Panasonic TX-L42FT60 ρυθμίσεις

DiscipleInAgony

New member
2 February 2007
31
Kαλησπέρα σε όλους παιδιά, μετά από χρόνια πάλι στην παρέα σας...
Μου είχαν κάνει δώρο αυτή την τηλέοραση και μετά από την αγορά του ps4 αποφάσισα να την βγάλω από το κουτί και να τη χρησιμοποιήσω..:SFGSFGSF:

Γενικώς, είναι καλή?

Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο για να βρω ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα και έλεγα μήπως εδώ ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω..

Θα την χρησιμοποιήσω κυρίως για gaming(WiiU/PS4) και για θέαση ταινιών, BluRay και DVD...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Bump...Μόνο εγώ την έχω φαίνεται...
Αυτά τα dvd/cds για calibration δουλεύουν, όταν τα χρησιμοποιούν άπειροι χρήστες?:music-smiley-005:
Αλήθεια, πως λειτουργούν?Τα τρέχεις και μέσω test σου ´δίνουν" τις σωστές ρυθμίσεις?

Είναι σχετικά παλιό μοντέλο (αν δεν κάνω λάθος 2013) και ανώτερη σειρα της et60 που έχει νήμα κατόχων.

Κάποιες βασικές ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις χωρίς τη χρήση κατάλληλου αισθητήρα και λογισμικού λήψης μετρήσεων, είναι φωτεινότητας, αντίθεσης και οξύτητας με τα αντίστοιχα κλιπάκια από εδώ

http://www.avsforum.com/forum/139-display-calibration/948496-avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration.html

Τα κλιπάκια είναι στο directory basic settings. Θέλει κάποιο διάβασμα αλλά δεν είναι και βουνό.