Πακέτο για ποδοσφαιρικούς αγώνες Ευρωπα'ι'κών πρωταθλημάτων

Tazman

New member
17 October 2011
2
Καλησπέρα σε όλους!

Είναι το πρώτο μου ποστάρισμα στο φόρουμ.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα προβληματάκι που έχω.
Ψάχνω ένα δορυφορικό πακέτο για να βλέπω ευρωπα'ι'κά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και αν γίνεται και Τσάμπιονς Λιγκ.
Έχω Forthnet και το Start pack της Νόβα και ξέρω πως πρέπει να αλλάξω δέκτη, ίσως και να βάλω άλλο πιάτο, γιατί έβαλα ένα σε όλο το κτίσμα για να βλέπουμε όλοι από τον Hotbird. (μακακία ε;)
Δεν με πειράζει να έχω ετήσια συνδρομή, αρκεί βέβαια να είναι λιγότερο και από τη μισή της Νόβα.
Γνωρίζετε κάτι επ'αυτού;

Ευχαριστώ

bulsat στις 39 Ε. Τα εχει ολα! και συμφερει.. Σιγουρα θες κι αλλο πιατο και νομιζω και αλλο δεκτη. Οποιος ξερει λεπτομερειες ας μου πει και μενα παρακαλω.

έχει πολλούς αγώνες το πακέτο bulsat ???
τα al jazeera είναι παράδεισος για τα αθλητικά champions league - europa league - ιταλικό - ισπανικό - γαλλικό - τα κύπελλα τους - κύπελλο αγγλίας - ολλανδικό - nba - euroleague όλα τα αφρικανικά copa africa κλπ.

Δεν ξέρω αν έχει πολλούς αγώνες το bulsat αλλά πλέον είναι πολύ ακριβό (κοστίζει περίπου 350 ευρώ το χρόνο).

Εχει δίκιο ο Σεραφείμ, το Al jazeera Sports είναι μονόδρομος!Και οικονομικό, και πλουσιότατο αθλητικό περιεχόμενο.

Ίσως ο φίλος να μην εννοούσε κανονική συνδρομή, αλλά οτι το bulsat παίζει με κλειδάκια (ορισμένα κανάλια). Και κανονική συνδρομή να κάνεις πάντως, το βουλγάρικο δε συμφέρει, περισσότερα παιχνίδια θα δεις στους άραβες..

πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη αν είναι να μπεί κάποιος σε τέτοια διαδικασία να στήσει νέο πιάτο για τις 39 πιο πλούσιος σε αθλητικά μου φαίνεται ο τούρκος στις 42. γερμανικό hd, ισπανικό, euroleague, αγγλικό , κάποιους αγώνες τσου λου, nba tv κλπ.

πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη αν είναι να μπεί κάποιος σε τέτοια διαδικασία να στήσει νέο πιάτο για τις 39 πιο πλούσιος σε αθλητικά μου φαίνεται ο τούρκος στις 42. γερμανικό hd, ισπανικό, euroleague, αγγλικό , κάποιους αγώνες τσου λου, nba tv κλπ.
Ιταλικο Ictimai TV, Ολλανδικο Samanyolu Haber.. Δεν διαφωνω.
Το bulsat εχει ολα τα κορυφαια πρωταθληματα. Ειχα ομως την εντυπωση οτι δεν ηταν τοσο ακριβο..