Panasat 1100 νεα καναλια

astratos

New member
9 March 2009
31
Ειμαι νεος στο χωρο της δορυφορικης και εχω παρει το πακετο της NOVA με τον αποκωδικοποιητη PANASAT 1100. Ψαχνοντας για κατι αλλο που ηθελα, ειδα οτι μπορεις να βαλεις κι αλλα καναλια ελευθερα του Hotbird (αφου εκει "κοιταει" το πιατο).
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορει να γινει αυτο.
(μια απαντηση του στυλ "οτι ο Panasat ειναι χαλια αποκωδικοποιητης και να δωσω κατι παραπανω να παρω αλλον και..." δεν θα με ικανοποιησει).
Ευχαριστω

Ειμαι νεος στο χωρο της δορυφορικης και εχω παρει το πακετο της NOVA με τον αποκωδικοποιητη PANASAT 1100. Ψαχνοντας για κατι αλλο που ηθελα, ειδα οτι μπορεις να βαλεις κι αλλα καναλια ελευθερα του Hotbird (αφου εκει "κοιταει" το πιατο).
Μπορει να μου πει καποιος πως μπορει να γινει αυτο.
(μια απαντηση του στυλ "οτι ο Panasat ειναι χαλια αποκωδικοποιητης και να δωσω κατι παραπανω να παρω αλλον και..." δεν θα με ικανοποιησει).
Ευχαριστω

Καθε δεκτης ειναι ξεχωριστος αλλα σε γενικες γραμμες κοιταξε το manual και πηγαινε εκει που λεει αναζητηση καναλιων για λεπτομερειες.
Υπαρχουν δυο τροποι να βαλεις νεα καναλια.
1. Αν ξερεις ποια καναλια θελεις, αφου κανεις το αναλογο ψαξιμο σε αντιστοιχα sites, απλα εισαγεις συχνοτητα με τα συνοδα στοιχεια FEc, S/R και μετα αναζητηση και save των καναλιων η του καναλιου που αντιστοιχει στη συχνοτητα.
2. Αν δεν ξερεις η δεν εχεις τα στοιχεια των καναλιων που θελεις ο πιο απλος τροπος ειναι να κανεις σαρωση ολου του δορυφορου και με το περας αυτης να κανεις αποθηκευση.
Βεβαια επειδη εχεις διαθεσιμες 1000 περιπου θεσεις δεν θα μπορεις να αποθηκευσεις ολα τα καναλια που θα βρεις αφου μου φαινεται οτι με scan στον Hotbird βρισκεις πολυ περισσοτερα. Ωστοσο μετα την αποθηκευση χρειαζεται χρονο να ελεγξεις τα καναλια ωστε να κρατησεις αυτα που θελεις και να ξεφορτωθεις αυτα που δεν θελεις η που ειναι κλειδωμανα.
Νικος

Με γνώμονα την περιορισμένη μνήμη του δέκτη, θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτείς τους πίνακες καναλιών του Hotbird, να δεις ποια σε ενδιαφέρουν και να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση (εφόσον σου επιτρέπει ο δέκτης) στις αντίστοιχες συχνότητες.
Τους πίνακες θα τους βρεις εδώ:

Code:
http://www.flysat.com/hotbird.php
http://www.lyngsat.com/hotbird.html

οι κωδικοποιημένες υπηρεσίες δεν σε ενδιαφέρουν.

Απάντηση: Re: Panasat 1100 νεα καναλια

Καθε δεκτης ειναι ξεχωριστος αλλα σε γενικες γραμμες κοιταξε το manual και πηγαινε εκει που λεει αναζητηση καναλιων για λεπτομερειες.
Υπαρχουν δυο τροποι να βαλεις νεα καναλια.
1. Αν ξερεις ποια καναλια θελεις, αφου κανεις το αναλογο ψαξιμο σε αντιστοιχα sites, απλα εισαγεις συχνοτητα με τα συνοδα στοιχεια FEc, S/R και μετα αναζητηση και save των καναλιων η του καναλιου που αντιστοιχει στη συχνοτητα.
Νικος
Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, ακολούθησε την πρόταση του Νίκου.

αμα δειτε το manual που ειχε η συσκευασια (NOVA πακετο) θα γελασετε.

Αν ειναι τοσο χαλια το manual ψαξε το μονος σου και σταματησε οπου βρεις αναζητηση καναλιων. Μετα ακολουθησε οσα εγραψα εγω και ο φιλος πιο πανω.
Οπως σου εγραψε και ο φιλος μας αλλη κωδικοποιημενη υπηρεσια δεν σε ενδιαφερει οποτε αυτα τα καναλια τα αποκλειεις παντελως.
Μη νομιζεις ωστοσο οτι θα βρεις και θησαυρους. Ολοι οι θησαυροι ειναι καλα κλειδωμενοι.....:flipout:
Εγω θα σου ελεγα να μπεις στο site της Nova στις υπηρεσιες και να προσθεσεις απο εκει οσα καναλια δεν ειναι ηδη στο menu των υπηρεσιων της μιας και εχει λεπτομερεις πινακες με τα καναλια της και τις συχνοτητες τους.
Nikos