παιδια βοηθεια.......samsung 40b650 η sony 40w5500?

Sorry, κατάλαβα λάθος προηγουμένως....:damnyou:... και νόμισα ότι επρόκειτο για κάποια έμμεση αναφορά σχετικά με επαγγελματική ιδιότητα κάποιου μέλους...

.... τεσπα και οι διάλογοι εκτός τεχνικών θεμάτων ή εκτός του θέματος κάποιου νήματος μέσα στο πρόγραμμα είναι, αρκεί να γίνονται καλοπροαίρετα και μάλιστα μερικές φορές είναι απαραίτητοι για αποφυγή παρεξηγήσεων, όπως καλή ώρα τώρα....

....μια παρέα είμαστε κι ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία από συμμετοχή σε forum....:grinning-smiley-043

Για τηλεοπτικό σήμα και μόνο ποιά θα προτείνατε απο τις 2?Την θέλω για τον πατέρα μου γιατι η Sony CRT που έχουμε έχει αρχίσει και παλιώνει... :)

Για τηλεοπτικο PAL, Sony. Για επιγεια καναλια-δορυφορικα, η Samsung ειναι καλυτερη.

Re: Απάντηση: παιδια βοηθεια.......samsung 40b650 η sony 40w5500?

Αν πρόσεξες παραπάνω έχω παραπομπή σχετικά με το trolling, αποτέλεσμα του οποίου είναι και ο "διάλογος" άσχετος με τεχνικά θέματα τον οποίο έχουμε ανοίξει.
Δεν αναφέρομαι σε τυχόν επαγγελματικές σχέσεις κάποου.
Επειδή έτυχε να συμμετέχω και να παρακολουθώ την εξέλιξη διαφόρων θεμάτων που ανοίγει ο Panoulis, τη διατύπωσή τους και την ανταπόκρισή του στις απαντήσεις. Τέλος πάντων δεν θα επεκταθώ περισσότερο, μακάρι να κάνω λάθος και να μην είναι οι δρώντες ως troll εδώ όπως τα βλέπω εγώ.

Θέλεις να μου πεις οτι ένας χρήστης του forum με τον τεράστιο αριθμό των 8 (οκτώ) posts δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του forum.Σωστα?Τώρα ξεκινάω και κάνω τα πρώτα μου βήματα στις τηλεοράσεις plasma kai lcd και είναι λογικό να έχω απορίες και ίσως να επαναλαμβάνομαι.Αλλά αγαπητέ μου φίλε για ρίξε μια ματιά σε threads που έχουν ανοιχτει για συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων που έχουν ανοιχτεί και επαναλαμβάνονται κατα κόρον ερωτήσεις και απαντήσεις.Στην τελική για μην γίνομαι κουραστικός θα μπορούσες με ένα απλό pm να μου εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου για τον τρόπο για τον οποίο λειτουργώ σε αυτή την παρέα και να μην "δημοσιοποιείς" αυθαίρετα συμπεράσματα λειτουργώντας παράλληλα off topic.Δύστυχώς ζητάω πολλά και καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο κάποιος να λειτουργήσει με κοινή λογική.Ζητώ συγγνώμη και την κατανόηση απο τα υπόλοιπα μέλη του forum για την off topic απάντηση αλλά ένιωθα πως δεν μπορούσα να αφήσω αναπάντητα τα λεγόμενα του κυρίου andre74

Έχω ζητήσει προκαταβολικά συγνώμη για την περίπτωση λάθους μου. Αν δεν το κάνεις επίτηδες, ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς εδώ αγαπητέ κύριε Πανούλη. Όπως το να κάνεις σφήνα σε ποστ μέλλους που αγόρασε χαλασμένη τηλεόραση για να ξανασυζητήσουμε αν μια plasma κινδυνεύει από burn in.
Δημόσια εκφράστηκα λόγω του ...συναδελφικού κλίματος του φόρουμ. Και να σημειώσουμε πως δεν είμαι ο μόνος με τη γνώμη που εξέφρασα. Θα συγκρατηθώ ώστε να μην ανταποκριθώ σε trollισμούς στη συνέχεια. :2thumb22sup: