Panasonic TX-50AS600E πρόβλημα με υπότιτλους

bostonyoga

New member
9 December 2014
4
Καλησπέρα σε όλους!
Αγοράσαμε σήμερα μια Panasonic TX-50AS600E, σύνδεσαμε εξωτερικό σκληρό για να τη δοκιμάσουμε και η ταινία έπαιξε μια χαρά. Το θέμα είναι όμως με τους υπότιτλους str που δεν τους βλέπει. Να σημειώσω ότι είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και έχει το ίδιο όνομα. Επίσης, όταν παίζει η ταινία και πατάω το κουμπί Option, δεν βλέπω κάποια επιλογή για υπότιτλους. Επίσης όταν πατάω το κουμπί για υπότιτλους από το τηλεκοντρόλ, δεν γίνεται απολύτως τίποτα.
Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει? Προπαθησα να βρω λύση στο Google αλλά τίποτα και σκέφτηκα να γραφτώ εδώ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

option-ρυθμιση video-υποτιτλοι-κειμενο υποτιτλων-πατας οκ θα στους βγαλει κινεζικα κατω κατω ειναι η επιλογη για ελληνικα.Αν τους δεις μικρους ΔΕΝ εχει ρυθμιση για μεγεθος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν λυθει ετσι πες το.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι τώρα για να το τσεκάρω, αλλά το μεσημέρι που πατούσα το Option, μου έβγαζε μόνο την επιλογή Αναπαραγωγή ταινίας -> Ναι - Όχι.
Θα το ξανά κοιτάξω οπωσδήποτε γιατί δεν ξέρω και να την δουλεύω. Θα ενημερώσω.

Λοιπόν, έγινε το εξής. Εάν προσπαθήσω να δω την ταινία από το media player, όταν πατήσω το option, δεν μου δείχνει τις επιλογές που λέει ο Anton. Πρέπει να πάω στο My Stream, να διαλέξω την ταινία που θέλω να δω, και μετά όταν πατήσω option, μου δείχνει τις επιλογές για υπότιτλο, όπου διαλέγω την γλώσσα και παίζει κανονικά. Όποτε κατάφερα να δω υπότιτλους, αλλά όχι όταν τρέξω την ταινία από το Media Player, παρά μόνο όταν την βρω από το my stream.

Οταν πατας οπτιον τι επιλογες σου βγαζει?Εγω εχω την 640 αλλα φανταζομαι οτι εχουν ιδιο η σχεδον ιδιο μενου!

Όταν είμαι στο my stream, στο option μου βγάζει τις εξής επιλογές: multi audio, dual mono audio, subtitle και subtitle text. Σήμερα έκανα software update και μπορώ να βλέπω υπότιτλους και μέσα από το media player ενώ χτες δεν μπορούσα. Υποθέτω δηλαδή ότι φταίει το update γιατί έφτιαξε μετά από αυτό.