Πωλουνται 2 κουτια πληρη, παλιοτερα μηχανηματα.
Συστημα 1:
Κουτι Asus και τροφοδοτικο Asus 350W, λευκο, περιλαμβανει 1 (η 2?) ανεμιστηρες.
Επεξεργαστη Sempron 2800+
Μητρικη Asus A7V8X νομιζω το μοντελο, δεν μπορω να το θυμηθω!
256ΜΒ RAM kingston
Καρτα γραφικων Asus radeon 9250
Καρτα τηλεορασης αγνωστων γενικων στοιχειων (δεν ασχοληθηκα να δω τι ειναι γιατι ετρεξα linux για λιγο καιρο)
dvd rom nec 16x
floppy
Δεν εχει σκληρο δισκο. Το ετρεχα μεσω lan. Χρειαζεται ενα δισκο IDE η SATA, η μητρικη δεχεται και απο τους 2.
Το συστηματακι δουλευει μια χαρα. Τιμη 90 ευρω ολοκληρο οπως ειναι.
Συστημα 2:
Κουτι turbox και τροφοδοτικο Macron 300W
Επεξεργαστης Celeron 1100mhz socket 370.
Μητρικη matsonic αγνωστων λοιπων στοιχειων
Μνημη 128mb sdram
Καρτα γραφικων geforce mx400
Καρτα ηχου soundblaster live 5.1
modem PCI
Δεν εχει δισκους και dvd και floppy και οι θεσεις τους στο κουτι ειναι κενες. Επισης το μηχανημα λειτουργουσε κανονικα αλλα τωρα που το ξαναεβαλα δεν κανει καθολου ποστ. Μπορει να φταιει απο κανενα καλωδιο που να εχει λασκαρει ως το οτι βρεχει στην Ινδια. Πιθανοτατα ειναι η μητρικη, αλλα ορκο δεν παιρνω. Η μνημη και το τροφοδοτικο λειτουργουν κανονικα, καθως και ολες οι καρτες. Τα υπολοιπα δεν εχω που να τα βαλω να τα δοκιμασω, οποτε μεταξυ μητρικης (95%) και επεξεργαστη (5%) παιζει το σφαλμα μαλλον. Μπορει και να μην ειναι και τιποτα βεβαια και απλως να θελει...ξεσκονισμα. Δεν εχω χρονο να ασχοληθω με αυτο το συστημα παραπανω.
Τιμη 30 ευρω αυτο ολοκληρο.
Ευχαριστω.
Συστημα 1:
Κουτι Asus και τροφοδοτικο Asus 350W, λευκο, περιλαμβανει 1 (η 2?) ανεμιστηρες.
Επεξεργαστη Sempron 2800+
Μητρικη Asus A7V8X νομιζω το μοντελο, δεν μπορω να το θυμηθω!
256ΜΒ RAM kingston
Καρτα γραφικων Asus radeon 9250
Καρτα τηλεορασης αγνωστων γενικων στοιχειων (δεν ασχοληθηκα να δω τι ειναι γιατι ετρεξα linux για λιγο καιρο)
dvd rom nec 16x
floppy
Δεν εχει σκληρο δισκο. Το ετρεχα μεσω lan. Χρειαζεται ενα δισκο IDE η SATA, η μητρικη δεχεται και απο τους 2.
Το συστηματακι δουλευει μια χαρα. Τιμη 90 ευρω ολοκληρο οπως ειναι.
Συστημα 2:
Κουτι turbox και τροφοδοτικο Macron 300W
Επεξεργαστης Celeron 1100mhz socket 370.
Μητρικη matsonic αγνωστων λοιπων στοιχειων
Μνημη 128mb sdram
Καρτα γραφικων geforce mx400
Καρτα ηχου soundblaster live 5.1
modem PCI
Δεν εχει δισκους και dvd και floppy και οι θεσεις τους στο κουτι ειναι κενες. Επισης το μηχανημα λειτουργουσε κανονικα αλλα τωρα που το ξαναεβαλα δεν κανει καθολου ποστ. Μπορει να φταιει απο κανενα καλωδιο που να εχει λασκαρει ως το οτι βρεχει στην Ινδια. Πιθανοτατα ειναι η μητρικη, αλλα ορκο δεν παιρνω. Η μνημη και το τροφοδοτικο λειτουργουν κανονικα, καθως και ολες οι καρτες. Τα υπολοιπα δεν εχω που να τα βαλω να τα δοκιμασω, οποτε μεταξυ μητρικης (95%) και επεξεργαστη (5%) παιζει το σφαλμα μαλλον. Μπορει και να μην ειναι και τιποτα βεβαια και απλως να θελει...ξεσκονισμα. Δεν εχω χρονο να ασχοληθω με αυτο το συστημα παραπανω.
Τιμη 30 ευρω αυτο ολοκληρο.
Ευχαριστω.