PANASONIC PT-AE 3000.....Εργαλείο!!

Φιλε Saturnia.Ψαξε λιγο εδω μεσα και θα βρεις πολλες πληροφοριες για τα δυο μηχανακια.
Μην ξεχνας οτι ειναι δυο διαφορετικες σχολες!
Δες τη σου αρεσει στον καθενα τη δεν σου αρεσει προσεχε και την τοποθετηση στον χωρο σου που ειναι πολυ σημαντικο θεμα.
Εγω πχ. πειρα lcd,ηθελα τον benq αλλα ηταν ακαταλληλος για την αποσταση που ηθελα να τον τοποθετησω,θα επρεπε να αλλαξω την διαμορφωση του σαλονιου!
Και οι δυο παντως ειναι πολυ καλα μηχανηματα!-bye-

Απάντηση: Re: PANASONIC PT-AE 3000.....Εργαλείο!!

Καλησπερα σε ολους τους φιλους!! Ο Che ειπε κατι για τον BenQ W5000, Επιδει αυτον εχω βαλει στο ματι μπορει καποιος που ξερει να μου πει αν ο PT-AE3000U
ειναι καλθτερη επιλογη....κατι σαν PT-AE3000U vs BenQ W5000

φιλε μου εγω τον 3000 τον ειχα δει καλιμπραρισμενο και ηταν εξαιρετικος ,και ειχα δωσει και προκαταβολη, βλεποντας ομως τον 5000 σε εναν καλο φιλο που μου φωναζε ελα να τον δεις πριν κλεισεις και ηταν χωρις καλιμπραρισμα αλλαξα την αποφαση μου και πηρα τον 5000 σκεπτομενος πως θα παιζει ο 5000 οταν ειναι ετοιμος,τον εχω σπιτι εχω ειναι απιστευτος με br δεν βλεπω rb απλα το προβλημα ειναι στα ηλεκτρικα δεξια αριστερα και ζουμ που βοηθανε σε μικρες αποστασεις θεασης για πολλες ιντσες και το κυριοτερο γλυτωσα 1000 ευρω