Panasonic 50" et60 vs ή Sony 47" w805 ???

nostimaki

New member
19 January 2013
25
Γειά σας παιδιά!Θα χρειαστώ τις πολύτιμες γνώσεις σας για βοήθεια στην απόφαση μου.Διευκρινίζω οτι ειναι πολύ φωτεινός ο χώρος,άσε που δεν εχω συνηθίσει τα σκοτάδια,δεν με παίρνει για πανώ απο 50" και έχω σαν γνώμονα την εικόνα (ανάμεσα σε αυτες τις 2)και η αγορά θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Πάντως τείνω προς την Panasonic μόνο και μόνο για τις 3 ίντσες παραπάνω.Αν και η εικόνα της Sony κάάτι μου λέει παραπάνω..
Κάθε γνώμη θα βοηθήσει.Ευχαριστώώώ!
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Γειά σας παιδιά!Θα χρειαστώ τις πολύτιμες γνώσεις σας για βοήθεια στην απόφαση μου.Διευκρινίζω οτι ειναι πολύ φωτεινός ο χώρος,άσε που δεν εχω συνηθίσει τα σκοτάδια,δεν με παίρνει για πανώ απο 50" και έχω σαν γνώμονα την εικόνα (ανάμεσα σε αυτες τις 2)και η αγορά θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Πάντως τείνω προς την Panasonic μόνο και μόνο για τις 3 ίντσες παραπάνω.Αν και η εικόνα της Sony κάάτι μου λέει παραπάνω..
Κάθε γνώμη θα βοηθήσει.Ευχαριστώώώ!
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
καλημερα θα διαλεγα την πανασονικ μονο και μονο γιατ τις 3 ιντσες...εχει διαφορα...

3" παραπάνω και σε χαμηλότερη τιμή. Θα χρειαστείς πάντως εξωτερικό media player όποια και να επιλέξεις κατά πάσα πιθανότητα.

Λεω για το xtreamer sidewinder για media player..Προς τα εκεί έχω ψηθεί!Λέει τελικά;
Όσο για το θέμα μας,δεν εχουν άλλες διαφορές οι τv's??Και οι 2 100hz panels εεε;;
Απο τους επεξεργαστές τι διαφορές έχουμε;;
Έχω διαβάσει και των 2 τα τοπικ και απόφαση δεν λέω να πάρω!!!

Είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλλημα (50et60 ή 47w807). Απόσταση 2,5-3μ, σαλόνι, φωτεινός χώρος, χρήση ταινίες, web, digea κυρίως παιδικά, λίγο 3d. Εμφανισιακά και εικόνα περισσότερο κλικ η 47w807, αλλά η et60 είναι +3 ίντσες. Δεν ξέρω πόσο διαφορά κάνουν οι 3 ίντσες στο μάτι τελικά ή είναι λεπτομέρεια. Επίσης επειδή θα δουλεύω στικάκι για ταινίες διάβασα εδώ ότι η et60 έχει θέμα με τους υπότιτλους (μέγεθος). Τιμή πλέον σχεδόν ίδια και στις 2 (η w807 λίγο φτηνότερη). Επίσης μου αρέσει η 50F6800 (οι άλλες της σειράς 6 δεν μου αρέσουν λόγω βάσης) αλλά ξεφεύγει στην τιμή. Το budget με υπέρβαση στα 900-1000. Αξίζει μήπως να περιμένω έως το τέλος του χρόνου για καλύτερες τιμές? Τι λένε οι πιο έμπειροι?

47-inch-16x9-vs-50-inch-16x9.png

Είναι 11% μεγαλύτερη επιφάνεια , κατά την γνώμη μου αρκετά σημαντική διαφορά. Υπάρχει και η Sony 50W585 να δεις , και με την Sony και με την Panasonic μάλλον θα χρειαστεί να πας σε εξωτερικό media player (και ο media player της Sony δεν είναι στα επίπεδα της Samsung και LG).

Οι χαμηλότερες τιμές που είδαμε έως τώρα ήταν τον Αύγουστο μέχρι αρχές Σεπτέμβρη , γενικά όσο λιγότεροι αγοράζουν τόσο πέφτουν οι τιμές. Μετά τις γιορτές λογικά θα είναι η καλύτερη περίοδος.

11% όντως μεγάλη διαφορά!
Αλλά για τα πάνελς τι λες;για τους επεξεργαστές;
paras10 εγω λέω να πάμε σε group buy για την Panasonic!χεχε!

Καλή ιδέα nostimaki-2 μαζί =καλύτερη διαπραγμάτευση στην τιμή. Το θέμα είναι είδα πάλι την pan και μου φάνηκε πολύ γυαλιστερή-ολίγον από καθρέπτη..

Εγω ειδα παλι και τις 2 και μου φανηκε η κινηση και τα χρωματα στη Σονι πιο ομαλα....τι να πω!!!δεν αντεχω.θελω μεχρι σαββατο να αποφασισω,αλλα......Οντως μου γυαλιζε και μενα η πανα πιο πολυ.

Κανω copy-paste κατι που εχω ξαναγραψει για να βοηθησω και γω οσο μπορω...

Ημουν στο ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ δίλημμα φιλε μου και κατεληξα στην sony 47, 807 αντι της 50ΕΤ60 (θυσιαζοντας και τις 3 ιντσες).

