Πακετο x58/i7-920/3x2gb ddr3

lmiltos

Senior Member
6 June 2007
644
Καλησπερα

Πωλειτε ως πακετο και μονο (για αρχη) τα εξης

Mobo: asus p6t deluxe v.2 (εγγυηση απο πλαισιο περιπου 1 1/2 χρονο ακομα...ΔΕΝ ειναι stock house και ερχεται ΜΕ ΟΛΑ τα συνοδευτικα manuals/κουτια/hardware σε αριστη κατασταση....κατοικουσε μεσα σε lian li κουτακι μεχρι προσφατα...η αποδειξη γραφει 280Ε)...η εν λογω μητρικη εχει μια διανομη linux σε ενα μικρο ssd πανω στην Mobo και σας επιτρεπει να κανετε καποια βασικα πραγματα χωρις να υπαρχει λειτουργικο (πχ internet Κλπ)

Cpu: intel i7-920...χωρις πολλα πολλα τον ειχα φτασει με ελαχιστη ενασχοληση στα 3.8 με prolimatech megahalems / corsair h80... με vcore στα 1.28 αν δεν με απατα η μνημη μου και ολα τα αλλα στο auto...προφανως αν καποιος ασχοληθει μπορει λογικα να παει ανετα πανω απο 4ghz. Τον εχω εδω και ενα εξαμηνο στα 3.6 με 1.25 και ολα auto ...παλι προφανως αν καποιος ασχοληθει ισως να πηγαινει πιο κατω το vcore ....εγω απλα το εβαλα στο auto ειδα την τιμη στο cpu-z και την καρφωσα πανω...δεν ασχοληθηκα περαιτερω....θερμοκρασιες περιπου 35-40 idle και γυρω στο 68-70 load με linx και την corsair h80 στο low. Στα 3.6 δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα. Στα 3.8 δεν τον εχω αφησει αρκετα για να σας πω στα σιγουρα...οσο τον ειχα (2-3μερες) δεν ειχα παρατηρηση κατι....αλλα δεν εκανα βαρια χρηση του Pc. Οπως ειπα με λιγο παραμετροποιηση πιστευω οτι τα 4ghz τα εχει ανετα με καλη αεροψυκτρα ή υδροψυξη αλλα δεν μπορω να το εγγυηθω. ( εχει ακομα 1 1/2 χρονο εγγυση ειναι box --ερχεται με την μαμα ψυκτρα--και τιμη στην αποδειξη 270Ε απο πλαισιο)

Ram: Corsair xms3@1600 3x2gb ....αψογες και rock solid στο εν λογω setup δεν μου εχουν κανει κιχ (lifetime εγγυηση απο πλαισιο....100Ε γραφει η αποδειξη)

Το πακετο πωλειται ΜΑΖΙ και η τιμη ειναι 330 Ευρω.

Στελνο και επαρχια επειτα απο τραπεζικη καταθεση και τηλεφωνικη συννενοηση.

Για οτιδηποτε θελετε pm.

Ευχαριστω.

Ανοιχτος σε λογικες προσφορες...ενδιαφερομαι και για ανταλλαγες με 1155 cpu/mobo

Last edited by a moderator: