Πάλι έδωσε ρέστα ο Μανώλης!!!

7 July 2006
169
Είμαι εδώ και αρκετούς μήνες κάτοχος μιας LCD ΑΜΟΙ 42 fullHD με εναν Humax HDCI2000 και σκεφτόμουν καιρό τώρα να τη καλιμπράρω.

Ήρθε χτες σπίτι ο Καστρουνής και την "χάιδεψε" για καμιά ωρίτσα όσο ασχολιόμουν με τα μπάνια και τον ύπνο του γιου μου.

Αποτέλεσμα απίστευτο!!! η εικόνα απογειώθηκε. Μαύρο, λευκό, χρώμα, άλλο πράγμα! Είδα στουντιακή εκπομπή του ARD Das Erste 16/9 σαν HD. Ακόμα και κάποια κανάλια του "κουτσουρεμένου" Νόβα όπως το MEGA και το Αλτερ, έπαιζαν εξαιρετικά. Στο CL δεν χόρταινα να κάνω zapping στα Supersport που παρά το χαμηλό Bitrate, η εικόνα προερχόμενη από HD κάμερες ήταν super

Μπράβο Μανώλη και thank you!!

:grinning-smiley-043

Είμαι εδώ και αρκετούς μήνες κάτοχος μιας LCD ΑΜΟΙ 42 fullHD με εναν Humax HDCI2000 και σκεφτόμουν καιρό τώρα να τη καλιμπράρω.

Ήρθε χτες σπίτι ο Καστρουνής και την "χάιδεψε" για καμιά ωρίτσα όσο ασχολιόμουν με τα μπάνια και τον ύπνο του γιου μου.

Αποτέλεσμα απίστευτο!!! η εικόνα απογειώθηκε. Μαύρο, λευκό, χρώμα, άλλο πράγμα! Είδα στουντιακή εκπομπή του ARD Das Erste 16/9 σαν HD. Ακόμα και κάποια κανάλια του "κουτσουρεμένου" Νόβα όπως το MEGA και το Αλτερ, έπαιζαν εξαιρετικά. Στο CL δεν χόρταινα να κάνω zapping στα Supersport που παρά το χαμηλό Bitrate, η εικόνα προερχόμενη από HD κάμερες ήταν super

Μπράβο Μανώλη και thank you!!

:grinning-smiley-043

Ας μην τον είχα ντοπάρει εγώ - (2 κάφέδες King Size σε 1 ώρα
icon5.gif
icon5.gif
) - πρίν έρθει σ´εσένα και θα σούλεγα τι ρύθμιση θα σου' κανε....
icon10.gif

Ρε σεις λετε οταν γεμιζει το αιμα καφεινη να περνας σε αλλη διασταση (στυλ Matrix) και να βλεπεις pixel by pixel?:grinning-smiley-043
Δεν μπορει, καπου θα υπάρχει μια εξηγηση...

Re: Απάντηση: Πάλι έδωσε ρέστα ο Μανώλης!!!

Εσυ Δημητρη δεν προκειται παντως να τον χρειαστεις συντομα.

Αργουν ακομη οι Pioneer 12ης γενιας που περιμενεις για να αγορασεις.:flipout:

Ας μην τον είχα ντοπάρει εγώ - (2 κάφέδες King Size σε 1 ώρα
icon5.gif
icon5.gif
) - πρίν έρθει σ´εσένα και θα σούλεγα τι ρύθμιση θα σου' κανε....
icon10.gif

Μπραβο στο Μπαμπη για τους καφεδες.

Για το Μανο, αστο, τιποτα, μια απ'τα ιδια :tdown:

:flipout:

ναι αλλά αυτό που πιθανόν δεν ξέρετε είναι οτι ο Μανώλης μου έχει ρυθμίσει ΗΔΗ μια τηλεόραση
(KDL-26S2010:o καλά μην βαράτε, ξέρω οτι δεν λογίζεται σαν τηλεόραση αυτή η π@ρδή) οπότε ξέρω απο πρώτο χέρι τι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ είναι.....

υ.γ όσο για την κακοήθεια σου, δεν θα την σχολιάσω:flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout:
(εξασφαλισμένε και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕ φίλε μου Γιάννη.:ernaehrung004::ADFADF1:)

Re: Απάντηση: Πάλι έδωσε ρέστα ο Μανώλης!!!

Εσυ Δημητρη δεν προκειται παντως να τον χρειαστεις συντομα.

Αργουν ακομη οι Pioneer 12ης γενιας που περιμενεις για να αγορασεις.:flipout:

Μπορει μεχρι να αποφασισει ο Μανωλης να εχει βγει στην συνταξη:flipout::flipout::flipout:

Μανώλη Χαίρομαι όταν ακούω καλά λόγια γιά σένα...
Καιρό δεν έχεις να πιείς τα espresso σου???
Για πέρνα και απο μας...