Panasonic PT-AX100E και flickering problem

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Έχω εδώ και 1,5 χρόνο τον Panasonic PT-AX100E. Από την αρχή παρουσίασε το πρόβλημα του flickering στο eco-mode. Δοκίμασα να τον δουλέψω για αρκετές ώρες σε normal mode αλλά όποτε ξαναγύριζα σε eco, μετά από λίγες ώρες το πρόβλημα εμφανιζόταν και πάλι. Τώρα, έχοντας φτάσει τις 800 ώρες και διαβάζοντας στο avsforum αλλά και εδώ για το πρόβλημα με την ίριδα (που δεν μου έχει συμβεί ακόμα αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί), σκέφτομαι να τον στείλω στην αντιπροσωπεία πριν λήξει η εγγύηση.
Ξέρει κανείς αν επισκευάζουν το πρόβλημα με το eco-mode; Απ' ότι φαίνεται με αναβάθμιση του firmware, το συγκεκριμένο πρόβλημα διορθώνεται. Επίσης, ξέρει κανείς αν μπορώ να ζητήσω να μου αλλάξουν την ίριδα με αυτή από τον PT-AX200 (δε με πειράζει να πληρώσω το ανταλλακτικό).
Τέλος, έχει κανείς τηλέφωνο του service (Astra ή κάπως έτσι) γιατί είμαι από Πάτρα, να κανονίσω την αποστολή;
Ευχαριστώ,

mp

800 ώρες και δεν έχεις πρόβλημα με την ίριδα?????? .....τυχερός ή μάλλον δεν θα ήταν από τις πρώτες παρτίδες.
Ναι μπορείς να αλλάξεις την ίριδα με του 200 και κάνει (απ'οτι έχω ακούσει) γύρω στα 50 ευρώ.
Για αναβαθμίσεις κλπ δεν έχω ακούσει.

το τηλέφωνο της Astra είναι 210 6860080

Για το πρόβλημα με το flickering σε eco-mode, είναι κανείς που να έστειλε τον προβολέα για service στην Ελλάδα και να διορθώθηκε το πρόβλημα;

mp