Panasonic TH-50PX8EΑ - αξίζει στα 1099 ; -

sakis44

Established Member
1 May 2008
161
Stuttgart
Γεια σας, με... αρκετά ερωτήματα :help:

βρήκα την TH-50PX8EΑ από γερμανία στα 999 + 100 μεταφορικά με ασφάλεια μεταφοράς.

Αξίζει σαν αγορά, είναι value σ´αυτήν τη τιμή και κυρίως, αξίζει σαν τηλεόραση ή να προτιμήσω την LG50PG6000;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Η τιμή είναι καταπληκτική, αλλά αν σου χαλάσει τι κάνεις;
Πληρώνεις άπειρα μεταφορικά και περιμένεις άγνωστο χρόνο για την επισκευή;

Λογικά, η αντιπροσωπεία της εταιρίας εδώ στην ελλάδα θα πρέπει να είναι υπεύθυνη για τέτοια ζητήματα. Όπως πχ. γίνεται και στ´ αυτοκίνητα. Δεν γίνεται να πάω την αγορασμένη στην γερμανία BMW για επισκευή ή σέρβις στο Μόναχο.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν νομίζω να ρωτάνε σε ποια χώρα έγινε η αγορά της τηλεόρασης.

Λογικά, η αντιπροσωπεία της εταιρίας εδώ στην ελλάδα θα πρέπει να είναι υπεύθυνη για τέτοια ζητήματα. Όπως πχ. γίνεται και στ´ αυτοκίνητα. Δεν γίνεται να πάω την αγορασμένη στην γερμανία BMW για επισκευή ή σέρβις στο Μόναχο.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν νομίζω να ρωτάνε σε ποια χώρα έγινε η αγορά της τηλεόρασης.
Βασικα, εδω ειναι Ελλαδα, και οπως καταλαβαινεις δεν ισχυει οτι σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη, σε οτι δεν μας συμφερει.
Ενω λοιπον η μαμα εταιρια δινει πανευρωπαικη εγγυηση στα προιοντα της, ερχεται η Ελληνικη αντιπροσωπεια και σου λεει οτι δεν ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση, αλλα η δικια της και για τα προιοντα που αυτη εισαγη.
Καταλαβαινεις λοιπον οτι μπαινεις σε μια διαδικασια που δεν ξερεις που θα σε βγαλει.
Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις εταιριων ,που καλυπτουν κανονικα αγορες απο αλλες χωρες της Ευρωπης,π.χ PHILIPS παλαιοτερα αλλα και SONY πιο προσφατα.:a0210:

Δεν σε καλύπτει δυστυχώς φίλε μου η εδώ αντιπροσωπεία με την εγγύηση. Τα παραεισαγωγής προϊόντα δεν τα καλύπτουν κι ας είναι αυτά από χώρες της Ε.Ε., δυστυχώς. Πρέπει να ξέρεις ότι αν πάθει κάτι η τηλεόρασή σου, θα πρέπει να την πακετάρεις και να την στείλεις εκεί που την αγόρασες κι αυτοί με τη σειρά τους θα την στείλουν στην αντιπορσωπεία της χώρας τους που έχουν την εγγύηση. Δηλαδή μέχρι να παραλάβεις... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! :violent-smiley-030:

Σου προτείνω μια τέτοια αγορά να την κάνεις από Ελλάδα για να μην τρέχεις μετά.

βρήκα την TH-50PX8EΑ από γερμανία στα 999 + 100

1100 αντι 1289 =189

αν περιμενεις λιγο θα την παρεις κατω απο την τιμη των 1289

http://www.skroutz.gr/s/43650/Panasonic-TH-50PX8E-50".html

αν και η διαφορα δεν ειναι τεραστια.

ολο και καποια προσφορα θα γινει

edit:τωρα που το ειδα,στα μελη ειναι 1211,..

Last edited:
Δεν κοιτάς πάντως και τη LG 50PG6000? Έχει πάει στα 1225 . Προσωπικά την βρίσκω καλύτερη επιλογή από την ΡΧ-8 στα λεφτά αυτά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

@akren: σε ποια μέλη εννοείς; Στου σκρούτζ;

μα του megamarket φυσικα +12 ατοκες -bye-

edit:Τιμή: 1,083.19
ΦΠΑ: 205.81
Τελική με ΦΠΑ: 1,289.00 .............1,211.66
Αποπληρωμή σε 12 x 100.97 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή (εντός Ελλάδος)

Last edited:
Γράφτηκα εκεί, έγινα μέλος, μα η τελική τιμή στα 1289 δεν αλλάζει (πολύ πιθανόν επειδή είμαι νέο μέλος...)

παρτους ενα τηλεφωνο να δεις τι γινεται.
ημουν μελος απο πριν,και δεν μπορω ξερω αν ισχυει αυτο που λες.
αλλα αν δεν βιαζεσαι,ολο και καμια προσφορα θα εχει ειτε αυτην,ειτε καποια αλλη τηλεοραση.

Η κοινοποίηση για τις εκπτώσεις στα μέλη μου είχε έρθει πριν δέκα περίπου ημέρες σε email, με κάποια link (αν και τα ίδια φαίνονται όταν κάνω login). Έχω γραφτεί πριν δύο χρόνια περίπου, αν και δεν έχω πάρει πολλά πράγματα για να πω την αλήθεια από εκεί...