Panasonic TX-L50DT60E

funkia

Established Member
27 August 2006
133
Αν διαβάσετε εδώ θα δείτε : http://www.avclub.gr/forum/showthre...Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1057108104#post1057108104
βλέπω στο skroytz πως η τηλεόραση είναι ακριβή (στα ιδια λεφτά που είχα παρει τη πλάσμα).
Δεν είδα εδώ κάποια παρουσιαση για αυτό το μοντέλο και λεω μηπως κάποιος απο σας ξερει κατι για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Παντα ειχα πλασμα αλλά μετά την απίστευτη ζημιά που έπαθα αν τελικά μου την αντικαθιστούν με τη συγκεκριμένη LED θα τη δεχτώ.
Ευχαριστώ

υ.γ1. Να προσθέσω πως γενικά ειμαι πολυ γκαντέμης με τα μηχανήματα που αγοράζω. Ταυτοχρονα έπαθε ζημιά και το dj controller της Denon που ειχα προσφατα αγοράσει (αντικαταστάθηκε ευτυχώς χωρις πολλά-πολλά) και με ένα ταμπλετ (αντικαταστάθηκε κι αυτο) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ2. Αν μου αντικαθιστούν τη πλασμα με καινούργια ιδια πλάσμα πάλι κρύος ειμαι γιατι βαριεμαι να ξανατραβήξω τα ιδια με το (ξανα) στρώσιμο!!

Last edited:
Eίναι αρκετά ακριβή η συγκεκριμένη, όντως, και ο κόσμος προτιμούσε τις hi end Samsung, Sony και LG, παρά την Panasonic.
Διαβάζω όμως αρκετά καλά reviews για αυτήν, κρυστάλλινη εικόνα, πολύ καλό sd και φυσικά hd.
Φυσικά ξεχνάς το μαύρο και την αίσθηση βάθους που έδινε στην εικόνα η plasma, αλλά εσύ αποφασίζεις.

Να ζητήσεις μοντέλο 2014 ανάλογης αξίας με τα λεφτά που είχες δώσει πχ...

https://www.skroutz.gr/s/4866271/Panasonic-TX-55AS750.html

Ελπίζοντας βέβαια να είναι καλύτερη από την DT60 για την οποία ψάχνω ακόμη να βρω τα καλά review που λέει ο συμπαθέστατος κατά τ' άλλα Δημήτρης παραπάνω αλλά τίποτα. Στα πιο πολλά τεστ κινείται στο 70-80% με το ζόρι.

Last edited:
ευχαριστώ παιδιά... Τα νεύρα μου εχω γιατι έμπλεξα στα καλά καθούμενα

πιστωση ζητα να κανουν στο καταστημα που την αγορασες.Μην νομιζεις επειδη η εταιρεια εβγαζε τις καλυτερες πλασμα θα εχει και καλη εικονα και σε led lcd πριν λιγα χρονια αρχισε να ασχολειται καλα με τον τομεα lcd led.

Έχεις δίκιο Γιάννη ότι τα review δεν πατάνε φλόγες, αλλά στα 2 κυριότερα αρνητικά, αναφέρουν την τιμή και το μαύρο.
Εφ´οσον η τιμή δεν υφίσταται λόγω αλλαγής, μένει κυρίως το μέτριο μαύρο.
Λογικό ακούγεται για μοντέλο του 2014, τα έχουν φέρει όμως?

απο Δευτέρα θα πάω στο κατάστημα να δουμε τι μπορει να γινει. Έμπλεξα γιατι κατ'αρχήν τους είχα πει ναι για τη LED. Τώρα διαβάζω "μακριά"!!!
Δεν έχω πρόβλημα να δώσω κατι παραπάνω αλλά να ευχαριστηθώ. Ελπίζω να το δεχτουν.
Βασικά δεν ξέρω τι παίζε: ποιος ακριβώς μου κάνει τη πρόταση αντικατάστασης , η Panasonic η το κατάστημα?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

πιστωση ζητα να κανουν στο καταστημα που την αγορασες.Μην νομιζεις επειδη η εταιρεια εβγαζε τις καλυτερες πλασμα θα εχει και καλη εικονα και σε led lcd πριν λιγα χρονια αρχισε να ασχολειται καλα με τον τομεα lcd led.

το τελευταίο νέο είναι πως το κατάστημα μου δινει πίστωση στην αξία που είχα παρει τη πλασμα. Αν δεν επισκευασθει (που δεν το βλέπω...) μπορώ να διαλέξω οποιαδήποτε συσκευή θέλω. Σ'αυτή τη περίπτωση φτου κι απ'την αρχή σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης !!!
Την panasonic την led την TX-L50DT60E τους είπα πως δεν τη θέλω.

Νομίζω πως πολύ καλύτερα έτσι, τουλάχιστον θα έχεις την άνεση να ψάξεις και να επιλέξεις εσύ αυτό που θέλεις.

κι αυτή η Panasonic μυστήριο τρένο είναι. Σε μισή ώρα το (άψογο) service της εδώ στη Λαρισα διεγνωσε τη βλάβη και ένα μήνα τώρα να στείλουν τις πλακέτες να φτιαχτει η τηλεόραση η εν πασει περιπτώσει να μου πουν οριστικά να προχωρήσω σε αντικατάσταση της τηλεόρασης. Ούτε καρδιά η νεφρό να περιμέναμε.
Διευκρινίζω πως οι άνθρωποι του service ήταν άψογοι. Ήρθαν σπίτι μου πήραν τη τηλεοραση. Μου λένε "σε μισή ώρα θα σου πούμε τη βλάβη". Και όντως σε μισή ώρα με πήραν τηλεφωνο και μου είπαν τη βλάβη και πως παρήγγειλαν τα ανταλλακτικά, τα οποία ομως ακόμη να έρθουν !!!
Εννοείται πως αν μου επιτραπεί να διαλέξω άλλη τηλέοραση δεν θα ξαναπροτιμήσω panasonic.

Για θέαση σε σκοτεινό χώρο δύσκολα θα βρεις καλύτερη τηλεόραση απο την VT60 , απλά όπως όλες οι πλάσμα έχει και αυτή τα τερτίπια της. Χαρά στο κουράγιο σου που την έστρωσες 1300 ώρες.

ακριβώς. Εγώ γενικά βλέπω σε χαμηλό φωτισμό και η τηλεοραση οσο περνούσαν οι ώρες λειτουργιας μου φαινοτανε ολο και καλλιτερη. Την ειχα συνηθίσει, οι 50 ιντσες στην αρχή με τρόμαζαν αλλά σιγά-σιγά τη συνήθισα. Να πω εδώ πως είναι και σε φυσικές διαστάσεις μεγάλη. Η 50αρα είναι ακριβώς ίδια με τις LED τις 55 αρες! (γύρω στο 1,22μ φάρδος).
Είχα σκοπό μάλιστα κάποια στιγμή να καλούσα και κάποιο επαγγελματία για καλιμπράρισμα.
Είχα ρίξει πολύ διάβασμα μέχρι να καταλήξω στο μοντέλο αυτο.
Οι άνθρωποι στο service αποδείχτηκαν παληοί μου μαθητές και τους εμπιστεύομαι. Τους ρώτησα λοιπόν αν έρθει και η 3η πλακέτα η τηλεόραση θα είναι οκ. Με διαβεβαίωσαν πως θα είναι σαν καινούργια. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε.
Σκεφτομαι ομως απο την άλλη αφού τώρα και κάνουν ένα μήνα να βρουν και να στείλουν μια πλακέτα φαντάσου αν γινει καμμιά ζημιά μετά απο 2-3 χρόνια οπότε θα έχει λήξει και η εγγύηση τι θα γίνει? Θα τη πάω για πέταμα?
Απο τη μια μεριά λεω να τη φτιάξουν αλλά απο την άλλη λεω ας μ'αφήσουν να διαλέξω μια άλλη. Κι αυτή τη φορά θα είναι Led.

Εγώ στη θέση σου θα την έφτιαχνα, και αν κρατήσει όπως λες 2-3 χρόνια μια χαρά θα είναι ( άσε που μπορεί και πολύ περισσότερο ) και τότε βλέπεις τι κάνεις.
Εξάλλου σε διαβεβαιώνει κανείς ότι και η Led που θα πάρεις δε θα βγάλει πρόβλημα, και ίσως και αυτή μετά από 2 χρόνια , στη λήξη της εγγύησης; Τότε πάλι τα ίδια δε θα έχεις;
Οπότε τώρα μένεις με κάτι που είναι έτσι και αλλιώς πολύ καλό, και αν ξανά χαλάσει βλέπεις τι κάνεις.