Panasonic Plasma - Samsung LCD: Τί να διαλέξω;

Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Σε φωτεινο χωρο μια καλη LCD Samsung εχει καλυτερο μαυρο απο την Panasonic λογω ανακλασεων της τελευταιας , σε σκοτεινο χωρο η Panasonic θα εχει καλυτερο μαυρο...

Αν δεν σε νοιαζει ο λεπτος σχεδιασμος της Β6000 θα σου ελεγα να δεις και την Β750 που ειναι σε πολλους τομεις καλυτερη σαν εικονα...

Καλύτερη είναι σάν εικόνα η 750?Σε ποιούς τομείς θα μπορούσε η led να είναι καλύτερη?Στην εικόνα εννοώ.

Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Καλύτερη είναι σάν εικόνα η 750?Σε ποιούς τομείς θα μπορούσε η led να είναι καλύτερη?Στην εικόνα εννοώ.

Επειδη ειμαστε off topic καλο ειναι να ανοιξεις ενα νεο νημα στην αγορα νεας τηλεορασης....-bye-

To burn in σε πόσο καιρό θα μπορούσε η panasonic να το πάθει εαν έχω συμπληρώσει τις 200 ώρες στην αρχή για προσαρμογή?
(Δηλαδή να βλέπω mega υπάρχει χρονικό περιθώριο?)

To burn in σε πόσο καιρό θα μπορούσε η panasonic να το πάθει εαν έχω συμπληρώσει τις 200 ώρες στην αρχή για προσαρμογή?
(Δηλαδή να βλέπω mega υπάρχει χρονικό περιθώριο?)

Ακόμα και αν οι τελευταίες Panasonic θεωρούνται ιδιαιτέρως ανθεκτικές στο θέμα του burn-in, εξακολουθεί να είναι επίφοβη και μη προτεινόμενη η αποκλειστική χρήση τους ως οθόνες υπολογιστών.

Από 1-2 περιπτώσεις που έχω ακούσει για επαγγελματική χρήση plasma ως οθόνης υπολογιστή, αυτή έγινε μετά από 1500 ώρες στρώσιμο και εξακολουθούν πάλι να είναι προσεκτικοί.

Το θεμα σε καθε προιον ειτε ειναι τηλεοραση ειτε κατι αλλο δεν ειναι να το φτανουμε στα ορια του με κινδυνο να παθει ζημια αλλα να λειτουργει εντος των οριων που εχει θεσει ο κατασκευαστης...

Ειναι σαν να ρωτας στα ποσα χιλ.αν κινεισαι εκτος δρομου θα παθει ζημια ενα sedan αυτοκινητο , αφου τα sedan δεν ειναι για off road πως να το κανουμε...-bye-

Έχεις δίκιο. :)

Το μαύρο της led είναι καλό?Άκουσα οτι έχει σοβαρό πρόβλημα με το trailing..Είναι εμφανές και ενοχλητικό αυτό?