Panasonic TX 58 DX 780 e

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
447
Αθηνα
Καλησπερα σας κι απο μενα. Εχω δει αυτη την τηλεοραση και πιστευω οτι αξιζει για την αγορα της. Η συγκεκριμενη ερχεται μονο στο Πλαισιο http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TV-58-TX-58DX780E.htm
Θα ηθελα τα σχολια σας. Η συγκεκριμενη τηλεοραση εχει twin tuner ενεργο. Εννοω οτι παιζει δυο καναλια ταυτοχρονα και οχι δυο πηγες. Επισης εχει απιθανο μαυρο και πολυ καλο active 3d. Το μονο ειναι οτι δεν εχει smart tv remote control στην συσκευασια αλλα το απλο κοντρολ τησ panasonic.
Ιδεες κανεις? Εχετε αποψη για την συγκεκριμενη? Γνωμες και σχολια.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://translate.google.gr/transla...st-panasonics-2016-tv-twin-tuner/&prev=search
Υπαρχει και αυτο το review που λεει πολλα.
Περιμενω σχολια.

Ευχαριστω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.flatpanelshd.com/pictures/panasoniccx7_large3.jpg

Με λιγο ψαξιμο να και το smart remote της τηλεορασης το οποιο το αγοραζεις εξτρα.

Πραγματικα επειδη με ενιδαφερει πολυ η συγκεκριμενη τηλεοραση θα ηθελα τις γνωμες σας. Τα λεφτα δεν ειναι και λιγα. Καποιες αλλες τηλεορασεις που εχω δει ειναι: Sony 55x9005c, LG 55uh850v. Δεν ξερω αλλα νομιζω, η ταπεινη μου αποψη, πως η Panasonic ειναι λιγο πιο καλη απο τις αλλες δυο. Θα ηθελα πραγματικα την γνωμη σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καποτε θεωρουσαμε τις Ιαπωνικες (η Γιαπωνεζικες κατα αλλους) εταιριες στις τηλεορασεις κορυφη. Μετα ξεπεταχτηκαν οι Κορεατες και οι κινεζοι.
Θεωρω πως ολα γυριζουν στην Αρχη, αργα η γρηγορα, μετα τον κορεσμο.

Κοίτα το lineup της panasonic με ποια συσκευή αντικαταστάθηκε η 780 γιατί νομίζω είναι του 2015 αν είναι η 750 τότε κάνει 2300 ευρώ ίσως θα ήταν καλό να περίμενες κάποια προσφορά με ένα πεντακοσάρικο κάτω λέω εγώ αλλά δεν γνωρίζω τι βελτιώσεις φέρει σε σχέση με τη περσινή και τη θέση της μπροστά στον ανταγωνισμό με άλλες εταιρίες.

Το smart remote που αναφέρεις το είχε μαζί η 55cx710 που έχω και είναι τρομερά άβολο.
Να σκεφτείς ότι χρησιμοποιώ 99% το κλασικό και 1% το smart όταν δεν βρίσκω το πρώτο και θέλω να ανοίξω ή να κλείσω την tv.
Αν θες τη γνώμη μου τα χρήματα είναι πάρα πολλά για αυτή αλλά και για την πλειονότητα των Lcd.
Εγώ δύσκολα θα έδινα πάνω από 1000 ευρώ για αυτή την τεχνολογία που ακόμη και τώρα έχει πολλά θέματα.
Σαν κάτοχος της 55CX710 θα σου πω ότι ναι μεν έχει πολύ ωραία εικόνα και μάυρο και άλλα πολλά αλλά
υπάρχει και banding και δεν έχει το μάυρο που είχα στην plasma μου και το panel έχει ανομοιομορφίες.
Για τα 700 ευρώ που έδωσα είναι μια χαρά και λίγα παραπάνω θα τα έδινα αλλά μέχρι εκεί.
Έχοντας δει και άλλες Lcd τηλεοράσεις με τα διπλά χρήματα θα σου πω με βεβαιότητα ότι δεν αξίζουν.
Όλα αυτά στα δικά μου μάτια γιατί έρχονται φίλοι σπίτι και παθαίνουν πλάκα με την εικόνα της ειδικά στο 4Κ
και τους τονίζω και προβλήματα και δεν μπορούν να τα διακρίνουν.
Καλύτερα να πάρεις μια πιο φτηνή ή να περιμένεις να πέσει η τιμή της κάτι που σίγουρα θα συμβεί τους επόμενους μήνες.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Καλημερα. Κατ´αρχην να σας ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια σας.
Φιλε scope η σειρα της Panasonic ειναι του 2016 με HDR. Δεν αντικαθιστει καποια τηλεοραση απο το 2015 και με την 750 εχουν μεγαλες διαφορες. Την τηλοραση αυτη την φερνει αποκλειστικα το Πλαισιο στην Ελλαδα. Εχω παραθεσει και σχετικο link πιο πανω.
Φιλε tiniakos σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Συμφωνα με επικοινωνια που ειχα με ατομο του Πλαισιου μου ανεφερε πως το συγκεκριμενο remote smart της Panasonic κανει και για την τηλεοραση αυτη που με ενδιαφερει. Βεβαια δεν συμπεριλαμβανεται στην συσκευασια και πρεπει να το αγορασεις ξεχωριστα. Βασικα μου καλυπτει παρα πολλες απο τις αναγκες-επιθυμιες μου σαν τηλεοραση και στα 1799 ευρω ειναι μια πολυ καλη προταση πιστευω. Για την ανομοιομορφια του πανελ τι εννοεις? Συμβαινει σε πολλες Panasonic? Εννοεις απο μακρια να κανει σαν κυμα το πανελ και να διακρινεται με τον φωτισμο που πεφτει πανω της?
Σας ευχαριστω και παλι πολυ για την βοηθεια σας.

PANASONIC TX-50DX750E 649 Mediamarkt (μεσω προσφορας newsletter ως 11/09/2016)
Με ψηνει η 50αρα με την προσφορα στα 649 . Την εχει στο skroutz minimum 1399. Εχει κανεις το αντιστοιχο μοντελο; Να την κανω την βουτια;