Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

Δεν εκανε η Pioneer? Δεν εγιναν οι Kuro σημειο αναφορας?

Γιάννη δεν έκανε κάτι διαφορετικό. Πάντα οι Pioneer είχαν την κορυφαία επεξεργασία εικόνας, πάντα είχαν σωστά χρώματα και πολλές και λεπτομερείς ρυθμίσεις για να τα φέρεις εκεί που θέλεις. Εμείς μάθαμε τα 24fps φέτος και οι κάτοχοι Pioneer στην Αμερική βλέπουν τα DVD τους στα 72Hz από το 2005/2006 και το ίδιο ισχύει και για τα 100Hz που έχουν από τότε.

Μία από τα ίδια για την Panasonic. Η PX80 φέτος είναι ότι η PX70 πέρσι που με την σειρά της ήταν ότι η PV60 πρόπερσι. Πολύ καλές αγορές που πούλησαν γιατί δίνουν καλή εικόνα σε προσιτή τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

Μπορει η επεξεργασια εικονας να ηταν παντα καλη αλλα το κορυφαιο μαυρο μαζι με το αναλογο ντορο λογω και επιτυχημανου marketing (βλεπε "Kuro") νομιζω οτι δεν το ειχαμε ξαναδει.

Αν σκεφτεις και το ποσο πατωσε το σεντουκτ δε λαιτ με την AUREA τοτε η pio εκανε τιλτ .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

Μπορει η επεξεργασια εικονας να ηταν παντα καλη αλλα το κορυφαιο μαυρο μαζι με το αναλογο ντορο λογω και επιτυχημανου marketing (βλεπε "Kuro") νομιζω οτι δεν το ειχαμε ξαναδει.

Με τα περί μάρκετινγκ συμφωνώ. Εγώ αναφερόμουν καθαρά σε θέμα απόδοσης.

Anyway ... μάλλον ξεφύγαμε λίγο από την 32LZD85 :slapface:

εγω παντως την βρηκα ετοιμοπαραδοτη σε μαγαζι στην στοα φεξη ,και σε πολυ καλη τιμη και εχει απο τι μου ειπανε πολλες !!

Απάντηση: Re: Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

και καλά κάνει .... μια χαρά της βγαίνει μέχρι τώρα

εχει η panasonic πλασμα στις 32" ?
και προωθει αυτες αντι των lcd :hmmmm:

edit:εγω θα την επαιρνα μονο για αυτο:Full HD IPS-Alpha-Panel αλλα τελικα οποια και να παρεις απο τις προτεινομενες 32",
ευχαριστημενος θα μεινεις.

Last edited:
έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι οι LCD της Panasonic είναι πράγματι υπερβολικά καλές σε ποιότητα κατασκευής κτλ κτλ κτλ.... αλλά δεν έχουν διαθεσιμότητες καλές απο την αντιπροσωπεία, δεν έχουν την ανάλογη προώθηση με αυτή των plasma και έτσι ο κόσμος δεν γνωρίζει αρκετά. Στο μέλλον, που θα στρώσει το πράγμα με τις Plasma, θα πλακώσει διαφήμιση και των lcd τους. Ένα ένα όχι όλα μαζί...

Αυτο λεμε... η περσυνη 32αρα πανασονικ ηταν ισως η καλυτερη και λιγοτερο "ακουστη" στην ελλαδα... φετος ομως... δυσκολα τα πραγματα...

ειδα ομως και την σονυ w4000 και μου αρεσε και αυτη ! τη να κανω ?