Panasonic 42 PX8, 899 ευρώ!!!

Παίδες, από έναν πίνακα με τις τηλεοράσεις της Panasonic που κοίταξα...οι διαφορές μεταξύ PX8 και PX80 είναι ''αρκετές''.
Και σίγουρα δεν είναι μόνο μια HDMI λιγότερη.

Παίδες, από έναν πίνακα με τις τηλεοράσεις της Panasonic που κοίταξα...οι διαφορές μεταξύ PX8 και PX80 είναι ''αρκετές''.
Και σίγουρα δεν είναι μόνο μια HDMI λιγότερη.

Δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορες στα χαρτια παντως η PX7 συμφωνα με την μαρτυρια αρκετων μελων ειχε καλυτερη εικονα απο την PX70, ισως επειδη ειχε παρουσιαστει αργοτερα.

Παντως στις 50" βλεπω οτι κυκλοφορει μονο η 50PX8:

http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/385811/module/general/compare/productsCategory.html

Ναι η ΡΧ7 δείχνει καλύτερη ΚΑΙ διότι το σχέδιο της είναι πιο κινηματογραφικό από της ΡΧ70. Η ΡΧ7 είχει πιο ωραία βάση και δεν είχει απο ότι θυμάμαι το ηχείο κάτω. Εδειχνε πιο πολύ σαν μόνιτορ αεροδρομίου...

Τώρα οι ΡΧ8 με τη ΡΧ80 δεν έχουν διαφορές στο σχέδιο. Είναι ακριβώς ίδιες.

Πάντως με την νέα τιμή από το κατάστημα της Λάρισας ,823 ευρώ, νομίζω ότι είναι πιο συμφέρουσα αγορά για τηλεοπτικό σήμα , SD υλικό αλλά και για HD μια χαρά είναι...

Απάντηση: Re: Panasonic 42 PX8, 899 ευρώ!!!

Δεν εχω δει την 70 αλλα η 7 με απογοητευσε, την πηρε φιλος και απο το λιγο που ειδα κατι πρεπει να τρεχει με το μαυρο της... κριμα γιατι απο τιμη σκιζει...

Περίεργο μου ακούγεται γιατί ώρες-ωρες δεν ξεχωρίζω το πάνελ απο το πλαίσιο. Σαν να είναι σβηστή δηλαδή.
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει με αυτή του φίλου σου..

Απάντηση: Re: Panasonic 42 PX8, 899 ευρώ!!!

Ναι η ΡΧ7 δείχνει καλύτερη ΚΑΙ διότι το σχέδιο της είναι πιο κινηματογραφικό από της ΡΧ70. Η ΡΧ7 είχει πιο ωραία βάση και δεν είχει απο ότι θυμάμαι το ηχείο κάτω. Εδειχνε πιο πολύ σαν μόνιτορ αεροδρομίου...

Τώρα οι ΡΧ8 με τη ΡΧ80 δεν έχουν διαφορές στο σχέδιο. Είναι ακριβώς ίδιες.

Πάντως με την νέα τιμή από το κατάστημα της Λάρισας ,823 ευρώ, νομίζω ότι είναι πιο συμφέρουσα αγορά για τηλεοπτικό σήμα , SD υλικό αλλά και για HD μια χαρά είναι...

PX7: Η βάση της είναι σκέτο χάλι, το ηχείο της είναι κάτω και το μαύρο της είναι πολύ καλό (πρώην "πράσινος" κάτοχος της)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42 PX8, 899 ευρώ!!!

Περίεργο μου ακούγεται γιατί ώρες-ωρες δεν ξεχωρίζω το πάνελ απο το πλαίσιο. Σαν να είναι σβηστή δηλαδή.
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει με αυτή του φίλου σου..

Παιδιά έχετε δικιο, αλλα οι τηλεοράσεις δεν ειναι το φόρτε μου, :damnyou:

Ο φίλος μου τελικα έχει την PV7 και οχι την PX7.

Οπότε άκυρα τα σχολια περι αποδοσης.... :rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42 PX8, 899 ευρώ!!!

Μην σκας και τα λαθάκια μέσα στο πρόγραμμα είναι :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42 PX8, 899 ευρώ!!!

H διαφορα της PV7 με την PX7 ειναι μονο στον ψηφιακο δεκτη :grandpa:

Αρα τα σχολια σου πρεπει να ισχυουν -bye-