Panasonic 42PV7 , την εχει δει κανεις να παίζει?

Trueno

Established Member
16 October 2006
271
Καλημέρα , το MEDIA MARKT εχει σήμερα προσφορά την PANNY 42PV7 στα 799 Ευρώ. Την έχει δει κανείς να παίζει ζωντανά? Εχει το ίδιο Panel με την PX70?
Αν η διαφορά τους ειναι μόνο ο ψηφιακός δέκτης πιστεύω η τιμη είναι σούπερ!

Καλημέρα , το MEDIA MARKT εχει σήμερα προσφορά την PANNY 42PV7 στα 799 Ευρώ. Την έχει δει κανείς να παίζει ζωντανά? Εχει το ίδιο Panel με την PX70?
Αν η διαφορά τους ειναι μόνο ο ψηφιακός δέκτης πιστεύω η τιμη είναι σούπερ!

Στην τιμη αυτη ειναι πραγματικη ευκαιρια. Μονο αρνητικο το 1 HDMI.

Με την ευκαιρια ετυχε να δω σε καταστημα τις παρακατω:

Samsung 50C96
Philips 42PFP5532
LG 42PC55

Στην πρωτη μου εκανε εντυπωση το πολυ καλο μαυρο και τα φυσικα χρωματα , η δευτερη ειχε επισης πολυ καλη εικονα ενω ακομη και η τριτη την οποια τα διαφορα review την θαβουν που εκανε αρκετα καλη εντυπωση.
Και οι τρεις επαιζαν τηλεοπτικο σημα και ειχαν τις ρυθμισεις του μαγαζιου (δεν υπηρχε τηλεκοντρολ πουθενα για να κανω αλλαγες).

Η PX7 είναι ίδια με την PV7?
Αν ναι τότε στα 1.150€ περίπου που βρίσκουμε τα τελευταία κομμάτια της PX70 συμφέρουν σε σχέση με τα 800€ που ζητάει η PV7?

Και τα 3 μοντελα Panasonic PV7F, PX7E & PX70E εχουν πανελ 10ης γενιας και ειναι 100 Hz.
Τα 2 7αρια με αντιθεση 8000 - 1 HDMI & διαβάθμιση σε 2.048 βήματα.
H 70 με αντιθεση 10000 - 2 HDMI & διαβάθμιση σε 3.072 βήματα.
Η PV7 δεν εχει DVB-T.
Η PX7 & PV7 δεν εχουν VGA εξοδο.

Εχουν ακομη μερικες μικροδιαφορες στο teletext και τον ηχο.

Για 100 EUR (και κατι ψιλα) δεν λεει να μην παρεις την PX70Ε :grandpa:

H ιδια με την C96 ειναι απλως το Γερμανικο μοντελο λεγεται C91.

Διαφωνώ με το ύφος γραφής σου ώρες-ώρες , αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το θέμα "τηλεοράσεις" το'χεις ψάξει...-bye-

Απάντηση: Re: Panasonic 42PV7 , την εχει δει κανεις να παίζει?

H ιδια με την C96 ειναι απλως το Γερμανικο μοντελο λεγεται C91.

Μαλλον κανεις λαθος.
Η C91 δεν εχει DVB-T ενω η C96 εχει. -bye-

Πηγα σημερα στο Μedia Markt και την είδα. Αξιοπρεπέστατη μου φάνηκε...

Επι τη ευκαιρία ακούστε και συνομιλία μεταξυ πωλητή και πελάτη (o oποίος συνοδευόταν από συζυγο και πεθερά που του έλεγαν συνεχώς ότι παιδιαρίζει , ότι ειναι αναίσθητος , να φύγουν άμεσα κλπ):

Πελάτης : Για πείτε μου κάτι για αυτήν την τηλεόραση (Philips 32pfl9632) .
Πωλητής : Eίναι από τις καλύτερες , μπλα μπλα... και εχει 100ΗΖ
Πελάτης : Οχι ρε γαμώτο , εχει αυτό το Hertz... Aυτό δεν ήθελα....
Σύζυγος : Γιατί Βασίλη , τι είναι το Hertz?
Πελάτης : Που να σου εξηγώ τώρα , είναι ένα φίλτρο που θολώνει την εικόνα :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Τι να πώ.. Από τη μια λυπήθηκα τον πωλητή που προσπαθούσε να εξηγήσει και από την άλλη γελούσα μόνος μου στο αυτοκίνητο..

Και μετά τον είδα να έχει πάρει το τηλεκοντρόλ και να προσπαθεί να "ρυθμίσει μόνος του την τηλεόραση γιατί την είχαν αρύθμιστη"
Πως το έλεγε ο Γεωργίου στη διαφήμιση? ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!

Διαφωνώ με το ύφος γραφής σου ώρες-ώρες , αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το θέμα "τηλεοράσεις" το'χεις ψάξει...-bye-

Αν και εχουμε διαφωνησει στο παρελθον προσπαθω να βοηθησω.-bye-

Επειδη ειδα το Σαβ/κο τις Samsung 42C96 και Philips 42PFP5532 με τηλεοπτικο σημα στις συνιστω ανεπιφυλακτα. Ακομη και η LG 42PC55 ειναι αρκετα ικανοποιητικη (ενα κλικ πιο πισω σε μαυρο ομως).

Μαλλον κανεις λαθος.
Η C91 δεν εχει DVB-T ενω η C96 εχει. -bye-

Sorry , τελικα κανεις δεν ειναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ που λεει και η Αντζελα.