Απαντάω εδώ σε κάποιες ερωτήσεις που μου έστειλε σε PM ο soulfunkdjx...
1) Όταν λέει 600hz bls τι σημαίνει αυτό? Πόσα hz δηλαδή είναι πραγματικά?
Στα 100 Hz πραγματικά
2) Το 3d στην Panasonic είναι ισοδύναμο με αυτό της LG?
Ίδια τεχνολογία ακριβώς , οι διαφορές είναι στην επεξεργασία εικόνας (καλύτερη η Panasonic έως πέρυσι)
3) Υπάρχει κάποιο μοντέλο της LG έως τα 900 ευρώ σε 42 ίντσες (δεν έχω άλλο χώρο λόγω επίπλου) που να είναι αντάξιο της συγκεκριμένης Panasonic και να πρέπει να κοιτάξω?
Απο τα μοντέλα του 2013 δες την 47LA620...
http://www.skroutz.gr/s/3085337/LG-47LA620S.html?keyphrase=47la620
Με ερωτηματικό αν είναι 100 Hz ή είναι 50 σαν την περυσινή σειρά 6.
4) Να διαλέξω σε LG ή Panasonic?
Αυτό είναι δικό σου θέμα , το πάνελ είναι της LG όπως και η τεχνολογία του 3D FPR (Film-type Patterned Retarder), αλλάζει η επεξεργασία εικόνας , το smart tv και ο σχεδιασμός/ευκολίες/ρυθμίσεις
5) To true motion της LG υπάρχει στην αντίστοιχη Panasonic? Είναι τόσο σημαντικό ώστε να διαλέξω LG να αγοράσω?
Trumotion ονομάζει η LG την παρεμβολή καρέ (για να αυξηθεί στα 100/200 Hz η ανανέωση ανάλογα το μοντέλο) , παρόμοιους αλγόριθμους έχουν όλες οι εταιρείες (και η Panasonic βέβαια).
6) Ο Internet Browser της Panasonic είναι ικανοποιητικός?
Τα βασικά τα κάνει αλλά δεν νομίζω ότι υποστηρίζει flash (σε όλες τις τηλεοράσεις του 2012 υπήρχε τέτοιο θέμα) για το 2013 πχ, η Samsung F6400 υποστηρίζει flash , για τις LG αναμένουμε να δούμε όταν κάποιος τις αγοράσει και μας πει.
Αν θέλεις να μου στείλεις ξανά PM ενεργοποίησε πρώτα στις ρυθμίσεις σου να μπορείς να δεχτείς απάντηση (τώρα δεν μπορείς).