PANASONIC TH-50PZ70 ΚΑΛΗ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,158
ΑΘΗΝΑ
τι γνωριζουμε για την συγκεκριμενη tv?
μαυρο(βασικοτατο),ευελιξια ρυθμισεων,προβληματα ή αν εχουμε κατι καλυτερο στις 52` σε αυτα τα λεφτα(2500-2600).

Last edited:
αν και "πλασματακιας" το σκεφτομαι και για lcd...
το μονο -ουσιαστικο-προμ\βλημα μου ειναι το γνωστο πια

ΜΑΥΡΟ

Last edited:
αν και "πλασματακιας" το σκεφτομαι και για lcd...
το μονο -ουσιαστικο-προμ\βλημα μου ειναι το γνωστο πια

ΜΑΥΡΟ

Μία από τα ίδια και εδώ. Για αυτό τον λόγο οι μόνες LCD που με ενδιαφέρουν είναι οι Samsung F86 και Sharp XL2E.

Μία από τα ίδια και εδώ. Για αυτό τον λόγο οι μόνες LCD που με ενδιαφέρουν είναι οι Samsung F86 και Sharp XL2E.

εαν κανω τελικα την κινηση, θα την ψαξω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,γιατι με την pioneer 42xd που εχω,ειχα ακουσει και διαβασει τα καλυτερα αλλα τελικα το μαυρο της-για εμενα τουλαχιστον-ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τα λεφτα που την πληρωσα...

εαν κανω τελικα την κινηση, θα την ψαξω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,γιατι με την pioneer 42xd που εχω,ειχα ακουσει και διαβασει τα καλυτερα αλλα τελικα το μαυρο της-για εμενα τουλαχιστον-ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τα λεφτα που την πληρωσα...

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στην 427 ?

Υπάρχει και το review του HDTVtest που βρίσκεται σε εξέλιξη. Προς το παρών η τηλεόραση είναι στο στρώσιμο.

Panasonic TH42PZ70B Review

εαν τελικα καταληξω σε αυτη θα γινει μετα απο πολλη παιχνιδι μαζι της σε οποιο καταστημα την πετυχω.
το μονο που φοβαμαι σαν panasonic, ειναι η εικονα της σχετικα με την "επιθετικη" φωτεινοτητα της οπως ειχα τονισει και με την pv60.
κατα τ`αλλα της εχω εμπιστσυνη...