Panasonic DMP-BD75 ή LG BD570?

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Ποιο απο τα δυο προτείνετε? δεν με ενδιαφέρει τοσο οι ευκολιες δικτυώσης , έχω media player οσο η καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, και το καλό upscaling από dvd? ποιο δινει καλύτερη εικόνα? Τα βρίσκω στην ίδια τιμή. Ερώτηση γνωρίζει κανείς αν το panasonic διαβάζει NTFS?

A, και μια ακομα ερωτηση, που ελπιζω να μην αναψει, διαξιφισμούς! θα αναβαθμισω την εικονα-ηχο σε σχεση ps3? στα blue-rays? στα απλά dvd?

Ηχο ναι γιατι θα παρεις bitstream hd audio .
Στην εικονα δεν θεωρω οτι θα δεις διαφορες.

ουτε στο upscaling απο παλια dvd δεν θα δω βελτίωση?
δλδ πρεπει να ανέβω σε ποιο ακριβό player? προτείνεις κάποιο (max 180-190 ευρω) αλλιως μενω εκει που είμαι.

Μόλις είδα το panasonic dmp-bd75. Ξεχάσανε να βάλουν βύσματα απο πίσω οι κατασκευαστές. Μια hdmi έχει και όλα τα αλλα analog. Και μια ethernet ήμαρτον

http://reviews.cnet.com/blu-ray-players-recorders/panasonic-dmp-bd75/4505-9991_7-34491585.html

δλδ ποσες ethernet ports φανταζόσουν ότι θα είχε ? Και για το δεύτερο hdmi. εδώ δεν έχουν 2ο players που κοστίζουν 400 και 500 ευρώ θα είχε αυτό?

Και σε άλλο thread αυτού του forum το ίδιο θέμα συζητάμε. Εκει προτείνουν 2 ένα sony.

Επίσης αυτά που γράφονται για ποιότητες εικόνας απο τα BR-players δεν ξέρω κατα πόσο ευσταθούν, μάλλον φήμες είναι.

Αν σου φτάνουν τα βύσματα πάρε αυτό που θες μια που λες οτι είναι καινούργιο. (η σειρά είναι ίδια)

Αλλιώς παίρνεις το sony και δίνεις τα 150ε. Εγώ θα πάρω τα philips ή αυτό που σου έδειξα λόγο χρημάτων

Last edited:
Όσο για το upscaling των dvd θα με ενδιέφερε και μένα να μου πει κάποιος αν έχει αξία ή είναι μια απάτη.