Panasonic TXL42ET5

eurocenter

New member
7 October 2011
43
katerini
PanasonicTXL42ET5 απόσταση θέασης γύρω στα 3 μετρα για κρεβατοκάμαρα.

Γνώμες και συμβουλές παρακαλώ

Αξίζει?

Τελικά θά πάω για την 47.
Σε σχέση με την panasonic 50 st30 που εχω στο σαλόνι τι να περιμένω απο εικόνα?
Ευχαριστώ

Σαφέστατα μικρότερη αντίθεση λόγω του "γκρι" μαύρου που έχουν οι LG led (Lg panel φοράει η panasonic et5), Clouding (το πόσο εξαρτάται με το πόσο τυχερός είναι κάποιος, κάποιες led εχουν πολύ άλλες λιγότερο), χειρότερα χρώματα ΑΛΛΑ ΚΑΙ καλύτερο media player και πολύ καλύτερο & ξεκούραστο 3d (passive γαρ). Η et5 είναι απο τις καλές επιλογές σε απόδοση/τιμή στις LED (γιατί οι plasma έχουν ακόμη καλύτερη).
Μήπως καλή θα ήταν και η σκέψη να πας την st30 στην κρεβατοκάμαρα και να πάρεις st50 στο σαλόνι;

Και άλλη plasma στό σπίτι?Εδώ έχουμε αλλάξει όλες τις λάμπες με led!
Άσε που συχνά βλέποντας tv στο υπνοδωμάτιο με παίρνει ο ύπνος οπότε την φοβάμαι την plasma.

Μετράει πολύ για μένα που έχει passive 3d.
Την st30 την έχω 1 χρόνο και εχω δει μόνο 3 ταινεις 3d γιατί με κουράζει.
Αλλιώς θα πήγαινα για sony 46 850

Και άλλη plasma στό σπίτι?Εδώ έχουμε αλλάξει όλες τις λάμπες με led!
Άσε που συχνά βλέποντας tv στο υπνοδωμάτιο με παίρνει ο ύπνος οπότε την φοβάμαι την plasma.
Σε αυτό πάω πάσο, άλλωστε αφού έχεις ήδη plasma ξέρεις καλύτερα το τι είδους τηλεόραση χρειάζεσαι! Για τις λάμπες led (πλάκα πλάκα) τώρα ψάχνομαι και εγώ!

Μετράει πολύ για μένα που έχει passive 3d.
Την st30 την έχω 1 χρόνο και εχω δει μόνο 3 ταινεις 3d γιατί με κουράζει.
Αλλιώς θα πήγαινα για sony 46 850
Η sony αυτή τη στιγμή έχει τις καλύτερες (κατ'εμέ) επιλογές σε LED 3D ως αναφορά την εικόνα (HX750 σαν οικονομική & HX850) με πολύ καλό 2d και ανεκτό 3d... Αλλά αν θέλεις να βλεπεις 3d πολλές ταινίες τότε καλύτερα πάρε με passive 3d (εκ των οποίων ξεχωρίζω την et5 ως πολυ καλή -και σαν τιμή). Αν και μου φαίνεται ανάποδο να χρειάζεται να βλέπεις 3d στην κρεβατοκάμαρα και όχι στο σαλόνι!!!

Να είσαι καλά!

Με 20% 3d (αν και δύσκολο καθότι δεν υπάρχει ακόμη τόσο υλικό σε 3d) τότε πολύ καλά σκέφτεσαι την panasonic ET5, αφού αυτή θα σε καλύψει απόλυτα και στο 50% ταινίες αλλά και στο 20% του digea.
Βέβαια καλύτερα περίμενε και άλλες απαντήσεις, και εγώ αρχάριος είμαι στο θέμα συγκριτικά με τα (πολλά) πολύπειρα μέλη του avclub!

Σαν κατοχος txl42et5 οφειλω να ομολογησω οτι η εικονα ειναι τελεια κ στο HD και στο 3D out of box η εικονα ειναι ολοζωντανη και το 3D ρεαλιστικοτατο καλο θα ειναι να μην πασπατευετε τις ρυθμισεις γιατι εργοστασιακα η τηλεοραση ειναι ρυθμισμενη στις top λειτουργιες της και συμφωνα με την panasonic που μιλησα αν θελουμε να απολαυσουμε στο μεγιστο την ποιοτητα και την αποδοση της καλο θα ειναι να μη βαζουμε χερακι. και ειλικρινα παιδια ενα χρονο που πειραματιζομαι με τις ρυθμισεις βλεπετε μυωψ γαρ και με αστιγματισμο οφειλω να ομολογισω οτι με ενα restore to default που εκανα στην tv απολαμβανω καλυτερα την εικονα και την αποδοση της και ειδικα το 3D που ειμαι φαν για να παρετε μια γευση εβαλα το final destination 5 3D απο torrent κατεβασμενο στην παρεα μ στην σκηνη πανω στη γεφυρα που φευγει το φορτηγο με τις μπετοβεργες και διαπερναν τον τυπο ολοι πεταχτικαμε πισω απο το καναπε γτ στη κυριολεξια οι βεργες πεταχτικαν απο την οθονη κ σταματισαν 10 εκατοστα απο το ματι μας :2thumb22sup: