Panasonic S20 επαναλαμβανόμενος ήχος "κλεισίματος"

DevilCry

New member
16 June 2010
9
Καλησπέρα!!

Έχω στην κατοχή μου μια S20 που μου κρατάει συντροφιά 3 χρόνια τώρα.Εδώ και μια βδομάδα όταν την κλείνω κάνει το συνηθισμένο ήχο κλεισίματος σαν κλικ που κάνει όταν ανοίγει κιόλας και μετά το ξανακάνει μια και δύο φορές σε ανύποπτο χρόνο ...Καμιά ιδέα??

Ευχαριστώ

μάλιστα..με προβληματίζει λιγάκι διότι άρχισε να μου το κάνει καμιά βδομάδα τώρα.Μπορεί να την έχω κλείσει μια ώρα και μια στιγμή κλίκ..και μετά απο δυο ώρες πάλι..και μετά τπτ..και μετά ενώ κοιμάμαι το βράδυ πάλι κλικ λες και κλείνει :p.Ελπίζω να μην μου πάθει τίποτα

Τα ίδια και η u20 απο τη μέρα που την πήρα.
Δεν εχει πάθει τίποτα βέβαια

Δεν είναι τίποτα... Αν η τηλεόραση έχει κλείσει ενώ ήταν σε λειτουργία DVB-T και είναι ενεργοποιημένες οι αυτόματες ενημερώσεις, όταν επισυμβαίνουν, ανοίγουν οι ρελέδες του τροφοδοτικού για να τροφοδοτήσουν την μητρική και μόλις ολοκληρωθούν, ξανακλείνουν...

εαν ειναι ετσι , τοτε μπαινεις στο μενου , συστημα , κατω κατω στο αυτοματη ενημερωση σε αναμονη βαζεις οχι , και σταματα το "προβλημα" ...

Το κανει κι εμενα η VT20 απο τοτε που την πηρα, κοιταξα την αυτοματη ενημερωση και ειναι ηδη στο off...

παιζει νομιζω και ρολο,ποση ωρα ηταν ανοιχτη η τηλεοραση πριν κλεισει.
ειδικα τωρα το καλοκαιρακι-λογικα-τα ρελε αργουν να κλεισουν.
αυτο εχω παρατηρησει εγω στην δικια μου pioneer 5090H.

Και η PX80 τα ίδια μου κάνει. Το είχα συνδέσει με κάποια στιγμιαία υπόταση. Συνήθως το ακούω αργά τη νύχτα πριν κοιμηθώ. Το έχω παρατηρήσει πολύ καιρό τώρα, αλλά, δεν είμαι σίγουρος τι φταίει.

Απάντηση: Re: Panasonic S20 επαναλαμβανόμενος ήχος "κλεισίματος"

παιζει νομιζω και ρολο,ποση ωρα ηταν ανοιχτη η τηλεοραση πριν κλεισει.
ειδικα τωρα το καλοκαιρακι-λογικα-τα ρελε αργουν να κλεισουν.
αυτο εχω παρατηρησει εγω στην δικια μου pioneer 5090H.

Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό διότι στην δική μου το κάνει χωρίς να την έχω ανοίξει εδώ και μέρες.

Απο την 1η μέρα λειτουργίας μου το κάνει κι εμένα η G10. Δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic S20 επαναλαμβανόμενος ήχος "κλεισίματος"

Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό διότι στην δική μου το κάνει χωρίς να την έχω ανοίξει εδώ και μέρες.

εχω την εντυπωση οτι οσο καλοκαιριαζει το ρελε αργει να πεσει.
εκτος και εαν δεν εχω καταλαβει το τικ που αναφερει ο φιλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic S20 επαναλαμβανόμενος ήχος "κλεισίματος"

εχω την εντυπωση οτι οσο καλοκαιριαζει το ρελε αργει να πεσει.
εκτος και εαν δεν εχω καταλαβει το τικ που αναφερει ο φιλος.

Δημήτρη, δεν γνωρίζω τους τεχνικούς λόγους που συμβαίνει. Μπορεί να είναι το ρελέ. Απλώς, μου έκανε εντύπωση διότι το ακούω σχεδόν καθημερινά και η τηλεόραση έχει να ανοιχθεί πολλές πολλές μέρες.