Panasonic TH-50PX8E ή TH-42PZ80EA

Σταθης

Banned
24 June 2006
1,175
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες - Ιωάννες!

Λοιπόν τα φώτα σας...

Οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες, οι ίντσες όμως δεν είναι!
Η ποιότητα της εικόνας;;;
Τι να επιλέξω;

Η απόσταση είναι 3 μέτρα περίπου. Αλλά μόνο η απόσταση είναι κριτήριο για να πάρεις τηλεόραση;

Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο, αλλά είναι το πιο σημαντικό όταν είσαι μεταξύ μιας 42άρας και μιας 50άρας.

Για την περίπτωση σου νομίζω πως αν σε ενδιαφέρει κυρίως η προβολή ταινιών από DVD και BR η 50άρα θα είναι μια χαρά.

Σύμφωνοι, γι αυτό προβληματίζομαι κι εγώ, αλλά ποια τηλεόραση είναι καλύτερη; Εννοώ ότι δεν μπορεί κάποιος να πει, εντάξει καλή η Kuro αλλά από τα 3 μέτρα και μετά!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-50PX8E ή TH-42PZ80EA

Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο, αλλά είναι το πιο σημαντικό όταν είσαι μεταξύ μιας 42άρας και μιας 50άρας.

Για την περίπτωση σου νομίζω πως αν σε ενδιαφέρει κυρίως η προβολή ταινιών από DVD και BR η 50άρα θα είναι μια χαρά.

Η χρήση της ως επί το πλείστον θα είναι με HD υλικό (BR και κανένα παιχνιδάκι). Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα βλέπω ποτέ τηλεόραση!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-50PX8E ή TH-42PZ80EA

Εισαι στα 3 μετρα , παιρνεις ενα DVD η ενα ΒR να δεις και ξαφνικα ανακαλυπτεις οτι οι 42" με τις μαυρες μπαρες εγιναν 37"...oυτε τους υποτιτλους δεν θα μπορεις να διαβασεις που λεει ο λογος. Γι'αυτο μιλαμε για 50" ως απειρως καλυτερη λυση.

Παντως αν σκοπευεις να το ριξεις στο πολυωρο gaming κοιτα και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/56923/LG-47LG7000-47%27%27.html?keyphrase=47LG7000

Χαμηλη τιμη γι'αυτα που προσφερει με αρκετους υπερευχαριστημενους κατοχους στο φορουμ , ομορφος και συγχρονος σχεδιασμος και σωστο μεγεθος για την αποσταση σου.

Και να πουμε ότι την μεγαλύτερη διάσταση εικόνας την συνηθίζεις πολύ εύκολα...και μετα σου φαίνεται και μικρή, οπότε αν δεν θες να το μετανοιώσεις μετά χτυπάς την 50αρα...(ενα αντικίνητρο θα ήταν ίσως η αυξημένη κατανάλωση ρεύματος που στις τηλεοράσεις πλάσμα ειναι σημαντική αλλά αυτό είναι κάτι...που δεν θα φαίνεται!)

Συμφωνώ σε όλα όσα μου λέτε για το μέγεθος, άλλωστε κι εγώ γι αυτό ψήνομαι. Επειδή όμως δεν βρίσκω κανένα review της προκοπής για την 50άρα, είναι εξίσου καλή με την 42αρα; Δηλαδή μόνο στην ανάλυση είναι η διαφορά ή υστερεί και σε άλλους τομείς; Ευχαριστώ κιόλας για τις συμβουλές σας (εννοείται).

Το έχω παγώσει προς το παρόν, μήπως πέσουν οι τιμές με τις εκπτώσεις!
Για την 50άρα με βλέπω...

καλυτερο μαυρο η 80 και περισσοτερες hdmi επισης...
Επειδη τελος και εγω το εψαχνα, την 42pz8 ΔΕΝ θα την ξαναδεις σε τιμη κατω του χιλιαρικου.Το 750-800αρι το ξεχνας.
ΟΛΕΣ τις 42pz8 τις εχει δεσμευσει ο κωτσοβολος και τις εχει 1098ε.
Η 42pz80 εχει 1080ε απο την γνωστη στοα.

Εγω μεταξυ PZ8 και PZ80 δεν ειδα καμια διαφορα στα καταστηματα στην εικονα.

Το μαυρο πως προκυπτει οτι ειναι καλυτερο στην 80?