Panasonic SC-PMX70

γιωργος 69

Senior Member
26 January 2010
349
Βριλήσσια
καλησπέρα σκέφτομαι να πουλήσω το παλιο μου ηχοσύστημα 150 που είναι αυτό
http://www.manualslib.com/manual/287311/Kenwood-Ud-553.html?page=58#manual
http://www.manualslib.com/manual/287311/Kenwood-Ud-553.html?page=57#manual
δεν σας κρύβω ότι δεν μου αρέσει ο ήχος που βγάζει γιαυτο και δεν τον πολυχρησημοποιουσα μονο σε τίποτα γιορτές, δεν ξέρω εάν φταίει ο ενισχυτής ή τα ηχεία , όμως ακούγεται πολύ ''βαθιά'' ο ήχος,, πειραματίστηκα με αλλαγές στις θέσεις των ηχείων και με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αλλα τίποτα ....
εμενα μου αρέσει ο καθαρός ''λαμπερός'' ήχος εάν μπορώ να τον χαρακτηρίσω έτσι, με τα μπάσα δεν τα πάω και πολύ καλα,

ΛΥΣΗ 1.
σκέφτηκα να κρατήσω το παλιο σύστημα και να άλλαζα τα ηχεία με νέα πχ cambridge s30 ή q 2020 δεν ξέρω όμως το αποτέλεσμα + ότι πλέον θέλω να στριμαρω ασύρματα μουσική από το iphone σε κάποια συσκευή ήχου μέσω ενός Crystal Audio Blu-DACs Bluetooth Adapter το [FONT=Roboto Condensed, Arial, Helvetica, sans-serif]όλο θέμα (ηχεία +[/FONT]Bluetooth) [FONT=Roboto Condensed, Arial, Helvetica, sans-serif]θα κόστιζε γύρω στα 230

ΛΥΣΗ 2.
το
[/FONT]Panasonic SC-PMX70 πουλάω το παλιο 150 τσοντάρω και 130 και έχω νέο σύστημα που κάνει αυτά που θέλω κόστος 130

πια από τις δυο λύσεις να επιλέξω ??? το μπατζετ είναι περιορισμένο 250-300 ο χώρος δύστυχος είναι μεγάλος 50τμ αλλα η ακρόαση θα γίνεται στα 2-2,5μετρα , δέκτη οποιαδήποτε τρίτη λύση αρκεί να είναι μεσα στο μπατζετ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

κατόπιν ψαξίματος βρέθηκε και τριτη λύση αλλα δύστυχος ανεβαίνει το μπατζετ στα 400
τον μόνο οικονομικό επώνυμο ενισχυτή με bluetooth που βρήκα είναι ο SHERWOOD RX-4508 https://www.skroutz.gr/s/5996640/Sherwood-RX-4508.html και λέω να τον συνδυάσω με Cambridge-Audio-S30 τι λέτε βρε παίδες ?? αυτός ο συνδυασμός θα έχει καλύτερο ήχο από το Panasonic SC-PMX70 ή τζάμπα ψάχνομαι με τόσο φθηνές λύσεις ???

Κανείς ;;;;
Τεσπα πήγα σήμερα σε πολυκατάστημα και άκουσα μέσο Bluetooth το πανασονικ ,, ΤΕΛΕΙΟ ταίριαζε σε αυτό που μου αρέσει σαν ήχος ,,, το μόνο πρόβλημα οτι επειδη είχε μια σχετική φασαρία και μεγάλη άπλα , δεν ικανοποιήθηκα απο την ένταση , θα ήθελα παραπάνω ,, τα 120watt (στα χαρτιά) ετσι όπως τα υπολόγισα βαριά 20-30 watt ανα κανάλι πρέπει να ηταν αλλά απο ποιοτιτα ήχου ενθουσιάστηκα περίμενα ένα μουντό και άχρωμο ήχο ..
Τώρα για την επιλογή με τον σεργουντ + Κέμπριτζ ηχεία δεν ξέρω και λίγο δύσκολο να τα βρω μαζί για να τα ακούσω

Οπως και να χει ο χώρος σου είναι μεγάλος και για τα ηχεία και για τον ενισχυτή, απ ό,τι κατάλαβα το χρησιμοποιείς και για τις εκδηλώσεις σου κάτι που με κάνει προσωπικά να σκέφτομαι ως λύση ηχεία κόρνας με υψηλή ευαισθησία, αλλά το μπάτζετ σου δυστυχώς είναι εκτός και πολύ μακριά. Αλλη λύση προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ, υπομονή να δουν το θέμα σου πιο έμπειροι μήπως υπάρχει κάτι πάνω σ αυτό.

τελικά το αγόρασα σήμερα, είναι πολύ καλο, δεν το πιάνει το ματι σου αλλα θα το χαρακτήριζα μικρό διαβολάκο , αυτοί οι νέοι ψηφιακοί ενισχυτές κάνουν θαύματα , και στην ησυχία του σπιτιού φάνηκαν οι ηχητικές και ποιοτικές του αποδόσεις,, το έβαλα και στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα ακούγεται ΤΕΛΕΙΑ και στα δυο, με προβάδισμα στο δεύτερο λόγο μικρότερου χώρου αλλα και στο σαλόνι που φοβόμουνα για την ένταση τελικά μια χαρά , είναι αρκετά δυνατό και γιορτή μπορεί να κάνει άνετα,,, τώρα εάν κάποιος θέλει να ακούγεται σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο πρέπει να πάρει κάτι πιο δυνατό, για μένα είναι μια χαρά.
Αυτό που με ευχαρίστησε είναι η ποιοτιτα του ήχου και ότι ταίριαζε με τα γούστα μου,, κρύσταλλο ο ήχος, και οι φωνές των τραγουδιστών στο προσκήνιο και όχι χαμένες στο βάθος όπως ήταν στο προηγούμενο σύστημα .
Το panasonic το δοκίμασα χωρίς χρωματισμούς σε mode FLAT με flac & mp3(256-320kbps) και εντυπωσιάσθηκα ειδικά στο Golden Brown των The Stranglers και στο Hurt Christina Agilera νόμιζα ότι οι τραγουδιστές ήταν μεσα στο δωμάτιο μου.
το bluetooth δουλεύει άψογα συνδέθηκε αμέσως και με το iphone και με το macbook , τα καλώδια των ηχείων ήταν κοντα 1μ και λεπτά δεν τα έβαλα καθόλου τα αντικατέστησα αμέσως με χάλκινα πιο μακριά 1,7μ και τριπλά σε πάχος.
είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου,, μπράβο στην panasonic στα 300 δεν νομίζω να έχει ανταγωνιστή το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Last edited: