Καλησπέρα., έμαθα από φίλο για μαγαζί που έχει εκθεσιακη την Panasonic 50st60 στα 850 ευρώ. Αξίζει το ρίσκο αγοράς της εν λόγω εκθεσιακης πλάσμα? Υπάρχει κάποιο όριο στις ώρες λειτουργίας που έχει ?
Ευχαριστω
Από ότι έχω διαβάσει οι ιδιοκτήτες της την χρησιμοποιουν και για παιχνίδια και τηλεοπτικό.
Εάν το πάνελ δείξει ότι είναι καθαρό αξίζει η αγορά της?
μπα.. εδω και πολυ καιρό δεν ασχολούμαι με τέτοια στην Panasonic μου. Τυχαίνει να παίξω 2-3 ωρίτσες συνεχόμενα με το ps4 και βλέπω ταινίες με μαυρες μπάρες πανω-κατω (και οχι με zoom οπως τους πρώτους μήνες). Δεν μασαει τίποτα!
Το ir ειναι κάτι που φευγει μόνο του, δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα. Ακόμα και κλειστή να την έχεις την τηλεόραση, ο φωςφορος θα επανέλθει. IMHO ,τα μόνα πράγματα που δεν πρέπει να κανεις σε μια πλασμα ειναι :
1.να την κανεις PC monitor
2.να την εχεις να παιζει ολη 24/7 ενα τηλεοπτικο κανάλι. (βεβαια, σε αυτή την περίπτωση δεν σε ενδιαφέρει το burn in γιατι δεν θα το δεις ποτε!)
3.να την ξεχνάς ανοικτή τα βράδια στο menu του media player σου που βγαίνει οταν τελειώνει η ταινία.
4.να την κανεις πινακα ανακοινωσεων
επαναλαμβανω...ηταν πολυ ευαισθητη η δικη μου...ειχα ir απο το μεγκα που μου κρατησε μια εβδομαδα ....και καθε φορα αλλαζα και καναλι...μια ταινια στην τηλεοραση να εβλεπα συνεχομενα θα ειχα επιμονο ir...
Ομολογώ οτι δεν ξέρω την περίπτωση σου. Δεν αποκλείω οτι ειχε καποιο defect.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.