PANASONIC TX-48AS640E vs SONY KDL-50W705B

Thanos_look

New member
1 January 2015
18
athens
καλημερα παιδια..και καλη χρονια !!!! προσπαθω να παρω μια αποφαση και θα θελα τη βοηθεια σας...Επειδη με προβληματιζει οτι η 640 στα τηλεοπτικα αν καταλαβα καλα.. ειναι 50ΗΖ ...αυτο θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι ενα μειον σε σχεση με την 705 ? οπως επίσης οτι οι υπότιτλοι μπορει να φαίνονται μικροτεροι...? Αυτο που μ ενδιαφερει περισσοτερο δεν ειναι οι 2 ιντσες....ουτε το 3d...περισσοτερο μ ενδιαφερει το σμαρτ (δλδ καμια ταινια απο ...gamato :P) kai η εικονα στα τηλεοπτικα καναλια !!!ποια προτείνετε μεταξύ των 2 και την Sony Kdl-50w805b ??

Last edited:
Δεν ξέρω πως τα πάνε οι φετινές Panasonic από Smart tv (δηλαδή αν υποστηρίζουν flash και αν φορτώνουν γρήγορα τις σελίδες) πάντως οι Sony είναι τραγικές στον συγκεκριμένο τομέα (ο επεξεργαστής είναι single core φαντάσου).

Καλή χρονιά.

Re: Απάντηση: PANASONIC TX-48AS640E vs SONY KDL-50W705B

υπεριον ...το θεμα 50 hz και οι υποτιλοι της 640,,,,πυστευεις ειναι ενα...θεμα? απλα ειμαι μπερδεμενος...γιατι λενε οτι εχει φοβερη εικονα...

Μάλλον δεν έχει κανένα θέμα με 50hz υλικό η 640 που προορίζεται για την ελληνική αγορά, αλλά και να έχει (όπως η αγγλική) διορθώνεται με την ενεργοποίηση του frame interpolation που διαθέτει, μιας και είναι 100hz.

http://avclub.gr/forum/showthread.p...Σχόλια?p=1057246422&viewfull=1#post1057246422

Δεν ξέρω πως τα πάνε οι φετινές Panasonic από Smart tv (δηλαδή αν υποστηρίζουν flash και αν φορτώνουν γρήγορα τις σελίδες) πάντως οι Sony είναι τραγικές στον συγκεκριμένο τομέα (ο επεξεργαστής είναι single core φαντάσου).

Καλή χρονιά.

Η AS640 υποστηριζει κανονικα flash και φορτωνει εφαρμογες και σελιδες αρκετα γρηγορα,τουλαχιστον απο τις φετινες lg που δεν κανουν τιποτε απο τα δυο,για sony δεν ξερω!Καλη χρονια!

με τρομαζει λιγο αυτο που εγραφε ο corsair....http://avclub.gr/forum/showthread.ph...post1057246422
<<4) Το μέγεθος των υποτίτλων όπου θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να μεγαλώνουν. Στην ουσία όμως στις 55’ δεν φαίνονται και τόσο μικροί οπότε διαβάζονται μια χαρά και ύστερα από 2-3 επεισόδια μιας σειράς >>
δεν εχω δει υποτιτλουσ στην 640

Η Panasonic δεν έχει κανένα πρόβλημα με το υλικό των 50Ηz, μπορώ να σε διαβεβαιώσω μετά από περίπου τρεις εβδομάδες που την έχω.

καλημερα παιδια..και καλη χρονια !!!! προσπαθω να παρω μια αποφαση και θα θελα τη βοηθεια σας...Επειδη με προβληματιζει οτι η 640 στα τηλεοπτικα αν καταλαβα καλα.. ειναι 50ΗΖ ...αυτο θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι ενα μειον σε σχεση με την 705 ? οπως επίσης οτι οι υπότιτλοι μπορει να φαίνονται μικροτεροι...? Αυτο που μ ενδιαφερει περισσοτερο δεν ειναι οι 2 ιντσες....ουτε το 3d...περισσοτερο μ ενδιαφερει το σμαρτ (δλδ καμια ταινια απο ...gamato :P) kai η εικονα στα τηλεοπτικα καναλια !!!ποια προτείνετε μεταξύ των 2 και την Sony Kdl-50w805b ??

Eπίσης, η 640 είναι στα 100Hz. Τα τηλεοπτικά κανάλια εκπέμπουν στα 50 Hz.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx40as640b-201406183815.htm

59 ms , δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Είναι στο όριο να θεωρηθεί κακή.

EXCELLENT (5 Stars)- This rating indicates the absolute best of the best; that a display exhibits unparalleled performance for input lag and response time. The displays rated under this category are suitable and ideal for professional gaming applications, such as gaming tournaments. If you are the type of gamer that demands the fastest display possible, this is what you should look for. Due to the nature of this requirement, only displays ranging from 0-20ms are applicable to fit this category. This means that most HDTVs will not fit this requirement, due to advanced image processing causing delays in response.

Range: 0-20ms

GREAT (4 Stars) - This rating is more lenient, and most fast HDTVs will fit under this category. Displays rated under this category are very responsive for fast paced games, and will suit most of your gaming needs. This is the rating you should look for if you want a quality gaming display that does not skimp too much on the image quality. Only the most analytic gamers will be able to tell the difference between GREAT and EXCELLENT displays.

Range: 21-41ms

OKAY – Most higher-end HDTVs will fall under this category. These displays are designed for casual gaming, and do not have strict response requirements. These displays usually put more emphasis on great picture quality that requires more advanced image processing to deliver. If you’re not too picky about input performance and just want to enjoy your games on a pretty screen, this category is for you.

Range: 42-62ms

BAD - These displays are not recommended for any game that requires responsive inputs. Most HDTVs in this category are designed for simply watching content and put gaming as an afterthought. You should only consider these displays if you do not require responsive inputs for gaming and are buying the HDTV for another reason (such as picture quality, features, design, etc.)

Range: 63ms+

http://avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gaming/page5

SAMSUNG UE50H6400 vs Sony KDL-50W828B

θα θελα τη γνωμη σασ...ειμαι στην τελικη ευθεια για ν αγορασω ....αν και η χρηση της θα ειναι περισσοτερο για digea ..h καμια ταινια απο το ιντερνετ...αντε και κανα παιχνιδι- world of tank(δεν με πολυνοιαζει το 3 δ) περισσοτερο να εχει καλη εικονα στα digea
η σαμυ ειναι προσφορα στα 679 και η σονυ στα 845....1) να περιμενω λιγο ακομη λετε μηπως πεσει και αλλο 2) εχω διαβασει οτι η σονυ εχει καλυτερη εικονα στο digea...αλλα διαβασα και αλλουσ π εχουν την σαμυ οτι ηταν ικανοποιημενοι ....οποτε ειμαι μπερδεμενος....παλι !!!

Re: SAMSUNG UE50H6400 vs Sony KDL-50W828B

digea+gaming+ταινιες πας για σονυ κατευθειαν.
Δες και τις 805 και 815.Είναι κατά 99,9 % ίδιες με την 828 και φθηνότερες ένα κατοστάρικο!

ειναι κ θεμα το πως το βλεπει ο καθενας... λενε οτι η sony εχει καλυτερο τηλεοπτικο αν εσενα λοιπον σου αρεσει με μια βολτα στα μαγαζια η samsung την αγοραζεις. υπαρχουν αλλα που τις διαχωριζουν αυτες τις δυο...οχι το digea. η sony ας πουμε ειναι πολυ καλυτερη για gaming λογω χαμηλοτερου lag αλλα για world of tanks δεν τρεχει κ τιποτα...παρε οτι σου αρεσει εσενα....

Υ.Γ. Αν δεν θες και 3d καθολου πας και στην 705 απο sony που ειναι ιδιες με αυτες που αναφερεις σε εικονα χωρις 3d. εξοικονομεις κ περισσοτερα δηλαδη. αλλιως πας στις επιλογες του tpap. αν θες τη γνωμη μου ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις( για την w828/29) αλλα δεν αξιζει τα 100 παραπανω γιατι διαφορα κατα 98% δεν θα δεις!!!

θα θελα τη γνωμη σασ...ειμαι στην τελικη ευθεια για ν αγορασω ....αν και η χρηση της θα ειναι περισσοτερο για digea ..h καμια ταινια απο το ιντερνετ...αντε και κανα παιχνιδι- world of tank(δεν με πολυνοιαζει το 3 δ) περισσοτερο να εχει καλη εικονα στα digea
η σαμυ ειναι προσφορα στα 679 και η σονυ στα 845....1) να περιμενω λιγο ακομη λετε μηπως πεσει και αλλο 2) εχω διαβασει οτι η σονυ εχει καλυτερη εικονα στο digea...αλλα διαβασα και αλλουσ π εχουν την σαμυ οτι ηταν ικανοποιημενοι ....οποτε ειμαι μπερδεμενος....παλι !!!

Αν θες media player πας στην samsung. Τοσο ΑΠΛΑ !!!

να πας για την φθηνοτερη
ετσι κιαλλοιως στα ματια μας παντα η δικη μας τηλεοραση
ειναι η καλυτερη...

PANASONIC TX-48AS640Ε -παραγγελιά!!!

μόλις την παρήγγειλα απο το e-shop 50 ευρω φθηνότερα απο media ...πονοκεφαλος λιγο το ρίσκο με την εγγύηση που δεν καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεια...έχει πάρει κάνεις ...από εκεί να μ πει την εμπειρία του ..,,,αυριο θα μ ρθει !!!!

Re: PANASONIC TX-48AS640Ε -παραγγελιά!!!

Φιλε ποιος σου ειπε οτι δεν καλύπτεται απο την ελληνική αντιπροσωπεία με εγγύηση ;; Εγω εχω παραγγελει την Samsung απο το eshop και θα παραλάβω αύριο Στην τηλ. επικοινωνία που είχαμε με διαβεβαίωσαν οτι η tv καλύπτεται κανονικά 2 χρονια απο την επίσημη αντιπροσωπεία Εάν γνωρίζει κάποιος κατι αλλο ας μας το πει