Πάλι Βοήθεια Ζητώ

XristosP.

Established Member
12 October 2012
147
XΑΛΚΙΔΑ
Καλημέρα σας
Ζητώ τη βοήθειά σας για το εξης θέμα:
Eχω ένα laptop SONY VAIO VGN-BX197XP (παληο)
Έναν ενισχυτη Kenwood KA-5700 (του αλλαξα τους πυκνωτές)
Ηχεία JENSEN αγορασμένα κααααποτε από τον Αξαρλή στην πλατεία Κανιγγος.(εδω και 40 χρόνια) Εχω αλλαξει τα μεγάφωνα γιατι ειχαν εκφυλιστει οι αναρτήσεις.
Σκέφτομαι λοιπον να κανω ενα σετ με ολα αυτά με την προσθήκη του Dragonfly DAC για να το εχουν τα εγγονια μου στα παρτυ τους να παιζουν και να μην φοβαμαι ότι θα μου διαλύσουν το <<καλο>> συγκροτημα.
Θα εχω ικανοποιητικο αποτέλεσμα ή κάπως ικανοποιητικό ;;;
ή θα πεσουν οι μετοχές μου ως παππούς;;;;;;;

Απάντηση: ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ

Για το πάρτυ θα ενδιαφέρονται (χορός, ποτά, καμάκι, ντάπα-ντούπα), όχι για HiFi ακροάσεις.

Re: Απάντηση: ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ

Για το πάρτυ θα ενδιαφέρονται (χορός, ποτά, καμάκι, ντάπα-ντούπα), όχι για HiFi ακροάσεις.
Μήπως δεν χρειάζεται καν dac ?
Η ένα φθηνότερο π.χ. Behringer με το ένα τρίτο της τιμής του dragonfly η κάτι παρόμοιο ?

Απάντηση: ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ

Αγαπητε ΝικΤsel αυτή θα ηταν η επομενη ερωτηση μου. Θα εχω αισθητη διαφορα στον ηχο με τη χρηση του dragonfly που κανει 200-240 ευρω ή θα πανε χαμενα;;
To Behringer δεν το ξερω !
Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια !

Re: ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ

Από ότι διαβάζω σε σχέση με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου του λαπτοπ θα υπάρχει διαφορά το ζήτημα είναι αν θα εκτιμηθεί γιατί αν όπως περιγράφεις ότι το χρειάζονται απλά για να ακούν μουσική δυνατά σε πάρτι δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν τέτοιο έξοδο. Παράδειγμα ο αδερφός μου που έχει έναν παλιό ενισχυτή αγόρασε και ένα σετ ηχείων pa κινέζικα και οπότε έχει πάρτι τα ανεβάζει από την αποθήκη κοτσάρει και το λαπτοπ και παίζει μια χαρά χωρίς τύψεις και χωρίς να ζορίσει το κύριο στερεοφωνικό.

Απάντηση: Re: ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ

Ε λεω ενα διακοσαρι να το διαθεσω !! Μπας και τους κολλησω το μικροβιο:ears: