επισης εαν υπαρχει εμπειρια απο την λειτουργια των διακριτων ενισχυτικων mpp505 - maa406 τελ+ προ της advance οσον αφορα μικροπροβληματα .Ο δικός μου ο ενισχυτής 305 II είχε ελατωματικό ποτενσιόμετρο (έκανε θόρυβο όταν το γύριζες) αλλά ή Spectrum Electroinics μου το αντικατέστησε χωρίς καμία αντίρηση, δωρεάν και με δωρεάν μεταφορικά από Θεσσαλονίκη. Και επειδή κόντεβε να τελειώσει η εγγύηση με διαβεβαίωσε ότι το ίδιο θα έκανε ακόμη και χωρίς εγγύηση.
Άψογη συμπεριφορά!
Το μόνο που δε μου άρεσε στο ποτενσιόμετρο, και στο παλιό και στο καινούριο είναι ότι ανεβάζει απότομα από το τηλεχειριστήριο. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, ειδικά τα βράδια έχει πεταχτεί πολύς κόσμος από τα κρεβάτια του!
αν θες αναλυσε το μου αυτο σχετικα με τον ΚΑ-70 φιλε μου.Ti na ton kaneis ton Advance meta ton KA 70 mono se class A mporeis na pas xwris o hxos na se peiraksei sta autia makroprothesma.
ΔΕΝ γνωριζω προσωπικα .Δε με λέτε, τι μηχανισμό φοράει το CD player της Advance;
εκτος και αν εννοεις οτι εστω και με το ζευγος προ και τελ της advance δεν θα εχω τετοια βελτιωση που να δικαιολογει την δαπανη.αν θες αναλυσε το μου αυτο σχετικα με τον ΚΑ-70 φιλε μου.
διαβαζω στις κριτικες και στα χαρακτηριστικα των συσκευων οτι ο εν λογω προ της advance δεν εχει τηλεχειριστηριο ? περιεργο εαν ειναι αληθεια δεν νομιζετε? και λιγο αβολο για την κατηγορια αυτη.εκτος και αν εννοεις οτι εστω και με το ζευγος προ και τελ της advance δεν θα εχω τετοια βελτιωση που να δικαιολογει την δαπανη.
Το δικό μου cd player, αγορασμένο τον Απρίλιο, έχει πρόβλημα. Πέρα από ένα εκνευριστικό τσικ τσικ του μηχανισμού που ακούγεται στα χαμηλά περάσματα, παίζει όποια cd γουστάρει. Ανάλογα με τη μέρα, τη διάθεση, την υγρασία... Κάποια στιγμή θα πάω να το αλλάξω. Με μεγάλη πιθανότητα να είναι και το καινούριο το ίδιο προβληματικό.
Το μόνο που δε μου άρεσε στο ποτενσιόμετρο, και στο παλιό και στο καινούριο είναι ότι ανεβάζει απότομα από το τηλεχειριστήριο. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, ειδικά τα βράδια έχει πεταχτεί πολύς κόσμος από τα κρεβάτια του!
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω (με άλλη μάρκα ενισχυτή). Πολύ σπατικό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.