Panasonic TX-P50VT20E Plasma 3D TV 50'' ή Samsung UE46C8000 3D LED TV 46''

gergeo

Senior Member
3 January 2010
664
λοιπον παιδια κατεληξα να αγορασω μια απο τις 2 τηλεορασεις..ποια μου προτεινετε?

καθομαι στα 2 με 2,5 μετρα
παιζω αρκετα playstation3
βλεπω hd ταινιες κυριως 720p μεσω του lg bd390
βλεπω δορυφορικα
κ εχω το connx-tv

μαζι σκεφτομαι ν παρω κ home theater για να βλεπω 3d..
 
Την Panasonic TX-P50VTE Η τηλεωραση δεν παιζετε στην εικονα τοσο σε 2D οσο και σε 3D.Στο μονο που ειναι (-) σε σχεση με την UE46C8000 ειναι η σχεδιαση.
 
Re: Απάντηση: Panasonic TX-P50VT20E Plasma 3D TV 50'' ή Samsung UE46C8000 3D LED TV 4

Δυσκολη ερωτηση εξαρταται απο το ποσο παιζεις.

Αν σκοπευεις να την "καψεις" στο gaming καλυτερα παρε C8000 (LCD).

Σε εικονα υπερτερει η Panasonic βεβαια , σε σχεδιασμο , ευκολιες κτλ. η Samsung.
 
παιζω αλλα οχι πολυ..2-3 ωρες την ημερα..κυριως μ'ενδιαφερει η εικονα για ταινιες κ καναλια..
 
Κακα τα ψεματα η Samsung σε design-ευκολιες δεν παιζεται.

Eιδικα ομως αν μιλαμε για κινηματογραφικη απολαυση (ποπ κορν-λιγα φωτα) σε εικονα η Panasonic κερδιζει κατα κρατος.
 
Και στο νημα της C8000 θα διαβασεις.

Το τελειο δυστυχως δεν υπαρχει ουτε στις τηλεορασεις.

Παντως η VT20 ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο κυκλοφορει κατα την γνωμη μου με λιγοτερα κουσουρια απο οποιαδηποτε αλλη τηλεοραση.

Βεβαια οπως ειπα και στο αλλο νημα εγω θα αγοραζα μια 50G20 και θα την αλλαζα με τα λεφτα που θα μου εμεναν σε 2-3 χρονια με μια 3D (θα εχουν πεσει και οι τιμες μεχρι τοτε λογω OLED).

Κακα τα ψεματα η τεχνολογια ειναι ακομη στην αρχη και εχουμε να δουμε πολλα ακομη.
 
τι μανία είναι αυτή με το 'λεπτό' των TV ρε παίδες.. σε πασαρέλα θα τις βγάλετε;
τι δείχνει το μπροστά είναι που μετράει, όχι το πλάι
 
Μολις χθες αγορασα την Panasonic VT20E .
Πριν απο λίγες ημερες ειχα αποφασισει να παρω την Samsung 46C8000 ,αλλα κατι η τιμη και το κοστος των εξτρα γυαλιων κατι οι λιγοτερες ιντσες και ΠΟΛΥ ολα αυτα που διαβασα σε ελληνικα και ξενα φορουμς , με οδηγησαν στο να παρω την Pany κ μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Samsung , ΙΜΟ.

Ακομη και στην NOVA με θεαση στα 2 περιπου μετρα η εικονα βελτιωθηκε αισθητα σε σχεση με μια 50αρα PLASMA 5-6ETIAΣ Philips που ειχα .

Τα χρωματα ζεστα και φυσικα , η κινηση αψογη και παντελής έλειψη τεχνουργηματων είναι κατι που αντιλαμβανεται κανεις με την πρωτη ματια ..

Για εμενα το μονο που μου εχει μεινει απο την Samsung ειναι το φοβερο design και το εντονο contrast το οποιο σε εκανε να νοιωθεις οτι η εικονα θα ξεπηδησει απο την οθόνη τα οποια ομως αυτα δεν ειναι αρκετα να δημιουργησουν μια ζεστη εικονα και τουλαχιστον στο demo του μαγαζιου τα τεχνουργηματα ειδικα στα προσωπα και στις γρηγορες κινησεις ηταν εμφανη.


Τέλος αυτο που προσεξα σχετικα με το 3D των δυο TV ειναι οτι στην Samsung τα αντικειμενα πολλες φορες ηταν σαν να εχουν καποιου ειδους περιγραμμα και νομιζες οτι πολλες φορες βγαινουν εξω απο την οθόνη , ενω στην Panasonic ήταν καθαρα και η οθονη σου εδεινε περισσοτερο την αισθηση του βαθους !

Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει και αλλοι αυτο .


Τελος να πω οτι η Panasonic συνεργαζεται ΑΨΟΓΑ με το PS3 και στο 3D ..!!!


To μονο πραγμα που μετανοιωσα ειναι το οτι δεν την πηρα τον Ιουνιο οταν χαριζανε τον ΦΠΑ ...:-(