Panasonic 47ET50. Με ποία είναι εφάμιλλη?

pppanos

New member
29 June 2012
8
Καλημέρα,

θέλω να ρωτήσω ποιός είναι ο ανταγωνισμός της ET50 για να καταλάβω περίπου τι ποιότητα κοιτάω.Είναι ανάμεσα στην HX750 και HX850 ή υποδιαίστερη της HX750? Επίσης πόσα πραγματικά hz είναι γιατί τα 800 που δηλώνονται σίγουρα δεν...

Τη βρίσκω τη 47άρα στα €900. Την θεωρείται καλή την τιμή της? Η καινούρια σε 50άρα ξενκινάει από €1.249 http://www.skroutz.gr/s/2925262/Panasonic-TX-L50ET60E.html

Ευχαριστώ για την βοήθεια

ΥΓ: Αν υπάρχει κάποιο post για την ET50 ας μου δώσει κάποιος το link γιατί λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Καλημέρα,

θέλω να ρωτήσω ποιός είναι ο ανταγωνισμός της ET50 για να καταλάβω περίπου τι ποιότητα κοιτάω.Είναι ανάμεσα στην HX750 και HX850 ή υποδιαίστερη της HX750? Επίσης πόσα πραγματικά hz είναι γιατί τα 800 που δηλώνονται σίγουρα δεν...

Τη βρίσκω τη 47άρα στα 900. Την θεωρείται καλή την τιμή της? Η καινούρια σε 50άρα ξενκινάει από 1.249 http://www.skroutz.gr/s/2925262/Panasonic-TX-L50ET60E.html

Ευχαριστώ για την βοήθεια

ΥΓ: Αν υπάρχει κάποιο post για την ET50 ας μου δώσει κάποιος το link γιατί λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Eννοείς την panasonic et50e ή την panasonic et60e (απο ώπου και το link σου);

Η et50e είναι δυστυχώς κατώτερη των sony που έχεις βάλει (review της εδώ) και δεν νομίζω οτι αξίζει αυτή τη στιγμή η αγορα της αφού είναι μοντέλο 2012. Επίσης έχε υπόψη ότι είναι ACTIVE 3D.

Η et60 είναι φετινό μοντέλο (δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει φαντάσου) και φαίνεται να είναι πολύ καλή αγορά αφού έχει καλύτερο contrast της ET50 και πιο ξεκούραστο 3d (passive). Εν ολίγεις θα πρότεινα να περιμένεις τα νέα μοντέλα του 2013 που θα έρθουν μέσα στο μήνα, εκτός και βρεις καμιά πραγματική ευκαιρία τηλεόρασης (την 47 et50 και γενικώς τις σειρές LED της panasonic του 2012 -εκτός της et5e- τις βρίσκω πολύ ακριβές για αυτά που προσφέρουν).

Σε 2D συνολικά είναι χειρότερη της HX750 , σε 3D είναι συνολικά καλύτερη.

Η ET5 είναι 100 Hz , οι δυο Sony είναι 200. Περίμενε την 47ΕΤ6 ή την 47ΕΤ60 καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά.

Φαντάζομαι πως σίγουρα θα είναι βελτιώμένες οι καινουριες σειρές του 2013 (και τσιμπημένες όμως) απλά έλεγα μήπως θεωρείται καλή ευκαιρία η τιμή των €900 για την 47ΕΤ50. Πάντως συγκρίνοντας αυτή τη τιμή που μου είπανε με τη τιμή του Skroutz για την 47ΕΤ5 (€ 799) η διαφορά είναι στα €100, οπότε αν αξίζει η ET5 ίσως αξίζει και η ΕΤ50 σε αυτή τη τιμή.

Τέλος πάντων, τα καλά τα χάσαμε (50UT50 και 51Ε6500) οπότε μάλλον θα μου μείνει μόνο η αναζήτηση της ευκαιρίας. Γενικώς κατάλαβα ότι στο internet δεν βγαίνουν (πάντα) οι χαμηλωμένες τιμές ξεπουλήματος...

Άλλο πλάσμα και άλλο LCD , άλλες ανάγκες καλύπτει η καθεμία. Αποφάσισε πρώτα σε ποια τεχνολογία θα στραφείς και μετά αποφασίζεις για συγκεκριμένο μοντέλο.

Φέτος στις LED LCD η Panasonic εγκαταλείπει τελείως το ενεργητικό 3D και στρέφεται αποκλειστικά στο παθητικό. Καλύτερα περίμενε λίγο να πάρεις κάποιο καινούργιο μοντέλο , στις πλάσμα υπάρχει η σειρά ST60 που θα είναι βελτιωμένη σε σχέση την ST50.