Παιδιά sos...Τεράστιο πρόβλημα με Samsung ued6530!

alucard21

New member
23 October 2011
58
Πήγα σήμερα να αλλάξω τη τηλεόραση και μαντέψτε...το καινούριο πάνελ ειπναι χωρίς υπερβολές 10 φορές χειρότερο.Banding σε όλη την οθόνη και clouding που δεν παλεύονται.Θα πάω αύριο να ζητήσω ξανά αυτό που είχα.Λέτε να αρνηθούν;Έχω απογοητευτεί

Πήγα σήμερα να αλλάξω τη τηλεόραση και μαντέψτε...το καινούριο πάνελ ειπναι χωρίς υπερβολές 10 φορές χειρότερο.Banding σε όλη την οθόνη και clouding που δεν παλεύονται.Θα πάω αύριο να ζητήσω ξανά αυτό που είχα.Λέτε να αρνηθούν;Έχω απογοητευτεί

Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσεις πίσω το 1ο που είχες και ήταν επίσης ελαττωματικό (έστω και λιγότερο από το 2ο) ή να πας για 3ο καινούριο, εσύ αποφασίζεις.

Επίσης κανείς δεν ξέρει τι συμπεριφορά θα έχει το 3ο, εγώ πάντως θα έκανα αλλαγές μέχρι να βρω αυτό που με ικανοποιεί.

Οκ το καταλαβαίνω αυτό που λές ,άλλα κουράστηκα ρε φίλε να πακετάρω ξανά και ξανά.Άσε που επειδή η παρτίδα άλλαξε σε μένα(είχα πάρει το τελευταίο κομμάτι )παίζει να είναι όλη η σειρά έτσι.Σκέφτομαι να δώσω 200 παραπάνω και να πάρω την d7000,μήπως και γυρίσει το γούρι.Έχω δικαίωμα νομικά να ζητάω αλλαγή ξανά και ξανά μέχρι να βρώ το κατάλληλο πάνελ;Τραγική η κατάσταση με τις τηλεοράσεις σήμερα όπως και να το δείς

και την 7000 να πάρεις πάλι τα ίδια και χειρότερα μπορείς να τραβήξεις. δυστυχώς κάθε τεχνολογία έχει τα προβλήματα της και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτά εκτός αν είσαι σε στήσιμο και ξεστήσιμο μέχρι να πετύχεις κάτι καλό.

Επζω κουραστεί ψυχολογικά ,ελπίζω να με καταλαβαίνετε.Δίνεις ένα αξιοσέβαστο ποσό που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας και τραβάς μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου.Απαράδεκτη η στάση των εταιρειών που στο 2011 βλέπεις τέτοια τεχνουργήματα.Κατά τα άλλα τους μάρανε το 3d.Με συμβουλεύετε δηλαδή να ξαναπάρω την ίδια;Ελπίζω να μη με βρίσουνε...πάντως ακόμα και η πωλήσεις της Samsung αγνοούσε τι είναι το banding!

Ελαχιστοποιώ τις πιθανότητες για banding με αυτές που γράφεις ή μια απο τα ίδια;Απλά ενημερώνω ότι πέρυσι άλλαξαν μια Sony hx800 λόγω αφόρητου banding .Η panasonic plasma δεν είναι;Παίζω πολυ ps3 οπότε μάλλον απορρίπτεται αν και κορυφαίο μοντέλο

Τελικά πήρα την d7000 μετά απο γκρίνιες των υπευθύνων.Καλύτερα τα πράγματα ευτυχώς ...ναι μεν υπάρχουν τόσο banding όσο και clouding όμως η κατάσταση υποφέρεται

alucard21
είχες τραβήξει καμια φωτό απο τα πάνελ με το banding μήπως δούμε πώς μπορεί να ήταν; ακομή και στη νέα 7000