Παλιοί αποκωδικοποιητές

Phoenix7

New member
19 August 2013
5
Καλησπερα,

Βρηκα στην αποθηκη, 2 παλιους αποκωδικοποιητες (Nova/panasat, και εναν απο τοτε που ειχε γινει το alpha digital).
Μπορω να τους εκμεταλλευτω καπως; δηλαδη να τους συνδεσω και να πιανω καποια καναλια; εστω και ξενα ελευθερα.

Επισης εχω και τα δορυφορικα πιατα,μαζι με τους δεκτες για το σημα(ματακια πως λεγονται).

Τι χρειαζομαι για να το συντονισω;μπορω να τον δολεψω με τον τροπο που ανεφερα;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Όχι φίλε μου. Δυστυχώς δεν έχεις πολλές για να μην σου πω δεν έχεις καθόλου δυνατότητες με τους δέκτες που αναφέρεις.
Φυσικά ούτε λόγος για να τους πουλήσεις.

Όσο αφορά τα κάτοπτρα, και τα lnb (ματάκια) καθώς λες σίγουρα είναι χρήσιμα. Γνώμη μου αν θες να ασχοληθείς βλέποντας ξανά δορυφορική, υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι δέκτες HD για όλες τις τσέπες.

Μπορείς να κοιτάξεις και για μεταχειρισμένους, σε πολύ καλές τιμές.

Καλώς ήρθες.

Ο δέκτης του ALPHA DIGITAL μπορεί να λειτουργήσει αρκεί να έχεις μέσα του ΚΑΙ την ανενεργή κάρτα του πακέτου.
Μην τολμήσεις όμως να δοκιμάσεις να ρυθμίσεις δύο δορυφόρους... γιατί τον μπλόκαρες!

Αν τώρα θες και την γνώμη μου, πήγαινε πάρε έναν δέκτη με 40-50-60 ευρώ από την αγορά και αυτούς... στο μουσείο!

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. την κάρτα την ανενεργή την έχω πάντως από το Alpha Digital