Οι λογοι:

-Πρωτος και καλυτερος το design. Δε συγκρινονται σε ομορφια, πολυ πιο ομορφη η sony.
-Η panasonic γυαλιζει πιο πολυ, με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε φωτεινο χωρο.
-Πολυ καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα, αν βλεπεις tv. Να πας σε καποιο καταστημα που παιζει tv, να το δεις και ο ιδιος.
-Μικροι υποτιτλοι στην panasonic, οταν παιζεις απο σκληρο δισκο, κτλ. Στην πορεια ισως τους συνηθιζεις, αλλα ειναι τραγικο να μη μεγαλωνουν...
-Η εικονα της et60 μου φαινοταν γενικοτερα πιο ξεθωριασμενη σε σχεση με της 807, ισως λογω του πιο γυαλιστερου πανελ, δε ξερω...

Αποψη μου, sony 47 807 χωρις 2η σκεψη! :)

προς τα εκεί εχω πάει τώρα...ειναι και οικονομικός ο λόγος..!!!

κάποιος άλλος να δηλώσει γνώμη;

Παιδιά,σε μια ώρα εν τέλη αγοράζω ή την Panasonic et60 ή την Sony w807 σε 42 ίντσες. Δυστυχώς θα ήθελα 47 ίντσες,αλλά δε πάω σε επιπλέον 200 ευρώ μόνο και μόνο για 5 ίντσες. Επίσης είναι και γκαρσονιέρα με όχι πολύ μεγάλο χώρο,άρα η 42αρα θα είναι πιο αρμονική ίσως. Το ερώτημα μου είναι ποια τηλεόραση έχει πιο καλό πάνελ. Tης Panasonic είναι Ips. Με ενδιαφέρει μια τηλεόραση με ζωντανά χρώματα και αρκετή φωτεινότητα στο άσπρο,καθώς είχα plasma και μου έχει μείνει αποθημένο η μη φωτεινότητα της plasma. Επίσης ποια έχει περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες σε σύνδεση με κινητά κτλ.. (αυτό με τις δυνατότητες θα το κοιτάξω τώρα κι εγώ,αλλά με τα πανελ είμαι άσχετος).. αν μπορείτε να
με διαφωτίσετε λίγο γρήγορα ως προς την ποιότητα της εικόνας (ποια είναι πιο καλή) θα σας ήμουν ευγνώμον. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η w807 πριν την έκπτωση είχε 200 ευρώ πιο πάνω από την Panasonic. Τώρα είναι σχεδόν ίδιες τιμές στις 42 ιντσες. Γιατί προ έκπτωσης ήταν πολύ πιο ακριβή η Sony;; Έχει κάτι ανώτερο από την Panasonic? :ears: :ears: :ears:

Last edited:
Παιδιά,σε μια ώρα εν τέλη αγοράζω ή την Panasonic et60 ή την Sony w807 σε 42 ίντσες. Δυστυχώς θα ήθελα 47 ίντσες,αλλά δε πάω σε επιπλέον 200 ευρώ μόνο και μόνο για 5 ίντσες. Επίσης είναι και γκαρσονιέρα με όχι πολύ μεγάλο χώρο,άρα η 42αρα θα είναι πιο αρμονική ίσως. Το ερώτημα μου είναι ποια τηλεόραση έχει πιο καλό πάνελ. Tης Panasonic είναι Ips. Με ενδιαφέρει μια τηλεόραση με ζωντανά χρώματα και αρκετή φωτεινότητα στο άσπρο,καθώς είχα plasma και μου έχει μείνει αποθημένο η μη φωτεινότητα της plasma. Επίσης ποια έχει περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες σε σύνδεση με κινητά κτλ.. (αυτό με τις δυνατότητες θα το κοιτάξω τώρα κι εγώ,αλλά με τα πανελ είμαι άσχετος).. αν μπορείτε να
με διαφωτίσετε λίγο γρήγορα ως προς την ποιότητα της εικόνας (ποια είναι πιο καλή) θα σας ήμουν ευγνώμον. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η w807 πριν την έκπτωση είχε 200 ευρώ πιο πάνω από την Panasonic. Τώρα είναι σχεδόν ίδιες τιμές στις 42 ιντσες. Γιατί προ έκπτωσης ήταν πολύ πιο ακριβή η Sony;; Έχει κάτι ανώτερο από την Panasonic? :ears: :ears: :ears:

μονο για 5 ιντσες??πιστεψε με θα τις αναζητησεις!!!ισως πιο εντυπωσιακη στα χρωματα η panasonic χωρις να παρω και ορκο...

μονο για 5 ιντσες??πιστεψε με θα τις αναζητησεις!!!ισως πιο εντυπωσιακη στα χρωματα η panasonic χωρις να παρω και ορκο...
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο με τις 5 ίντσες,δεν είναι λίγες,αλλά τα 200 ευρώ επιπλέον μου είναι πολύ δύσκολο να τα διαθέσω γιατί επίκειται και αγορά ps4. Οπότε μάλλον panasonic,ε? Κι εγώ προς τα εκεί πάω.. κανείς άλλος μια τελευταία γνώμη;;

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο με τις 5 ίντσες,δεν είναι λίγες,αλλά τα 200 ευρώ επιπλέον μου είναι πολύ δύσκολο να τα διαθέσω γιατί επίκειται και αγορά ps4. Οπότε μάλλον panasonic,ε? Κι εγώ προς τα εκεί πάω.. κανείς άλλος μια τελευταία γνώμη;;

την samsung f6500 την ειδες???και εγω εχω παραγγειλει ps4 περιμενω με αγωνια...