Panasonic TX-50DX750E, αξίζει;

karni

New member
12 May 2010
84
Έχει κανείς άποψη για την PANASONIC TX-50DX750E που έχει βάλει προσφορά το Media στα 649 ευρώ;
Είναι 4Κ UHD & 3D(στο scroutz το αναφέρουν μάλιστα σαν SUHD). Μοντέλο του 2016, αξίζει; 4πύρηνος επεξεργαστής.

Τα πιο κοντινά σε reviews που βρήκα είναι τα παρακάτω(χωρίς το 'Ε') αλλά έχει άλλη βάση, οπότε δεν ξέρω τι είναι κοινό σε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με αυτά που αναφέρουν στα reviews.

http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-50dx750-review
http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/panasonic-tx-50dx750-1319664/review

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: PANASONIC TX-50DX750E, αξίζει;

thanks Michalis,
ο πίνακας θέλει μια διόρθωση νομίζω, twin tuner έχει μόνο το μοντέλο 780 όχι το 750, σύμφωνα με ένα Line-up που διάβασα. Άραγε τι διαφορές να έχει σε σχέση με τις 750 που λένε τα reviews, μόνο την βάση(που ήταν και πιο ωραία η άλλη)?
Το ότι είναι full led Και όχι edge led και local dimming (δεν ξέρω αν το ένα συνεπάγεται αυτόματα το άλλο) δεν είναι θετικό;
Το IPS panel το λες για το μαύρο, έ;

Η κατά πολύ φθηνότερη DX700 έχει VA panel, συνεπώς καλύτερο μαύρο και αντίθεση. Επίσης, για να αξίζει μια 4K τηλεόραση στις 50" θα πρέπει να προβάλλεται υλικό στη native ανάλυσή της και να γίνεται η θέαση σε απόσταση περίπου δύο μέτρα.

Re: Απάντηση: Panasonic TX-50DX750E, αξίζει;

Η κατά πολύ φθηνότερη DX700 έχει VA panel, συνεπώς καλύτερο μαύρο και αντίθεση. Επίσης, για να αξίζει μια 4K τηλεόραση στις 50" θα πρέπει να προβάλλεται υλικό στη native ανάλυσή της και να γίνεται η θέαση σε απόσταση περίπου δύο μέτρα.
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, απλά σαν τιμή αυτό το Σ.Κ. λόγω της προσφοράς έχει 150 ευρώ λιγότες από την dx700(649Ευρώ η dx750Ε και 799Ευρώ η dx700).

Εξαντλήθηκε, αν την πήρε κανένα μέλος, ας γράψει τις εντυπώσεις του για να ξέρουμε σε επόμενη προσφορά της.

Γράψε λάθος για το panel λοιπόν :p VA από Innolux στις 50" (τουλάχιστον) σύμφωνα με τα πινακάκια στις τελευταίες σελίδες, στο σχετικό thread.