Παλιό μοντέλο δέκτη nova δε βγάζει δυνατό ήχο

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Εχω 3 παλιους δεκτες που δεν επιτρεπουν το παντρεμα καρτας, για να μπορω να εχω σημα σε διαφορετικες τοποθεσιες (οχι ταυτοχρονα, χρησιμοποιω περιστασιακα αναλογα με το που βρισκομαι). Ο ενας απο αυτους δεν βγαζει δυνατο ηχο, και με την ενταση δεκτη και τηλεορασης στο μεγιστο ισα που ακουγεται. Τι μπορω να κανω για αυτο? Το εχω παει σε κανα-δυο τεχνικους της γειτονιας, αλλα δεν μπορουσαν να βρουν τπτ. Υπαρχει καποιος τροπος επισκευης, ή να κοιταζω κατευθειαν για καινουριους?

Σε περιπτωσου νεο δεκτη, ή εστω μεταχειρισμενου, που μπορω να βρω καποιο απο τα παλια αυτα μοντελα (Panasat IRD 700/990)?

nova_2.jpg

%CE%B4%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BAo%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-nova-panasat-ird-990.jpg

Για επισκευη παιζει τιποτα? Θελω οσο το δυνατον να γλιτωσω χρηματα. Μη δινω τσαμπα 20-30 ευρω.

Last edited by a moderator:
Μόνο κάποιος ηλεκτρονικός μπορεί να στον επισκευάσει, εφόσον είναι εφικτό αυτό, αν και γράφεις ότι τον πήγες. Αν τον πας σε τεχνικό nova, θα σου πει για αντικατάστασή του, δηλαδή "πάντρεμα" κάρτας.

Ισως να μην ειχαν την τεχνογνωσια. Η περισσοτεροι οταν δεν ξερουν τι να φταει σε μια συσκευη λενε αλλαξα εναν πυκνωτη, σου χε καψει μια ασφαλεια και τετοια. Ξερει κανεις που οφειλετε το προβλημα ωστε να πω ακριβως σε εναν ηλεκτρονικο τι να κοιταξει, η να μη-συμβεβλημενο nova τεχνικο, που να κοιταξει και να ξερει τι του γινεται?

Πηρα στην Nova και μου ειπε ειτε να το παω στην φορθνετ, ειτε σε εναν τεχνικο κοντα στον πειραια. Αλλα οπως και εσυ πιστευω οτι οντως θα μου πουν να παω για καινουριο δεκτη, που δεν τον χρειαζομαι.