Παλαιά HD-DVD, γιόκ ?

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Χαιρετώ σας εκ βαθέων.

Προχτές "σκάλιζα" τους σκληρούς μου και βρήκα κάτι ταινίες σε HD DVD (full,όχι mkv), με ελληνικούς υπότιτλους που είχα περάσει τότε που κυκλοφορούσαν..

Εβαλα να δώ μία αλλά δεν άνοιγε με κανένα πρόγραμμα.
Το ίδιο και μια δεύτερη.

το μεν TMT3 δεν τις αναπαράγει, το δε PowerDVD,(αυτό που είχα και τις έπαιζα) μου βγάζει μήνυμα οτι "η κάρτα γραφικών μου δεν υποστηρίζει και να βάλω νέο driver" και κάτι τέτοια.

Η Κάρτα μου είναι η ΑΤΙ HD 5570, με τους τελευταίους catalyst σε λειτουργικό Windows 7, 64-bit.

Υπάρχει τρόπος να δώ αυτές τις ταινίες ποτέ (ανάμεσα και η τριλογία του Matrix) ή να τις σβήσω με πόνο ψυχής απ τον σκληρό μου?

Λογικα το μεγαλο αρχειο της ταινιας (το αντιστοιχο του .m2ts των bluray) θα παιζει με καποιο player,δες στο google για λυση.

Nero 8 has a hi-def plugin that works, but has the extreme disadvantage of being obsolete and no longer available. Version 8.3.13.0 is the last release of Nero 8, and Nero Showtime will play HD DVD in 1080p on my HDCP-compatible system

Last edited:
Χαιρετώ σας εκ βαθέων.

Προχτές "σκάλιζα" τους σκληρούς μου και βρήκα κάτι ταινίες σε HD DVD (full,όχι mkv), με ελληνικούς υπότιτλους που είχα περάσει τότε που κυκλοφορούσαν..

Εβαλα να δώ μία αλλά δεν άνοιγε με κανένα πρόγραμμα.
Το ίδιο και μια δεύτερη.

το μεν TMT3 δεν τις αναπαράγει,
Το tmt κανονικά θα έπρεπε να στα παίζει…
Η version 3.0.1.120 μου τα έπαιζε χωρις προβλημα εκτος από τα rip που ειχα βαλει υποτιτλους

Το tmt κανονικά θα έπρεπε να στα παίζει…
Η version 3.0.1.120 μου τα έπαιζε χωρις προβλημα εκτος από τα rip που ειχα βαλει υποτιτλους

Δεν τα παίζει όμως το ρημάδι.

Θα κοιτάξω και την version που μου λες καλού κακού.

Το Power dvd,to 8άρι πάντως που είχα ως τώρα,ΔΕΝ !
Μήπως είναι κανένα conflict με την ΑΤΙ και τα Windows 7 ?

Οσο είχα την nVidia 8600 GTS και τα Vista 32,ήμουν μια χαρά..

Τι να πώ ???:bigcry:

Κανενας άλλος απ τους ειδικούς?

Αιμίλιε, Χατζηγ, Δημητρακούδηηη !!!!!!!!!!!

To TMT3 θεωρητικά τα παίζει. Πρακτικά δυσανασχετεί σε πολλά από αυτά (λόγω κακού ripping συνήθως).

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να τα παίξεις είτε με το παλιό PDVD 7.3 είτε να τα κάνεις remux σε BD με το tsmuxer (θα χάσεις μενού και ίσως και κάποια κανάλια ήχου).

Ευχαριστώ παίδες.

Θα δοκιμάσω λοιπόν Power DVD 7.3 (το οποίο όμως δεν έκανε bitstreaming αν θυμάμαι καλά) αλλιώς πάω για remux..

κρίμα πάντως ,γιατί είχαν ελληνικούς υπότιτλοι (θυμάστε τί εύκολα τους βάζαμε τότε και πόσο είχε βοηθήσει ο Κυριάκος).
Ενώ με τα BD θέλει ολόκληρη διαδικασία ,να βρείς τον φάκελο, να κάνεις remux και,και,και,και ..αν !

Ευχαριστώ πάλι.:operator:

κρίμα πάντως ,γιατί είχαν ελληνικούς υπότιτλοι (θυμάστε τί εύκολα τους βάζαμε τότε και πόσο είχε βοηθήσει ο Κυριάκος).
:

Αυτή ακριβώς την πολύ ευκολη διαδικασία προσαρμογης υπότιτλων το TMT δεν τη δέχεται για αυτό και δεν σου παίζει τα HDDVD rip που εχεις…
Σε Rip που δεν τα εχεις πειράξει το tmt τα παιζει κανονικά…
Συνεπώς αν θελεις να δεις τους υπότιτλους που έβαλες η μόνη λυση είναι να βρεις το παλιο καλο power dvd 7.3

Αυτή ακριβώς την πολύ ευκολη διαδικασία προσαρμογης υπότιτλων το TMT δεν τη δέχεται για αυτό και δεν σου παίζει τα HDDVD rip που εχεις…
Σε Rip που δεν τα εχεις πειράξει το tmt τα παιζει κανονικά…
Συνεπώς αν θελεις να δεις τους υπότιτλους που έβαλες η μόνη λυση είναι να βρεις το παλιο καλο power dvd 7.3

Το βρήκα,το εγκατέστησα ξανά και μου βγάζει τό ίδιο μήνυμα οτι " οι drivers της κάρτας μου δεν είναι συμβατοί" και δεν μπορεί να αναπαραχθεί το αρχείο.

Δυστυχώς τα έσβησα όλα..