παιζει ο ηχος οχι η οθονη.

some1

New member
11 November 2013
27
Σημερα το απογευματακι παρελαβα την Philips 42PFL3208H, επαιζε κατι ωριτσες η τηλεοραση και σηκωθηκα λιγο να την τακτοποιησω πανω στο επιπλο (να την κουνησω ελαχιστα) ενω ηταν ανοιχτη και εσβησε η οθονη, την εκλεισα την ξανα αναψα τιποτα, εβαλα εβγαλα καλωδια τιποτα παλι. Παιζει ο ηχος και η οθονη απλα φαινεται οτι ειναι ανοιχτη. τι εγινε ρε παιδια :-(

Καλησπερα ξεχασα να πω ρε παιδια, αλλα ειμαι τοσο ξενερωμενος.. εντω μεταξυ τωρα εβγαλα τα βυσματα τα ξαναεβαλα, και τωρα δεν ανοιγει καθολου ουτε ο ηχος ουτε τιποτα νεκρωσε.. ρε παιδια ειναι τηλεοραση ωρων ρε γαμωτο, θα μου φερουν καινουρια η θα μου πουν να φτιαχτει;

υπαρχει καπου γραπτα αυτο που λεει αν παθει κατι μεσα σε 7 μερες γινεται αντικατασταση; DOA νομιζω λεγεται.. αν αυτο το μοντελο πλεον δεν ειναι διαθεσιμο στο μαγαζι που την πηρα τι γινεται;

Last edited:
ναι ναι καινουρια, με σημερινη αποδειξη..
edit: την ξαναεβαλα στην πριζα και εκανε οτι και πριν μονο ηχο και οχι εικονα..

Last edited:
ναι το ξερω οτι ειστε εξπερ, γνωστος μου το προτεινε το site, το θεμα ειναι οτι αυτη ηταν προσφορα 42αρα led smart 349 :-(
στεναχωρηθηκα, κριμα..

δυστυχως ειδα την προσφορα στο κινητο και μου φανηκε καλη τιμη και την πηρα, χωρις να ρωτησω, τωρα δε ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.. καινουρια ιδια; και αν δεν την εχουν; γιατι βλεπω δεν υπαρχει στο site τους..

ευχαριστω για τις απαντησεις σας, την πηγα στον κωτσοβολο διαπιστωσαν οτι εχει οντως προβλημα και πηρα τα λεφτα πισω, μου ειπαν αν θελω να δω για αλλη αλλα ειπα οχι εννοειται, αφου ολες οι τηλεορασεις ειναι 80-100 πανω απο αλλα μαγαζια, θα παρακολουθω το φορουμ και μεσα στα χριστουγεννα που λογικα θα βγει καμια προσφορα, θα σας συμβουλευτω για αγορα! :worshippy:

Μην σκας καλα που σου καθισε ετσι αυτη δεν ηταν τηλεοραση κατι καλο θα βγει μεχρι τις γιορτες

με τα hz τι παιζει ρε παιδια; βλεπω ο αλλος να προτεινει μια τηλεοραση 200hz και να του γραφουν απο κατω ειναι 50hz πραγματικα.. οχι δε με ενδιαφερει να ειναι σμαρτ..
εχω βαλει και αυτη στο ματι, https://www.skroutz.gr/s/3006106/Samsung-UE42F5000.html . ετσι λεω να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα, μπας και γλιτωσουμε κανενα ευρω :P

Τα παιδια αναφερουν τα πραγματικα hz του πανελ αυτα οι εταιριες τα αθροιζουν με διαφορες τεχνικες τα βαζουν μια ονομασια διαφορετικη και τελος στο 50αρι το πανελ βλεπεις 100 η 200 cmr η oποιαδηποτε αλλη ονομασια της καθε εταιριας