last edited: