Panasonic TX-L42ET60 vs LG 42LA620S

silversurfer.gr

New member
9 June 2008
9
Καλησπέρα.

έχω καταλήξει (μάλλον ) σε μια απο αυτές τις δύο 42" 3D.
Ξεκίνησα με μια samsung αλλά είδα από κοντά το active 3D και δεν μου άρεσε όταν κοιτούσα κάποιο φως που τρεμόπαιζε.
Οπότε ξεκίνησα έρευνα σε passive.

Όσο και αν το ψάχνω δεν ξεμπερδέυομαι.
Διάβασα και εδ'ω στο forum reviews των κατόχων.
Αλλά δεν υπάρχει πουθενά σύγκριση.

Με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας. Πρώτα σε 2D και μετά σε 3D.
Έχει καμιά μεγάλη διαφορά;
Η lg έχει διάφορα άλλα καλούδια .Αλλά είναι στα 100 Hz.

Επίσης κάπου διάβασα ότι η Panasonic αργεί στην εναλλαγή των ψηφιακών καναλιών και ότι δεν παίζει video από site με flash.
Ισχύουν;
Τι προτείνετε;

Η LA620S όπως και όλες οι φετινές LG κάτω από σειρά 7 είναι στα 50 Hz από το panel. Απόσταση θέασης, χρήση και budget...

Re: Απάντηση: Panasonic TX-L42ET60 vs LG 42LA620S

3 μέτρα . Χρήση οικιακή. Σύνδεση με Η/Υ ,αν και αν δουλεύει εύχρηστα το internet από την τηλεόραση θα ελαττωθεί.
budget 500-600

Καλησπέρα,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό post :p
Είμαι στο ψάξιμο για καινούρια tv και σκεφτόμουν για την Panasonic tx-l42et60 αλλά εχω ψιλοτρομάξει με αυτά που διαβάζω σχετικά με clouding κτλπ.
Υπάρχει κάποια καλύτερη απ'την 42et60?
budget : 650-700 ευρω
αποσταση : 1.5 μέτρο
χρήση : games και movies αποκλειστικά απ'το pc.οπότε το smart tv κομμάτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου.3d δεν έχω δεί ποτέ μου αλλά θα με ενδιέφερε να βλέπω (games/movies) και απότι έχω διαβάσει προτιμώ passive.Βέβαια θα το δω και απο κοντά
κάποια στιγμή πριν αγοράσω tv.
Ευχαριστώ

Κοίτα και την Sony W650/W651. 50 Hz και χωρίς 3D μεν, αλλά με πολύ χαμηλό lag συν καλύτερο μαύρο και αντίθεση από τηλεοράσεις με IPS panel όπως οι πιο πάνω.

Re: Απάντηση: Panasonic TX-L42ET60 vs LG 42LA620S

Ευχαριστώ για την πρόταση!
Τα 50 Hz δεν επηρεάζουν αρνητικά το gaming ή τις ταινίες?Επίσης θα ήθελα και πρόταση με 3d αν είναι εύκολο.

Από τις τρεις που σου έχουν προταθεί η Sony έχει την καλύτερη αντίθεση και μαύρο σε σκοτεινό χώρο , είναι η καλύτερη για gaming (μικρότερο lag) αλλά υστερεί σε media player και smart tv (που είπες ότι δεν σε ενδιαφέρουν έτσι και αλλιώς). Η LG έχει το καλύτερο smart tv και media player απο τις τρεις αλλά 50 Hz σημαίνει ότι η εικόνα σε σπορ θα μπορούσε να είναι καλύτερη , τέλος η Panasonic είναι κάπου ανάμεσα στις δύο σε δυνατότητες και εικόνα (πάνελ IPS όπως και η LG).

Στην θέση σου θα κοιτούσα και την Samsung 40F6400 που μπορεί να χάνει σε κάποια επιμέρους στοιχεία (πχ. έχει πιο πολύ lag από την Sony) είναι πιο ολοκληρωμένο "πακέτο". Έτσι και αλλιώς μια στο τόσο θα βλέπεις κάτι σε 3D , φαντάσου ότι με το ζόρι έχω δει 4 ταινίες στην δικιά μου εδώ και 2 μήνες. Το ενεργητικό 3D θέλει σκοτάδι γιατί το εξωτερικό φως όταν πέφτει στα γυαλιά κουράζει τα μάτια.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να αποφασίσω με την καμία. :p Θα πάω να τις δώ απο κοντά και βλέπουμε. :)

Δεσ και τηη Sony W650. Την έχω 20 μέρες, χρήση pc games, hd movies λίγο digea. To input lag στα παιχνίδια είναι αισθητό στο GTA μετά από 5 λεπτά και στο F1 με τιμόνι το κατάλαβα σε λιγότερο από λεπτό! Απλά είναι φοβερή στο τομέα του παιχνιδιού με άμεση απόκριση. Σύγκριση με LG 32 6000 πενταετίας.
Το μαύρο που έχει είναι πραγματικό μαύρο και έχω την εντύπωση ότι είναι 100Hz AUO A-MVA T420HVF04 panel
Ετρεξα και το AVClub Motion Test και δείχνει τους 2 στίχους καθαρούς.

Τελικά πήρα την Panasonic Την έχω μια εβδομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Όμορφη με καλή εικόνα. Πριν είχα μια sony lcd 7ετίας και η απόδοση είναι μέρα με νύχτα.